Banditismul din cîmpul tactic al SRI

Fără să-mi imaginez ce ascunde, la procesul care a avut drept scop neutralizarea forțată a deputatului PSD Ion Stan, singur în sala de judecată pe post de ”public” am asistat la transmiterea către șefa completului de judecată a unor plicuri și bilețele. În naivitatea mea îmi imaginam că primește ceva vești inopinate de la familie sau chestiuni noi privitoare în program.

Nu puteam să-mi imaginez că Statul paralel are atîta nesimțire și, în văzul tuturor, transmite mesaje și indicații. Sau ordine. Polițaiul picotea, procurorul se uita în tavan, grefiera căra plicul. Totul se petrecea ca pe o potecă bătătorită pe care am văzut-o la mai multe termene și pe care o simțisem și aveam să o întîlnesc peste tot. Statul paralel controlează și dirijează afaceri, contracte, oameni de business, firme de produs alcool, inclusiv acordarea de premii și numirea în fruntea unor jurii a celor care decid premianții. Ambițiile lui Florian Coldea s-au extins pînă în universități, pînă la instalări de rectori și numiri de președinți de Academie, de miniștri și poziții importante în mecansismul de Justiție al României.

Mi s-a întîmplat ca, de mai multe ori, oameni care se purtau normal, după o vreme (probabil, după rapoarte sau atenționări!) să capete o față de gheață, se depărtau și nu mai răspundeau la telefon. Înțelegeam repede că au primit ordin sau au fost atenționați.

Au fost cei mai cumpliți ani pentru libertatea de exprimare, marcați de supunerea, adormirea sau neutralizarea presei. Pas de luptă, de fă gazetărie și de spune adevărul despre mecanismul statului paralel! Și, cu toate acestea, am publicat în Cotidianul ce se întîmpla. De aceea am și decis republicarea unor articole din anii precedenți.

Ei bine, ca toate construcțiile artificiale bazate pe abuz și lipsă de morală, și acest mecanism al binomului, zis și „Statul paralel” a început să se pîrîie din încheieturi și să crape.

Marea strategie abuzivă cu transformarea Justiției din țara noastră în „cîmpul tactic” se clatină și nu este departe de o prăbușire. Ce au aplicat George Maior – Florian Coldea și Dumitru Dumbravă în adoptarea unor sentințe dirijate, în terfelirea unor personalități, ce-au folosit în mișcările de păpușare a scenei politice, ce au făcut cu presa, dar mai ales cu cîteva televiziuni și cu economia de piață începe să troznească din încheieturi. Toate s-au acumulat într-o tensiune gata să genereze o schimbare importantă. Greu de spus dacă ea se va produce sau nu. Dar premise democratice și legale există din nou.

Capii statului paralel au căzut în plasă ca ultimii proști. Ce-au aplicat în comenzile mecanismului de teroare instaurat de SRI și DNA pe vremea domniei lor absolute (tandemul Maior-Coldea. Dumbravă- Codruța Kovesi, Ponta și Sebastian Ghiță) au început să aplice și în viața lor privată și în afacerile lor personale. Și s-au trezit agățați în cel mai simplu mod. Cu contracte concepute să acopere afaceri oneroase, semnate și parafate pe firmele lor, cu transferuri bancare și convorbiri înregistrate. Deștepții de la comanda SRI din epoca groazei au căzut în plasa propriilor practici ca ultimii șarlatani din anii de buticăreală.

Dosarul este simplu. Dovezile imposibil de contestat. Nu mai rămîn decît derularea procesului și sentințele.

„Nevinovăția” clamată de de Florian Coldea este doar o îngăimare de scuze pînă la apariția altor probe. Plasa de afaceri țesută împreună cu cabinetul lui Doru Trăilă și OTP Bank începe să fie deșirată. O cercetare a contractelor prin cabinetul lui Doru Trăilă (admirație și creație totală a lui Valeriu Stoica, un sforar ajuns și șef de catedră la Facultatea de Drept din București) poate duce la o inventariere a proceselor trîntite și a banilor dirijați de Doru Trăilă și Dumitru Dumbravă prin OTP Bank. Tehnica sumelor exorbitante practicate ca prime de succes rămîne și ea o pistă de cercetat.

Dar cel mai important lucru de lămurit rămîne existența „cîmpului tactic” devoalat public chiar de generalul Dumitru Dumbravă. Starea sănătății sale poate fi poarta prin care se ajunge la originea conceptului. Cine l-a conceput, cine l-a coordonat, modul în care a fost prelungit în Justiția din Romania, dosarele în care au operat influențe hotărîtoare.

Cercetarea și trimiterea în judecată a grupului de influență și corupție format în jurul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă precum și a cabinetului de avocatură Doru Trăilă este doar începutul. Pînă la penetrarea și dirijarea instanțelor și înaltelor curți, pînă la curățirea economiei de afacerile SRI sau de cele private ale generalilor activi sau pensionari, pînă la despăducherea partidelor politice, a universităților și a catedrelor de intelligence, a presei și ministerelor mai este mult.

