Aviz pentru începerea urmăririi penale în Dosarul Mineriadei

În ziua în care împlinește 94 de ani și o lună, fostul președinte Ion Iliescu primește o veste proastă. Procurorul general al României, Alex Florența, va cere președintelui Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale a inculpaților din Dosarul Mineriadei, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Informația a fost anunțată inițial pe o rețea de socializare de activistul Marian Moroșanu zis Ceaușescu, parte vătămată în dosarul Mineriadei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

 1. Născut: 3 MARTIE 1930 (vârsta 94 de ani), Oltenița

  Nina Iliescu
  Fosta Prima Doamnă a României
  Născută: 4 MARTIE 1930 (vârsta 94 de ani)
  Mandate anterioare: Prima Doamnă a României (2000–2004) și Prima Doamnă a României (1989–1996)

  -siamezii lu 7atan.

 2. Acesta e „programul” de guvernare, începerea unei urmăriri penale care să prostească, sanchi, alegătorul. Până la judecată și pronunțarea unei sentințe definitive, Ilici are 1000 de prilejuri să dea ortul popii. Așa încât, măi, Florența, du-te învârtindu-te cu slugărnicia ta și ordinele primite, „independentule”…

 3. „Mos Sorosh”, care este cam de aceiasi varsta cu Iliescu, mu l-a iertat nici pana acum, pentru ca nu i-a iesit din prima, lovitura de stat „colorata”, cu Piata Universitatii mai-iunie 1990. Ca pe capul Romaniei, din cauza acestei tentative, s-au abatut apoi tot felul de nenorociri (mineriade incluse), nu-l doare nici la pingele pe „filantrop”.

 4. Iar incepe circul asta care se tot repeta de foarte multi ani si nu se face nimic ? Acum in ajunul alegerilor stirea asta da foarte bine la fraierii care pun botul ,atit si nimic mai mult.Pana nu da coltul criminalu nu se va solutiona nici-un dosar, nici cu sceneta revolutiei si nici cu mineriadele .

 5. Eu cred ca ar trebui sa inceapa urmarirea si pentru cele intamplate la 1907. Nu? Caci, ce s-a intamplat in 1989-1990 in Romania, sa fim seriosi, cine dracu le pune vreo intrebare americanilor?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.