Avem în continuare români care se vaccinează anti-Covid

Un număr de 286 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în săptămâna 3 – 9 aprilie, dintre care 325 cu Pfizer Omicron adaptat la noile tulpini de coronavirus, ser a cărui administrare a început pe 28 noiembrie 2022.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, au mai fost administrate 60 de doze de vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson.

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, au fost administrate 16.921.443 de doze de vaccin anti-COVID.

Un număr de 8.130.713 persoane au primit schema completă, 2.667.839 au fost imunizate cu doza a treia.

În total, de la debutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat 20.102 reacţii adverse la vaccinurile anti-COVID, 2.247 de tip local şi 17.855 de tip general.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. o prietena de familie vacsata de 3 ori sa plece in vacante „afara”, vreo 50 de ani, a ajuns la spital ca „nu se simtea bine”. i-au gasit tumora la san MALIGNA, in faza incipienta si la ovar. medicii i-au spus ca are noroc ca a venit devreme. I-au mai spus CA ESTE DE LA OTRAVA ANTI-COVRIG SI AU SFATUIT-O SA DEA STATUL IN JUDECATA! ma bucur sa aflu ca inca unii medici sunt inca medici! doamna s-a afanisit, ca toti astia de cred inca in „stiinta” prostiei. cum a spus nenea ala, care dovedeste ca TOTUL A FOST GANDIT: jaques attali:
  „În viitor va fi vorba de găsirea unei modalități de reducere a populației. Vom începe cu bătrânul, pentru că de îndată ce împlinește 60-65 de ani, omul trăiește mai mult decât produce și costă scump societatea. Apoi cei slabi si apoi cei inutili care nu fac nimic pentru societate pentru ca vor fi din ce in ce mai multi si mai ales in cele din urma prostii.”

 2. continuare jaques attali: „Eutanasia care vizează aceste grupuri; eutanasia va trebui să fie un instrument esențial al viitoarelor noastre societăți, în toate cazurile. Desigur, nu putem executa oameni sau înființa tabere. Vom scăpa de ea făcându-i să creadă că este pentru binele lor. O populație prea mare și, în cea mai mare parte, inutilă, este ceva prea scump din punct de vedere economic.
  Din punct de vedere social, este, de asemenea, mult mai bine ca mașina umană să se oprească brusc, decât să se deterioreze treptat. Nu vom putea să oferim teste de inteligență milioane și milioane de oameni, vă puteți imagina!
  Vom găsi ceva sau o vom provoca, o pandemie care vizează anumiți oameni, o criză economică reală sau nu, un virus care îi va afecta pe cei bătrâni sau pe cei mari, nu contează, cei slabi vor ceda în fața ei, cei fricoși și cei mari. prost va crede și va cere să fie tratat.
  Vom fi avut grijă să fi planificat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Selecția idioților se va face astfel singuri: vor merge singuri la abator.„

 3. Din 286 de persoane vaccinate 325 s-au vaccinat cu pfizer?
  E bine oricum ca inca mai aveti clienti.anul asta mai primim 26 de milioane de doze.

 4. Curtea de Conturi a descoperit că Secretariatul general al guvernului (SGG) a făcut în 2020 și 2021 plăți nejustificate către anumite instituții de presă în cadrul ajutorului dat de guvernul Orban sub formă de campanie de informare Covid, potrivit documentelor oficiale puse la dispoziția G4Media de Curtea de Conturi.
  Astfel, procesul verbal de constatare în urma unui control realizat în 2022 de Curtea de Conturi menționează la capitolul nereguli ”efectuarea de plăți în condiții de neeligibilitate și de neconformitate cu clauzele contractuale și prevederile OUG nr. 63/2020 pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de informare publică în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19”.

  https://www.activenews.ro/stiri/Curtea-de-Conturi-a-intrat-in-LISTA-cu-firmele-presei-mituite-de-guvernul-Orban-pentru-a-raspandi-teroarea-COVID-in-Romania-PLATI-NEJUSTIFICATE.-175-de-milioane-de-lei-au-intrat-in-conturile-televiziunilor-ziarelor-radiourilor-si-site-urilor-media-181322