România n-are ce pierde dintr-o asemenea operațiune. Poate alți dușmani sau prieteni ai noștri ce ar putea fi preocupați!

Foto replicaonline.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 68

102 Comentarii

 1. Statul paralel este Statul american paralel cu colonia Romania. Ideologia erea ideologia evvreilor globalisti care sunt acum la putere. Coldea o Rotita tradatoare a Romanieisau nu. Fenomen intalnit si in Ucraina cu coruptia generalilor lor. Cine tipa …. Doar evvreii din servicii. Altceva se ascunde…Vine Trump si se face curat…Sa nu fie prea devreme.

 2. ”Marea strategie abuzivă cu transformarea Justiției din țara noastră în „cîmpul tactic” se clatină și nu este departe de o prăbușire. […]”
  Dupa o seceta apriga, cand se aduna nori pe cer si tuna…..romanul are o vorba: ”Ad-o doamne!”
  E greu de realizat dar e nevoie acuta de ”curatenie” in institutiile statului.
  Aceasta caracatita nu poate exista si functiona fara clementa statului.

 3. Să sperăm că așa va fi. Ce mă enerva cel mai tare la proștii ăștia era că lăsau să se înțeleagă că sunt o prezență permanentă, insidioasă și se găseau destui idioți utili care să ducă vorba asta mai departe.Unui popor și mai ales unuia ca al nostru care se demoralizează rapid- nu dezbatem acum de ce – treaba asta nu-i făcea decât rău. Eu sper ca cei de acum să fie mai inteligenți și mai demni. Poate ne-o ajuta și pe noi, vai mama noastră, Dumnezeu să ajungem la un liman că ne cam târâm prin deșert de mult timp.

 4. Pe mine mă intrigă atitudinea aspră a lui Johannis fata de „patriotul” ce trebuie sa-l predea. Cine știe ce s-a cerut peste ocean de-l vor pe Petrov la zdup. Ăștia vor trăda ca în biblie și vor fi eliberați precum Baraba.

 5. Ce figuri decrepite au nemernicii ăștia doi. Ce mai caută pe stradă? Pușcărie maximă și confiscarea averilor.

 6. …e ca s-au subrezit vechile rotițe ale sistemului. Dar ele vor fi inlocuite de altele noi de ultima generatie. Sa nu ne amagim. Coldea, Dumbrava & Co nu sunt fenomene inexplicabile. Sunt creatia sistemului. Iar sistemul are suficiente resurse sa ii inlocuiasca. Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara.

 7. Kukuvea roz, Portocala, Onea sunt la locul lor in sistemul binomist. Dumbrava si Coldea n-au fost condamnati.

  Pentru credibilitate l-au trimis pe Ceausescu sa le tina un discurs.
  Iohannis isi primeste o functie la Bruxel.

 8. Intr-un cer violet,
  Luna dac-as gasi-o,
  Ar parea o pata alba…
  „Mi s-a întîmplat ca, de mai multe ori, oameni care se purtau normal, după o vreme să capete o față de gheață, se depărtau și nu mai răspundeau la telefon.”
  Hmmm, din pacate, oamenii sunt lasi.

  „Marea strategie abuzivă cu transformarea Justiției din țara noastră în „cîmpul tactic” se clatină și nu este departe de o prăbușire.” Cred ca este o perspectiva optimista. Vechi vinovatii, studentul – profesorul…teama…

 9. Mai terminați cu prostiile! Coldea și Dumbrava sunt niste pioni pe tabla de șah. Mai au o pătratică și se transformă in regina,cal,nebun sau tura. Spectacolul continua.SIrctacolil continua! Au fost aruncați în groapa cu lei ca să-l predea pe Petrov cu bataie pe prag spre Johannis care a devenit primit șah peste ocean!

 10. În 2024 nu există categorie profesională mai coruptă decât cea a magistraților. România a pierdut orice șansă de a fi stat de drept, de când justiția a intrat pe mâna superbanditului Valeriu Stoica. Acela a fost momentul zero, de la care s-a ales praful de tot. Cine a trăit în anii 2000 știe că atunci au reînceput practicile fanariote de cumpărare a „dregătoriilor” de judecători și notari. Ce fel de imparțialitate și independență poate avea un magistrat, care încă de la primii pași s-a mânjit cu otrava șpăgii? Cam aceeași imparțialitate și independență pe care o au judecătorii cu bilețele, adică de cârpe de șters pe jos pentru băieții deștepți. De la mandatul lui Valeriu Stoica, România a pierdut orice șansă de a fi o țară civilizată și s-a reîntors în perioada fanarioților și a ciocoilor. CERCETAȚI ISTORIA ȘI VEȚI ÎNȚELEGE.

