Avertisment pentru românii care călătoresc în Franța

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că meteorologii au anunţat un cod portocaliu de ploi abundente şi inundaţii pentru 10 departamente din Franţa.

Conform sursei citate, codul este valabil începând de marţi, 2 ianuarie, ora 6,00 până la finalul zilei de miercuri, 3 ianuarie, şi vizează 10 departamente- Nord, Pas-de-Calais, Manche, Orne, Mayenne, Sarthe, Finistere, Morbihan, Loire-Atlantique, Vendee.

Cetăţenii români se pot informa în timp real în legătură cu situaţia meteorologică accesând pagina de internet www.meteofrance.com.

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 şi +33147052755. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie următoarele telefoane de permanenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel:
– Consulatul General al României la Paris: +33680713729;
– Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164;
– Consulatul General al României la Lyon: +33643627736;
– Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Magureanu, fost sef SRI, confirma in premiera ca in 1989 a fost o lovitura de stat: „Stiam din septembrie ca in decembrie va fi actul final” – „Stiam, o marturisesc in absoluta premiera, ca lucrurile se vor prabusi in acel an. Stiam deja si rolul pe caIn septembrie am stiut ca decembrie va fi actul final. Si am cunoscut personal pe cativa care au aflat tot in septembrie ce rol le va reveni. Unii dintre ei au avut un rol, nefast dupa parerea mea, daca vedem dupa scenariul cu care s-a jucat actul de la Targoviste.re il vor avea, din pacate, mai mult din afara, decat dinauntru, cei care vor termina regimul Ceausescu

  2. credeam ca recommanda crema de ghete pe fatza….camuflage mimetique!

  3. @omul simplu de pe strada: nu vas legatura da’ dak e voie sa batem campii.. taik-miu + ink ktziva shtia(u) din iarna lu’ ’88 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.