 5. Primul pă listă ar trebui sa fie Arăfat, apoi fosta minestresa de la sănătate, epilatoarea și tot neamul usărist, mai apoi, Câțu, Iohannis și tot neamul lăbăral, Rafila și tot neamul pesedist, și nu în cele de pe urma, toooti jurnaliștii lătrători și invitații lor, care au instigat la ură împotriva celor care au ales diferit de ei (chereac, peleanu, hadăr, draghici și mulți alții inchinatori la sfântul vaccin), nu uitati si flocosu ăla da la Cluj (chiriches)…Ăstia să-şi facă o mie de doze, ca să nu mai moară în veci, iar noi astialalti, care vrem să trecem pragul când ni-i rândul, ‘om sta mai departe neînțăpoşați…

 6. Din alea 286 vachsinate anti-Covrig (325 cu PfâZ…?) una era Rumburak si alta Corina. Ghițanul încă n-a ajuns, se antrenează cu frânghia udă și cojile de nucă pentru BahmutZ.?

 7. Corina e „intrata” in NATO si se teme sa nu fie scoasa de Simion daca ajunge la guvernare. De intepata, e „intepata” si cu Covid ca de nu, cum mai intra ea in sediul Nato daca nu se apleca?

 8. Nu este de mirare atita timp cit in Romania exista destui idioti.

 9. Virusul SarsCov2 este periculos, lasa sechele, definitive sau nu, iqr nu se stie, (cardiace, la sistemul nervos, vasculare,.. ) poate din ce in ce mai grave la unele persoane, cei vulnerabili, care nu dorm suficient, beau alcool,…,, cand sunt infectate.

  De virus nu scapam, ne vom imbolnavi anual, squ la cativa ani.

  Vaccinul, pe de alta parte, si este demonstrat deja, face rau unui procent din cei vaccinati, foarte probabil din ce in ce mai mult rau la urmatoarele doze.
  Vaccinul nu se poate verifica de catre cel vaccinat, are incredere orbeste, cu toate ca nu se stiu efectele pe termen lung ( a trecut prea putin timp).
  Vaccinul sau virusul?
  Ne-au luat libertatea de alegere destul, ne-au obligat sa nu mai fim stapani pe viata noastra?

 10. imi permit sa va sugerez ca ati putea propune textul de la inceputul articolului ministerului invatamantului, drept un excelent subiect pentru evaluarea de la Capacitate – sigur, doar usor adaptat la posibilitatile micutilor: „Se da urmatorul enunt: La noi la scoala, un număr de 5 copii au fost vaccinati anti-COVID în săptămâna cu „Scoala altfel”, dintre care 8 cu Pfizer Omicron, adaptat la noile tulpini de coronavirus. Propozitia este: a) corecta b) gresita c) asa si-asa, dar la cine nu intelege ce citeste (de la scoala sau de oriunde ar fi el), merge…”

 11. Cei care au scapat pana acum de efectele vaccinului sunt norocosi si eu le urez sanatate in continuare.
  Vecina mea, 57 ani acum, alerga zilnic in parc.
  Dupa 3-4 doze a fost operata de peritonita si chisturi, posibil cancer, acum 6 luni.
  De vreo 2 saptamani apartamentul e gol, probabil zace intr-un spital.
  Nu stiu daca o mai vad.

 12. Lasa cancerele Marine, eu am auzit de unul care dupa fiecare vaccin ii crestea chestia cu cate 5 cm. Ajunsese sa o foloseasca pe post de incaltator. Aia belea taticule.

 13. …o veste buna!…tinand cont de faptul ca aceasta zeama este pt suprimarea retardatilor, inseamna ca poporul roman s-a desteptat!…cu siguranta, intre cei 325 de vaccinati sunt marele urs, comicul, anonimul hot de nick-uri, corina, liliaca samd…sa le fie tarana usoara!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.