 11. Sa fie curățați toți păduchii asa cum dl. Nistorescu i-a botezat, din toate instituțiile țării pentru o lume curată și normală. Dar exista alții care sunt pregătiți sa ia butoanele și tastatura grupului. Când te gândești ca poporul în prostia lui așteapta alegerele și schimbare. Mergem la vot sa nu cumva sa aleagă alții în locul nostru. O țară pierduta….

 12. S-a dus FBI-ul (cu ai lui sperjuri DIRECTORI in cazul „LAPTOPUL DIN IAD”)
  se duce si „atenta” lor constructie din
  RO !

  Crede cineva ca „astia” sub atenta privirie a intereselor de la DEVESELU faceau de capul lor sau cumva „independent” „patriotic” ce faceau ?

  PS: Poate a afalt BIDEN cum au ajuns actele de la SRI in posesia procurorului american ? 😉
  MDA !
  Sic transit gloria mundi !

  IQ=?
  😉

 13. „transformarea Justiției din țara noastră în „cîmpul tactic” ”Polițaiul picotea, procurorul se uita în tavan, grefiera căra plicul„ ”adoptarea unor sentințe dirijate, în terfelirea unor personalități,” „1Doru Trăilă (admirație și creație totală a lui Valeriu Stoica, sforar ajuns și decan al facultății de Drept din București) poate duce la o inventariere a proceselor trîntite” –deci e foarte clar justiția se face pe bani, poliția închide ochii, funcționarii așteaptă cu trag să le pice și lor bucățele cât mai mari și grase–și toți aceștia și alții -bugetari —pensii speciale, vouchere,sporuri…. și amenințări meree cu greve,.,., asta fu de fapt „reguluția” -înapoi cu pensiile de reguloționar,cu alte bunuri dobândite de-a moaca.,.,

 14. CREZI 😉 …ca totu-i un „avertisment „PATRIOT”-ic la Iohannis („niste evrei”)
  cel cu SHAPKA de la … MARELE BOND ?

  (daca-i asa ce-o fi cand , dupa mishteaux sigur, vine TRUMP 😉 ? sfatul meu lejer cu teatrul peste padure ! 😐 Stiu ce zic !)

  INCA CEVA … dupa „alegeri” Romania va uita complet c-a fost invitata sa de-a un MILIARD Urkaniei dupa ce oricum juma investitiv juma „ajutor” au deja dat cat POLONEZII !

  MAGA ! (nu-i deloc in interesul lui TRUMP ce vor NULANDIERII, disperati, acum !)

 15. Ma intreb zilnic, ce tara e asta.Personal, mi-ar fi rusine sa fiu un reprezentant (presedinte, ministru, (euro)parlamentar, etc) al statului roman si sa ma intalnesc cu omologi din alte tari.Dar vad ca reprezentantii nostri au shorici, nu epiderma. Ei nu au rusine, nu au onoare, nu au o mandrie nationala.Pacat de sangele soldatilor romani care au muscat tarana la Oituz, Marasti, Marasesti, Muntii Tatra,etc. In rest, no comment!

 16. „Statul paralel este Statul american paralel cu colonia Romania” nu-i deloc PARALEL –E PUR ȘI SIMPLU ÎMBÎRLIGAT,ÎMBRĂȚIȘAT,CĂLĂRIT,INTERSECTAT -NUMA PARALEL NU

 17. „Ma intreb zilnic, ce tara e asta.Personal, mi-ar fi rusine sa fiu un reprezentant (presedinte, ministru, (euro)parlamentar, etc) al statului roman si sa ma intalnesc cu omologi din alte tari.”..SCUZE PT CĂ PLAGIAII!(EU)! DAR DE AIA N-AȚI AJUNS! CREDEȚI CĂ CEI DIN ȚĂRILE CU „DEMOCRAȚIE CONSOLIDATĂ” OR FI ALTFEL DECÂT CEI DE CARE FACEȚI VORBIRE!

 18. Tara visurilor.
  Aveți punctul de vedere al Guvernatorului SUA la București, Excelentă Sa Doamna Kathleen Kavalec?
  Nu? Atunci nu aveti nimic…

 19. Banditism de campultactic politica de stat paralel, politica oficiala de stat ramane. La Stalin si URSS era gulagul.

 20. Si cine i-a permis lui Stoica Valeriu sa-si deruleze activitatea ? Nu cumva ambasadele „europene” ? A trebuit sa fim „pregatiti” pentru „UE”. Acuma suntem. Primim o noua populatie, incetul cu incetul. Pâna ce noi, astia, „albii”, vom fi rasi. Sau, ma rog, gatiti in stil oriental.

 21. Totul este putrezit si pute! Numai un nou cataclism mondial va mai putea schimba ceva in cocina care a devenit Romania! Cine trage nadejde de indreptare ori e handicapat ori traieste intr-un univers paralel si virtual!

