Avion militar rus prăbușit în munți

Un avion Su-34 al Forțelor Aerospațiale Ruse (VKS) s-a prăbușit în munții Osetiei de Nord, anunță Ministerul rus al Apărării.

 

„În Republica Osetia de Nord-Alania, într-o zonă muntoasă, un avion Su-34 al Forțelor Aerospațiale Ruse s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament”, a spus departamentul citat de Tass.

Cauza preliminară a prăbușirii avionului este o defecțiune tehnică. „O comisie VKS a zburat la locul accidentului aviatic”, a adăugat Ministerul Apărării.

După cum au spus serviciile operaționale ale republicii TASS, la bord se aflau doi piloți care au decedat

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Toate avioanele trebuie duse în Kamchatka pentru a fi la adăpost.Si toate navele,dincolo de cercul polar.Nu mai bateți câmpiile.

  2. Cu sau fără intenție, de teama sau nu a războiului crunt, din obligativitatea sau nu a fi trimiși să moară în ukraina?

  3. De ce-i imping amerlocii la moarte pe urcacani? Deschideti ochii belzebutilor, voi ce-i pupincuri in dosuri pe amerloci? De asta!!! „Într-un interviu acordat duminică emisiunii „Face the Nation” de la CBS, Graham l-a acuzat pe președintele rus Vladimir Putin că este un „megaloman” care încearcă să „recreeze Imperiul Rus prin forța armelor”, începând cu Ucraina. El a mai susținut că, dacă Moscova câștigă conflictul actual, va prelua apoi bogăția Ucrainei și o va împărți cu China. Graham a descris această perspectivă ca fiind „ridicolă”, sugerând că ar fi mai bine dacă această „mină de aur” ar fi disponibilă pentru SUA.

    „Ei stau pe 10 până la 12 trilioane de dolari de minerale critice în Ucraina. Ar putea fi cea mai bogată țară din toată Europa… Dacă ajutăm Ucraina acum, ei pot deveni cel mai bun partener de afaceri la care am visat vreodată, că 10 până la 12 trilioane de dolari din activele minerale critice ar putea fi folosite de Ucraina și Occident, nu date lui Putin și Chinei”, a declarat Graham.” Editat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.