Băiatul de 10 ani dispărut a fost găsit

UPDATE Băiatul de 10 ani din comuna Măneşti, care a fost dat dispărut, vineri, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsit la un prieten, în localitatea de domiciliu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Conform sursei citate, la acţiunea de căutare au participat 34 de lucrători ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, astfel: 13 poliţişti, 14 jandarmi, 7 pompieri şi un câine de urmă.

Totodată, s-a procedat şi la mediatizarea semnalmentelor minorului prin toate sursele/medii de informare, inclusiv prin intermediul sistemului RO-ALERT.

În cele din urmă, copilul a fost găsit la un prieten din localitatea de domiciliu.

Starea sa de sănătate a fost evaluată de către echipajele medicale de urgenţă, care au confirmat că este în afara oricărui pericol.

Băiatul a fost căutat de poliţiştii din Prahova după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii de la Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, vineri, de către o femeie despre faptul că fiul său, Brebenel Victor Sebastian Ionuţ, de 10 de ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu din comuna Măneşti şi nu a mai revenit până în prezent.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. A fost luat la trei păzea concubinul femeii? Nu cumva îl deznodau în bătaie? Cam încruntat puștiul pentru vârsta lui…

  2. Indoi-m-as ca acel copil a plecat de prea mult bine de acasa. Ar trebui facuta o ancheta sociala solida. Mai tarziu pot aparea si alte surprize mult mai grave……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.