 22. Iar domnul Cornel Nistorescu a fost „:driblat” copios ca un sugar, de Burghezia Securista Bugetară! Sărmanul Dionis’ Sărmanul ziarist! Burghezia Securista Bugetară este mai ” viguroasa” ca niciodată, mai puternică, mai potenta! Clanul PNL din DNA, ataca Clanul PSD din SRI! Și acolo sunt pe triburi ca în România! Moldova e la PSD, Muntenia e la PNL! Pica statul paralel? Am râs de am căzut pe jos! Am leșinat de râs! Pleacă câinii de la Măcelărie? Pica Statul Paralel? „Părerea mea”, persoana care a postat sub acest pseudonim, a”intuit” excelent, pleacă „rebuturi” vin alte rebuturi mai puternice de sex, mai avide de putere! Ca de obicei „trolul” psd-pnl Core bate câmpii! Previzibil, plictisitor…Maestre! Ați fost făcut în foi de vița! Binomul nu pica deloc! O mică „reglare” de Conturi dintre cancerul de colon psd și cancerul ovarian pnl! Dacă erați în MOSSAD, erați trimis la crescut capre in deșertul Negev! Fiți deștept ce Dracu!

 23. Singura solutie de salvare a asazisei justitie este alegerea de catre popor judecatorilor si parchetarilor.Cat timp astia functioneaza in pixul dictatorului sef,al presedintelui ales nedemocratic de doar 33 % din popularimea cu drept de vot,nu va exista JUSTITIE.Dar nici atunci nu poti fi sigur ca aleasa judecatoare nu se tufe cu drogatii,sau ca parchetarul nu te baga la beci sa-ti ia nevasta la….declaratii.Poate este necesara justitia personala,dinte pentru dinte.Oricum face mult mai putine greseli decat derbedeii si curvele din asazisa justitie.

 24. – toti tradatorii decembristi călare pe sistemul național de apărare
  – sustin coldea, dumbrava

 25. In mod surprinzator pentru realismul d-lui Nistorescu, articolul are o nota de optimism. In opimia mea …nejustificat.
  Acesti indivizi cu IQ-uri jalnice, au adus atatea servicii unur ambasadori ai stapanilor nostri de peste ocean sau de dincoace de ocean, incat in cel mai rau caz vor fi facuti scapati. Iar in ziua anchetei DNA toti credeam ca indivizii vor fi retinuti imediat. Auzi, culmea comediei: sfantul Traila …Decan la Facultatea de Drept.

 26. Ma amuz la cote nemaiîntâlnite în Istoria unui popor Mamaligar unde toate „scursurile” Orientului Apropiat, Mijlociu, Îndepărtat, toate plecate de la capre, sunt miliardare în România! Încă de la timpul lui Planck 10 la minus 39 de secunde Bunul Dumnezeu a dat României Aur, Petrol, Uraniu! Toate vândute de un domn de la Cornu pe 1 miliard de Dolari comision? Ce lăsăm copiilor noștri? Ce lăsăm? Nimic? Blestemat popor, blestemat că a ales asemenea lepre la Putere! De ce a murit unchiul meu Dumitru în Munții Tatra în 1945? Ca un domn de la Cornu să distrugă România pentru Eternitate? Tu ești SRI? TU ești DNA? Voi școliți pe palmele mele, pe sudoarea mea, de ce nu dați cu Leprele de pământ? Ați jurat pe Biblie, ați jurat cu palma pe inimă! Și voi „aveți” copii și nu „numai” eu! Și voi respirati aerul din România și nu „numai” eu! Voi sunteți urmașii lui Peneș Curcanul sau mămăligă care nu face explozie? Urlet de disperare! Gaaaaata, gaaata! Punct! Nu mai merge și așa! A plecat un țăran din Baragan, virgin, plecat în tălpile goale la razboi, suflet pur! Munții Tatra ca Mormânt! PSDR a făcut din România un mare Mormânt în care a „îngropat” speranțele noastre? Maestre! Dați mai departe mesajul meu! Așa nu se mai poate!

 27. Știi bre vorba aia romînească ”pentru că pot ”..? Și borfașul ortodox care-și zice romîn, cu decorația americanului și a francezului, păi iși permite bre.. Face, drege, bagă mîna și ”respectă legea”,. Ce mai.. N-ar fi romîn de nu proceda astfel..

