Ba se poate! Andreea Marin, efort uriaș ca să arate ca pe vremuri

Și-a luat fiica, pe Violeta, și au mers împreună la sală. A scăpat de 15 kg și face eforturi să arate ca în liceu. Înfruntă situația cu umor și ambiție. 

„Când te dai specialistă și îți convingi copilul ce stă numai cu burta pe carte că și creierul are nevoie de sport, să mai capete si el forțe noi și puțin oxigen, așa că o conduci la sală, sala aceea la care tu n-ai mai fost dinainte de pandemie, și te hotărăști să urci și tu pe o bandă cât se chinuie ea pe alta, că doar n-o fi foc, și timpul de așteptare trece mai ușor, nu-i așa?

Buuun, te urci, ești pe bandă, ce-a fost mai greu a trecut sau… așa crezi tu. Pentru că banda de la sală e de-a dreptul nepoliticoasă și te întreabă câți ani ai de cum dai să alegi programul preferat – ar putea și ea să aprecieze că îți tremură mâna de emoție când apeși, uitându-te în jur să nu te vadă cineva, “Fat Burn”, dar de unde?! Să-ntrebi o doamnă “de la 0 la 99, ce vârstă aveți?” când răspunsul tău cinstit e “deja 49” n-o fi cumva o ofensă la adresa bunelor maniere?

În fine, treacă de la mine, nu m-a văzut nimeni când am tastat, cu un zâmbet larg am rezolvat totul, pe scurt, vârsta e doar o cifră și nu o recunosc, dar m-am răzbunat: alergare va vedea banda asta din partea mea când oi împlini din nou 48!

Na! Mă duc la banda mea de-acasă, cuminte și politicoasă, care nu te ia la întrebări și mă așteaptă oricum de ceva timp s-o șterg de praf.

P.S. Acesta este un pamflet și orice asemănare cu realitatea e rară și e o pură întâmplare. Pe care o regret și promit să nu o mai repet!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. L-ati scos de la naftalina pe Bombonel, Mirea, Stolojan, Severin, Bercovici, ba nu va ajunge??..

 2. nu prea mai ai cum sa arati „ca-n liceu”. fiecare varsta are frumusetea ei. pielea nu mai este la fel, nici tendoanele, nici osatura, nici mainile, nici bratele, nici pulpele, iar depozitele de grasime din locuri bine stiute, nu dispar decat „la cutit”. este buna criogenia, am auzit. dusurile cu apa foarte rece functioneaza, de asemenea. usor in lumea pe care o traim acum: frig in casa, apa gheata – o perfecta sedinta de pierdere in greutate! haha! important este sa iti pastrezi simtul umorului (sa ai curajul sa razi de tine) si sa e pastrezi in limite si sanatoasa. in loc de alergat, care-ti distruge gleznele si genunchii, chiar si „pe banda”, mai bine streches (exercitii de intindere), abdomene, iar daca ai posibilitatea, inot (cel mai benefic sport).

 3. Este o artistă bună. Probabil poza este de la o repetiție pentru o viitoare reclamă la hârtia igienică care te face fericit. Cât despre “Din spate liceu din față muzeu” se mai obrăznicesc tinerii când trec pe lângă generația noastră

 4. Mda, cam greu. A fost dama bine, doar i a placut si lui Banica rromulanul, dar valabilitatea e cam …spre expirare. Sa nu fortam lucrurile, cel mai potrivit e naturelul. Am zîs!

 5. „…face eforturi să arate ca în liceu…” – Mă, dacă se duce mai des la sală s-ar putea să arate, nu ca-n liceu, ci ca la grădiniță…

 6. Foooaaaarte Laudabil!

  Da’ de Efectul Yo-Yo a auzit ?

  O sa AFLE … 🙂

  Asta relativ la Diete Minune.

  Da’ “La Sala” trebuia sa se duca INAINTE de Full CONTACT K1 cu Domnul Banica Jr.
  Ailalta, Lovilutionara Sponsorizata de Dan Josif, s-a dus sau a fost dusa inainte Ceva de Lovilutiune la diverse “SALI”..

  Astfel ca, Domnul Banica Jr. NU a avut Succesul scontat in Meciuu’ Conjugal cu Lovilutionara.

  Lumea REA zice a s-au batut in Parte, da’ IO NU creeeez ASAO Cestie … 😊

 7. Care este relevanta promovarii corporale a unei femei?
  E de vanzare?
  Nu va auto-cenzurati cu privire la sexualitate, … rau!

 8. „Și-a luat fiica, pe Violeta, și au mers împreună la sală. A scăpat de 15 kg ”
  -golanii care le-au dat tarcoale au scapat de mai mult tone….AU FACUT SPORT!

 9. Nea’ Gheorghe, Relevanta este ca Muierie sa ARATE frumos si TOT CE se poate vedea, inca decent … 🙂

  ORICE Muiere vrea sa se „VANDA”, da’ NU in Sensuu’ ORDINAR … 🙂

  Ca IESE, de MultPreaDestulDeMult exact in Directia Ordinara, chit ca sub Pavaza Sociala a Casatoriei, este o Cestie ImPlacabil congruenta cu Firea UMANA …

  CE, ai vrea ca TOATE sa munceasca la Norma ?

  Pai, dupa Ani de AST FEL de Vietuire, NU mai prezinta Interes NICI pentru Indignatii Morali, Nea GHEORGHEs … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.