Baftă uriașă pentru FCSB

Baftă uriașă pentru FCSB. Echipa patronată de Gigi Becali și-a aflat adversarul din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Cap de serie, campioana României putea pica doar cu Dinamo Batumi (Georgia), Dinamo Minsk (Belarus) FC Ordabasy (Kazahstan) și Virtus (San Marino). Iar sorții au decis.  FCSB va juca în primul tur preliminar al UEFA Champions league cu Virtus AC din San Marino, cel mai accesibil adversar.

Turul se va disputa în San Marino între 9/10 iulie, iar returul în Ghencea între 16/17 iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Doar Dinamo 1948 este singura impotriva tuturor sau invers.

  2. Normal – cea mai titrata echipa din tara FCSB = Steaua sa fie favorizata.
    Doar nu era ca cheltuitorii aia necunoscuti de la csa (care au furat miliarde din banii publici ai armatei) din divizia C -patronati de impertinentu de mos teaca/talpa sa ia ceva

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.