 28. Amintiti-va de de imaginile rusinoase,Cucuveaua roz Copdruta,uitandu-se depe scarile DNA-ului cu un zambet dracesc de satsfactie in coltul gurii,cum erau purtate cu catuse prin fata ei sa-si vada ” opera „, si a camerelor de luat vederi, tot felul de personaje victime ale Dosarelor fabricate la ordinul tandemului Dumbrava,Coldea.Creatorii campului tactic Dumbrava si Coldea,dovediti mana in mana cu codoasa” unitatilor de elita „,levada cu Portocala intinsa pe tot cuprinsul Patriei.Amintiti-va si de ” partenera de nadejde ” Livia Stanciu cocotata apoi la C.C.R. pt. ” merite deosebite „,dupa ce a iesit la pensie.Cadru de nadejde,indispesabila in mlastina,putregaiul ce se chiama ” justitzea mea endependenta”. Mai amintiti-va si de bietul Judecator Mustata,incatusat de catre mascati in sala de judecata pe care o prezida,de parca ar fi fost un criminal periculos fara sa fie cercetat,invinuit,acuzat oficial.Aidoma practicilor din Rusia,Coreea de Nord,si alte tari,iadul pe pamant.O marsevie mai mare cea mai mare a binomului Dumbrava,Coldea, Kovesi.Bietul om a fost apoi ” sinucis ” in inchsoare pe o schema asemanatoare cu cea in care a fost ucis inginerul Dinu.Amintiti-va si de cazul Judecatorului dela C.C.R. tot asa incatusat pus sa defileze prin fata cucuvelei,dovedit apoi nevinovat.Si cate si mai cate cazuri cu oameni nevinovati,incatusati,bagati la inchisoare in baza unor Dosare masluite de catre cucuvea,si dovediti apoi nevinovati.Unii morti in inchisoare.Toate aceste Dosare,cazuri,ar trebui redeschise,stabilit adevarul iar vinovatii sa fie trasi la reaspundere.

 29. Astia au fost de capul lor sau au ascultat ordinele dw afara. La fel ca Iohannis si restul clicii. Dupa ce Iliescu si Nastase au schimbat tabara din est im vest, vechile obiceiuri au ramas, ba au si prosperat. Justitia comunista a fost revopsita neomarxista-ONGista.

 30. „Pe langa vizitele sale foarte dese pe la instante cu plicurile galbene, acesta mai avea un obicei ireal pentru un general. “Descindea” cand dorea la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cerea acces total la baza lor de date. Dumbrava petrecea ore intregi in fata computerelor din cadrul Directiei Tehnologia Informatiei, navigand extrem de atent prin baza de date a CNAS-ului. Este de la sine inteles ca acest lucru era complet ilegal si nejustificat de niciun fel de ratiune profesionala. Uneori acesta venea insotit si de fostul coleg, generalul Dumitru Cocoru, la sediul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

  Suspiciunile de la acea vreme spun ca Dumitru Dumbrava nu facea altceva decat sa colecteze o multime de date confidentiale pe care ulterior le oferea unor companii din domeniul farmaceutic pe sume uriase. Comoara informativa ajungea in felul asta in mainile unor oameni de afaceri din “Big pharma” care obtineau acces la informatii precum cati bolnavi de diabet sunt inregistrati si drept urmare cate medicamente ”specifice” ar fi bine de importat.”

 31. Poate nu credeti 😐 (interesati-va)
  mishteaux le-a pus deviza „PATRIA A PRIORI”
  cat o respecata = vor fi sigur protejati ! (altefel ar fi o tradare antiromaneasca celor care NU tradeaza ROMANIA) !

  E de vazut cat au respectat (sub indrumarile FBI si „dupa…”) KODRUTZA, Coldea si „buricul” … deviza SRI primita … stiu ei de unde !

 32. @un oarecare…. de la 17:16 De acord cu dvs. dar,îi adaug la eroi ai Neamului și pe tinerii ,,fondatori” ai cimitirului de la Pieptănari,după lovitura de stat din dec.”89.

 33. lipseste un nume,
  „am asistat la transmiterea către șefa completului de judecată a unor plicuri și bilețele”,
  rugam pe dl. nistorescu sa desavarsheasca…povestea!

 34. De la ultimul angajat al Statului de după 1989, până la generali , când sunt prinși ca au furat ( indiferent de metoda , direct sau indirect) au același răspuns : nu sunt vinovat. Ceva a devenit foarte clar în ,,domeniul” corupției când sumele sunt peste câteva sute de mii euro până la zeci de milioane . Acești actori nu fura pentru ei . Ci se mulțumesc cu ,,ciosvarte” grase , iar grosul este pentru partide sau grupuri de interese din țară și ,,conexiuni “ din afara țării. Nimeni nu este imbecil să își bage capul ,,în lat” pentru a ajunge la închisoare . Este deja cunoscută formula : ,,te bagi”?, când i se propune ,,afacerea”. Dar în final acești actori ispășesc numai o mică parte din pedeapsa , existând înțelegeri prealabile. Mai întâi ,,fug” din țară cu asentimentul celor cu poziții cheie în ,,sistem” . Apoi apar greutăți ,,juridice” la extrădare. Și după ce românii încep să uite , hoții sunt ,,prinși” ispășind perioade mici de detenție. Ne gândim ca aceste aspecte sunt făcute pentru a umili pe românii care muncesc cinstit . Sunt aspecte care umilesc pe români. Exemplul idiotului de avorton Paul Lambrino este elocvent. Dar cum să te gândești ca ,,afacerea” în care intrase este o cursă , când însăși șeful Statului , Basescu , venea cu cadouri la ,,moștenitorul “ perechii ,,princiare”. Cum o explica acest scenariu grotesc Basescu ?

