Bagă 15.000 de euro/an doar în buze

Vienna Würstel provoacă furori prin aspectul său. Și, cu toate că buzele sale gigantice o supun la o serie de provocări în viața de zi cu zi – tânăra spune că acestea trebuie să devină și mai mari.

 Vedeta rețelelor de socializare este o mare fană a operațiunilor de înfrumusețare, buzele ei fiind însă cele care atrag atenția în special.

Femeia care locuiește în Mallorca spune că în prezent are în jur de 30 de mililitri de acid hialuronic în buze. Și, pentru că substanța se descompune treptat, ea merge în mod regulat la intervenții de reumplere.  Tânăra estimează că, anual, cheltuiește în jur de 15.000 de euro pe astfel de operații.

Buzele ar trebui să devină și mai mari

Videoclipurile pe care Vienna Würstel le-a postat, printre altele, pe Instagram, arată că uneori are probleme cu mâncarea sau băutura din cauza buzelor mari. Cu toate acestea, ea nu și-a atins încă scopul: „Abia aștept ca buzele mele să devină și mai mari”, scrie ea într-un videoclip.

Adepții sunt îngrijorați de faptul că Vienna Würstel trebuie să facă față multor critici pentru buzele ei. „Asta nu mai este sănătos”, „Biata femeie a pierdut legătura cu realitatea” sau „Are nevoie urgentă de ajutor” spun internauții. Alții, în schimb, cred că este propria ei decizie: „Nu mi se pare drăguț, dar principalul este că ești fericită”, a scris unul dintre utilizatori.

Vienna Würstel nu a avut doar buzele ajutate, așa cum explică ea deschis. Ea a avut, de asemenea, un lifting al pleoapelor superioare, mărirea feselor cu implanturi, implanturi pe obraji și bărbie, două măriri ale sânilor, un lifting al nasului și Botox și injecții faciale. Pe viitor, ea plănuiește să aibă o altă operație la nas și un lifting brazilian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Un nou model pentru adolescenții zilelor noastre. Cred că la creier ar trebui găsită o soluție.

 2. Asta are buze de bou sau de vacă? Dacă bărbații plac asemenea animale înseamnă că sunt boi,nu tauri!

 3. Siii…o fi avant toate buzele augmentate? N-am putea vedea si noi, asa, sa nu murim „neinformati”? Ha!!!

 4. Pustoaicooo, tu ai sange de vipera …

  Cine-si mai aduce aminte de versurile acestei melodii ?

 5. Noi, cei din linia întâi, le recomandam aleșilor și numitilor asemenea buze. Ne imaginam ce furori vor face in calitatea lor de pupincuristi de profesie cu înaltă calificare la locul de munca din fata spatelui și din spatele fetei.

 6. Invers proportional … cu cit se maresc buzele cu atit se micsoreaza creierul … adevarul e ca nu chiar 15000 de euro, dar ceva tot i-as baga si eu in buze …

 7. Pe asta, cind iesi cu ea in oras si vrei sa intri undeva sa bei o bere cu prietenii, o lipesti cu buzele de vitrina restaurantului si-i spui sa te astepte vreo doua ore !

 8. …am vazut un documentar despre o anumita specie de maimute, nu mai tin minte care anume…pot sa jur ca aveau cururile mai frumoase decat botelnita asteia…si, daca stau sa ma gandesc bine, i-as asigura unele mai frumoase cu tratament zilnic, mai pe natural, cu mai putin de 15000 de euroi…niste infiltratii cu pumnisol, poate are efect si la bibiloi…

 9. @ Femeia- ventuza: după femeia șnur, fără tate și fara fund, acum femeia ventuza fara cap dar cu măriri de buze. Cu asemenea buze poate saruta linistita o gura de canal. Unii ar zice ca distinsul canal sa fie Bastroe. Eu nu agreez ideea. Îi lasa pe ai noștri pupincuristi fara o destinație de lux.
  PS. Credem ca buza unei prăpastie nu e atat de periculoasa ca distinsele buze. Suntem convinși ca în cazul unui sărut te poate vida, ceea ce nu e chiar indicat.

 10. Arata groaznic. Ii mai trebuie un Wurst intre buzele alea, daca mai pot fi numite buze…

 11. -ÎNCĂ O CUCERIRE A LIBERTĂȚII TOTAL DEȘĂNȚATE!

 12. Vă rog, protejați animalele, nu fiți răi! Unul zicea ceva de fundul de maimuță, pardon, nu sunt de acord, fata are utilitate publică, gândiți-vă că s-a înfundat chiuveta! Dincolo de glumă, realizați cât de jos a căzut specia? Nu, nu că individa asta mai are in pic și arată ca fundul rățoiului Donald ci pentru că are atâția admiratori!!!

 13. TAMPITilor ar trebui sa li se interzica Accesuu’ la Bani …
  Iar „MEDICII” care au comis Oroarea ar trebui sa li se faca ACELEASI Buze.
  Gratis … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.