Avion militar prăbușit în Rusia (Video) (update)

sursa foto Sursa: Vladimir Vladimirov / T.me

update

Surse din Forţele de Apărare ale Ucrainei au declarat că bombardierul rus Tu-22MZ a fost doborât ca urmare a unei operațiuni desfăşurate de Direcția Principală de Informații (GUR) a Ministerului Apărării de la Kiev, conform RBC.

Un avion militar s-a prăbușit pe teritoriul Stavropol, a anunțat șeful regiunii, Vladimir Vladimirov pe canalul său Telegram.

Aeronava militară a fost găsită într-un câmp de pe teritoriul districtului Krasnogvardeisky. Potrivit datelor operaționale, nu au existat distrugeri sau victime, piloții au fost „ejectați”, a scris guvernatorul. ĐSunt în viață, îi ducem la spital. Toate serviciile s-au deplasat la locul incidentului”, a adăugat șeful de regiune.

 Ministerul Apărării a confirmat prăbușirea avionului. Departamentul a precizat că motivul prăbușirii bombardierului Tu-22M3 a fost, preliminar, o defecțiune tehnică. Avionul zbura către aerodromul de origine după ce a finalizat o misiune de luptă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Era un avion de care rusii nu mai aveau nevoie,un bombardier strategic

 2. Mai mult ca sigur ca pilotii au incurcat iar kerosenul cu vodka.
  [statmajoriZd la GarZile de PaZit Papusoiul]

 3. Cand o iei pe coajă pe tot frontul, te lauZi și tu cu un avion de acum 60 ani, care a avut o defectiune tehnică, măR🤣g…
  ■}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene{■

 4. Asa se face o PROPAGANDA de DEZINFORMARE ucraineană,stil CIA-SUA !.
  Din inregistrare VIDEO,se vede ca este facuta la ORA 9,23 a.m in data de 19.aprilie.2024!!…adica la ora 8,23 a.m ora Romaniei,iar tocmai in aceasta dimineata se afla UN TARAN in curtea din ograda sa cu telefonul mobil pe cerul regiunii Stravopol.
  O ASTFEL de postare VIDEO se poate REALIZA azi,PERFECT verosimil cu APARATURA….”INTELIGENTA ARTIFICIALA”!.
  Printre alte neconcordante din VIDEO,se vede ca pilotii avionului TU-22 MZ nu se CATAPULTEAZA,cu toate ca au aceasta posibilitate tehnica. Alta neconcordanță VIDEO este ca ZONA de prăbușire din lanul de cultura de in,este intact-verde si nearsa,cu toate ca avionul era in flacari. Pai !…in locul unde se prabuseste un avion este PARJOL pe zeci de metri patrati !.
  Baieti !!…”Mai USOR cu pianul,pe scari,..ca SCARTIE”!.

 5. Bai asta cu facatura, rusii au zis ca a picat de la o defectiune tehnica. Hai ucrainienii inteleg de ar minti, dar rusii ce motiv au?

 6. vine propagandă behăitoare să dea explicații cu pârjolul de iarbă verde, ia și mărește căpățână arsă lângă carcasă, poate găsești niște broaște la proțap că ți-a dat foamea la vedere și la fantazie .

 7. Ucrainenii mai întâi să se uita pe harta 🤣🥲până a amagi lumea.. Până la Stavropol e o mie de km. Cu ce au doborât dacă ei n-au cu ce păzi suburbiile Kievului.. Lângă Kiev zace o centrală termică de milioane de dolari care nu mai poate fi reconstruită.. Arahamia anul trecut s-a lăudat că ea este f. bine păzită..

 8. A fost defectiune tehnica.
  Rusii, matoli, au beut tot kerosenul si au bagat vodka in rezervoarele samaliotului. Au incurcat lichidele.
  [KktkuMotZ ot CzernovitZ: statmajoriZd la Garzile de PaZit Papusoiul CAP-ului]
  *** La SM jud al GP se faceau convocari trimestriale de cate 10 zile. La aceste convocari se faceau cursuri teoretice de tactica si strategie militara, se comunicau actualizarile legate de organizare, conducerea, dotarea militara, doctrinele si alte probleme militare ale Romnaiei, aliatilor si adversarilor Romaniei (statele NATO, pe vremea aceea).
  Se faceau si aplicatii pe harta, cu situatii posibile intr-un posibil conflict militar, cu miscarile si dispunerea trupelor si tehnicii, posibile ptr respingerea unui atac, dupa cum credea fiecare membru al SM. La sfarsit se facea analiza si se stabilea cea mai buna varianta, cu comentarii asupra erorilor sau a celor mai bune variante.
  Urma o aplicatie practica in teren, cu trupele GP si totul se finaliza cu trageri la tinta in poligon, partea cea mai asteptata de toti deorece isi aduceau aminte de armata.
  La SM al GP judetean nu erau admisi idi0tii, care fac haz fara sa aiba habar cu ce se mananca un SM.
  La acest SM se facea ceea ce se facea in orice SM, la scoala de ofiteri in rezerva si in academiile militare.

 9. Daca ai ajuns sa crezi ce declara rusii oficial, inseamna ca ai ajuns rau……[Rumburak]

 10. Rusii au dreptate. Avionul s-a prabusit in urma unei defectiuni tehnice. CLAR!
  Ceea ce nu au spus a fost ca aceasta defectiune tehnica a aparut in urma coliziunii cu o racheta S-200.

 11. Cand a picat drona aia americana, pe care s-au p..sat kerosen doua Suhoiuri, tot asa v-ati bucurat?

 12. A aparut alt ingropat care-i dă cu racheta S-200.
  Nu știe că aeroportul lângă care a cazut avionul e la peste 350 km de linia frontului.
  Si că până și PATRIOTul nu bate decât pana la max. 150 km, cu multa ingaduință (veZi specificațiile tehnice), măR🤣g.
  ■(RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK)■

 13. Nicio sfiriiala! Daca nu s-a prabusit peste Duma sau macar peste Kremlin, cind Krakanici primea ultimele ordine de la Lavrov, a cazut de pomana!
  Rusii astia au un mare defect: nu stiu niciodata sa cada peste cine trebuie!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.