 35. Un adevarat procuror ii aresta. Ba mai mult ar fi ordonat perchezitii domiciliare, perchezitii firmelor lor, perchezitii informatice la toate calculatoarele si telefoanele lor. Asta se face in cazul unui grup infractional. Sau?
  Vad ca aceasta chestie nu e vazuta de nimeni: partide, presa, formatori de opinie, specialisti in drept…

 36. @spanker
  -la „eroi ai neamului” TREBUIE bagati și toti cei care au votat
  in ultimii…25 de ani,
  sa spunem cu modestie.

 37. Nu mi-a venit sa cred când an citit articolu,l-am recitit și e pentru prima dată când recitesc un articol,parca e o trezire dintr-o lungă beție și gândurile se reasaza cu greu mahmurite încă.
  Daca vorbim de naivitate ,atunci e mare de tot ,e cat China,dublată de încăpățânare și mă opresc aici…că să-mi între mâzgăleală.
  Tot ce s-a întâmpla a fost cu aprobare ,bine organizat și studiat și e o metoda de colonizare in care Soros Bacii și „prigresismul” e falanga .
  „Au trebuit să moară oameni” a spus sustarul democrației dambovitene ,cuvinte ce au ieșit din gura unui mascor ca să rămână ii istorie.
  Mai, aici a rostit un „adevăr” i-a scăpat porumbelul .
  COLECTIV a fost „ziua de naștere” a USR-ului.
  Și acolo n-a fost o întâmplare totul a fost bine gândit ,regizat pentru ca „nașterea” sa nu fie un avort spontan.
  Totul i-a ieșit la Soros Bacii care nu este altceva decât un produs al serviciilor secrete știm noi de unde că am fi naivii naivilor sa credem că un moș in penpersi poate organiza așa ceva.
  Acuma sa nu credem că am scăpat că iar suntem naivi,sa nu credem că Generalul Coldea și Dumbrava o sa plătească cine știe ce ,eu cred că au calcat pe bec și un pic ii curenteza.
  Statul Paralel exista peste tot in lume ,numai că sunt state unde nu sunt trădători de neam și țară ,acolo lucrează pentru țara lor și se vede .
  Sa revenim: PSD-ul a avut cel mai mult de suferit din
  cauza Statului Paralel pentru că s-a lăsat mai greu userizat și aici e speranța mea și e singurul partid din tara care poate produce o schimbare!

 38. Dupa cum arata, pe Dumbrava se pare ca l-au lovit niste blesteme. Atentie, SRI! Extindenti campul tactic si la Mama Omida!

 39. Tot ce scrieti aici,in practica trebuie acompaniat de niste demolari in Padurea Baneasa,dar ce sa vedem:se construieste un complex pemtru odihnirea la soare sau in interior climatizat a madularelor securiste pe malul lacului Snagov,asa ca „lupta” noastra contra cancerului continua fara sanse de izbinda.Adrian Severin a spus ca dupa noapte vine zi,oricit de lunga ar fi noaptea,zic eu.

 40. „Au fost cei mai cumpliți ani pentru libertatea de exprimare, marcați de supunerea, adormirea sau neutralizarea presei. ”
  Cand erau arestati coruptii? Asta durea, ca era arestata infectia?

  Nu mai e nimic ramas necorupt in Romania.

 41. Se spune că aroganții nu văd pericolul apropiindu-se. Iar Coldea și Dumbravă aveau scăfârliile pline de fumuri ale puterii și de aroganțe derbedeiești. Doar că, atunci când dețineau puterea coercitivă în totalitate nu era posibilă vreo falie în Sistem în care să se prăbușească. Acum, când n-au mai controlat totul din butoanele lor, o parte din Sistem s-a întors constantinian și și-a atacat proprii creatori. Faptul că au scăpat nearestați preventiv indică tentativa celeilalte părți a Sistemului, rămasă loială, de a le da timp să influențeze Justiția din nou, de data aceasta pentru a se scăpa pe ei, la figurat desigur.

 42. doua lepre ordinare. Si inca nu-i totul mai trebuiesc niste lepre una-i pe afara alta ascunsa bine intr-o sinectura f.f.f banoasa.Sa-i adune pe toti si sa faca inca un canal cu ei. sa lege bucurestiul de dunare.

 43. România =Sat fără câini! Maestre drag! Am râs cu lacrimi la ceea ce ați afirmat! Presă din România? Antreprenor român? Care Presă? Nelu Cristoiu pui vii, Dumitru Tinu suptofiter Securitate, Ovidiu Bălan 12 clase Brăila? Care antreprenori români? Mircea Badea 3 secunde la podea , patron Fabrica de Chibrituri București? Flooorin Caaalinescu Fabrica IOR? Magraonul Buzat de Dinescu Cetate vița de vie? Sector de diamante artificiale, roboți industriali, IT? Sau jeguri care au devalizat industria României? Doru Ioan Taracila cu Iosif Armas care au tocat la fier vechi ultima Fabrica de Zahar din Baragan? Libertatea Presei? Buscu Doru cu milioane de Euro în cont, viloaie în Dorobanți, sfătuitor psd cu 55 000 de Euro lunar? Maestre drag! Ne considerați idioți? Hai bre! Prostimea s-a deșteptat parțial color….

 44. Cu televizoru’ ați mințit poporu’….Cu presa scrisa ați imbecilizat poporu așa idiot cum e, l-ați făcut și mai idiot! Acum, azi, aici, Iosif Buble Editat, ia 4 milioane de Euro anual net de la PSD-PNL! El e ziarist sau trombon psd-pnl? Asta e Presă? Presă de struguri da, Presă Media nu! Scurt pe opt! Sugi la psd-pnl, ești milionar, sugi la Talpa Tării, dormi în cutii de cartoane…

 45. Cine mai crede în clasa politică? Cine mai crede în viitorul acestei țări putred de coruptă și situată stingher la marginea Europei Occidentale Civilizate? 35 de ani de așteptare nu sunt „totuși” prea mult? Dubaiul se duce până la 700 de Etaje, clasa nostră politică a vândut pe zeamă de varză și calciul din oasele copiilor României „încă” nenăscuți? La BNR fosila de Manole e pus de covrigarul analfabet din Buzău încă 8 ani? Ăsta va sta la BNR când va purta pampersi și plosca? Jalnici conducători, jalnic popor….Ochii plânsi vor Adevărul și atât. Adevărul! E prea mult?

 46. Pana cand presa nu va scrie limpede ca in decembrie ’89 Ceausescu a fost tradat si lichidat de o parte a securitatii sale trecuta in barca viitorilor stapani de afara, romanii nu vor pricepe nimic punand in continuare botu’ la manipluarea securista. Povestea cu vidul de putere este pentru gugustiuci, securitatea a fost tot timpul la butoane si dupa asasinarea lui Ceausescu a ramas de capul ei. Politicienii vechi sau noi au fost folositi ca decor (chiar nea Nelu a fost adus de acasa in halat la sediul CC) si bagati in fata pentru a fi aratati cu degetul ca fiind singurii vinovati ai jafului care a urmat, autorii reali fiind baietii securitatii. Dar in ultimii 20 de ani tot ce s-a petrecut este unic. Statul paralel iesit la vedere si-a facut de cap avand protectia celor de afara, cei care se dovedesc acum mai mafioti ca ai nostri. Presedinti au fost Basesci si Iohanis, iar capeteniile sereiului Maior, Coldea si Helvig. Acestia poarta intreaga vina a dezmatului national de azi. Dar sa nu-i uitam pe mamelucii din comisiile parlamentare de control ale SRI-ului. Toti trebuie trasi la raspundere. Romanii au pierdut sute de miliarde de euro si nimeni nu este vinovat.

 47. @Batranul cel Batran

  -nu,nea Storescu astepta CELALAL;T PLIC!

  hai liberare!
  (cine era presedintele compl(C)tului?)

 48. „the master of your mind 🎶🎶🎶😎 spune:
  19 IAN. 2024 LA 17:20
  „some girl alone spune:
  26 SEPT. 2023 LA 17:25
  Total NEPROFESINIST cum umbal fara manusi „specialiszul” de la DNA cu teancurile de bani
  oare astia scoliti-afara 😉 de la DNA stiu ce-s alea AMPRENTE
  sau „FALAGRANTI”-ul asta chiar e CIRC
  si BUZATU face parte voluntara din el ?
  Vom vedea in 4 luni 😉 ! Stiu ce spun …ochii pe ambasada licuriciului : „esalonul 2” canibalizat de „esalonul 1” ante-stiut dinainte , desi evident ne-„rasuflat” planul 😉 … ar trebui sa de-a de gandit ! Cine stia asta 😉 stie si „altele” mai ales ca
  demcoratii prin aceeasi METHODA de data asta republicana (MAGA) au un senator mai putin in CONGRESS-unde oricum n-aveau desti pentru ce SIGUR si PREMEDITAT …pas-cu-pas … urmeaza !
  Uitati-va va rog si la mut laudat-desteptii nemti in OCTOMBRIE … va fi 360° 🙁 !”
  __________________
  „Vom vedea in 4 luni 😉 !”

  vedeti ce se intampla dupa 4 luni 😉 ?
  oare nu era mai bine sa fie lasat excrocul de Buzatu cu furtishagurile lui decat ce se intmpla anti-american MULTINATIONAL grav acum
  EXACT
  4 luni mai traziu ? 😉

  (voii inca n-ati invatatz ca PROPHETII chiar si cand vorbesc in „dodii” (doar prostilor) NU POT GRESII ? ! avand fir direct la YHWH)

  URAGANE la … BERLIN ! Nemti ctred in mishteaux si-au refuzat TAURUS ! 😐
  Voi inca nu credeti in MISHTEUAX ! 😀
  E OK ! ❤️❤️❤️
  Nimeni nu va putea spune vreodata c-a fost silit de mishteaux sa creda in … mishteaux ! 🙂”
  __________
  DA … mishteaux e straniu insa iti trebuie IQ>145 ca sa-l intelegi in „dodii” cum mintea dinaintea mintii de pe urma !

  SHALOM !

 49. Domnule Cornel Nistorescu trebuie sa ti cont ca Hideg Catalin de la Sanimed are APEL pe 20.iunie si poate lua mai putin de 4 ani cu executare si chiar cu suspendare,asa ca BANII lui au avut efect la MAFIOTII SRI.
  TREBUIE sa STI ca „denuntul si inregistrarile ” au fost TRIMISE initial la Ambasada SUA,de unde au ajuns la DNA !!.
  Pune REDACTIA la treaba !.

 50. Din dec.89 dupa serialul TVR, regia Sergiu Nicolaescu (viitor senator venit cu o zi mai inainte de la crucea de piatra mult iubita din Germania), scenariul tov. Brucan (khazar Oracol di Daramare, fost shi viitor iudeolog al chibutzului PCR), interpretzii securici acoperitzi ka Karamitru, Besoiu, poet Dinescu, kaskadorii rasului, samd, la Hora cu strigaturi a cominternistului Bratesh=ka ka lin, ka lin ka ca mai ia, cu aplaudacii lor cu vechi shtate de serviciu ca spionul rus ex.gen.Militaru, dar mai ales emanatul fasait din PCR, tov.rromica Ylici Y., totzi, dar totzi, au pus BAZELE puterii unui grup informatzional organizat, cu aportul mai ales a aceluiashi aparat de represiune al securicilor, ce sunt la cashcaval primii, ca merita, ex.minerade, terorism shi altele. Norocul lor ca sa nu se innece la infulecarile lor, a fost ca a 2-a zi tov.Rebenciuk le-a adus sulu de hartie higenica ca sa se shtearga la botishorul lor. Dar asta cu marele „curaj” ca dai shi lupta ca de la 48, cand tov.Ceashka era deja la ia-ma nene trofeu vanat ca urshii din Harghita, DAR fara sa le pese ca trimeteau tinerii, etc. la moarte sigura ca la Austerlitzul lor, ce acum il imputa ca autori tot pe mamaligarii pe care conform Pata/WC s-au pishat.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Restul este istorie in kolonia noastra mica shi stramta, de unde lumea fuge de pute rea lor.

 51. nu am nici o indoiala ca americanii ii vor sacrificati in „prim plan ” (cat mai mare tevatura publica!) pe toti cei care au contribuit intr-un fel sau altul la instalarea bazelor lor pe teritoriul nostru…este cel mai clar exemplu de „politica corecta”…derbedeul (monumentul de subcultura basescu/petrov) spunea despre un predecesor ca nu a lasat nici macar o „urma” la presidentie…problema este ca doar dupa ce vom arde tratatele cu derbedeii U$/NATO/(m)UE de nu se va mai vedea nici macar fumul lor ne vom putea regasi identitatea ca natie (basca suveranitatea si istoria recuperata a neamului)…pana nu dispar bazele straine (militare sau de alta natura ) de pe teritoriul tarii NICI O SANSA!…pana nu dispar acestea notiunea de ” politica” in Romania este cel mult o gluma proasta!

 52. Eu nu înțeleg care-i definiția statului paralel. Este vorba de acele organe de stat care executa ordinele conducătorilor aleși vremelnic care vin în contradicție cu promisiunile electorale sau care executa ordinele stăpânilor de afara? Dar dacă conducătorii României executa ordinele de afară și organele de execuție nu vor să le execute?

 53. Ori esti aerian in probleme ori esti diversionist secu pe stil nou. Citeste ce scrie ala la ora 22:43. Cei care l-au tradat pe Ceausescu nu erau in combinatie cu rusii cvi cu vestul. Militaru a fost lasat la tribuna pentru a servi cu brio minciuna securista ulterioara ca oamenii lui Gorbi (???) au dat lovitura. Gorbi stia prea bine in acel moment ca va urma si el.

 54. ‘Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim’, dosare celebre nefinalizate: Revoluția, Mineriada, Fraudă alegeri 2020 Sector 1!

 55. A aparut
  ” o religie care se bazează pe incultura maselor a căror educație este DIRIJATĂ prin înlocuirea rațiunii cu dogma.
  Propaganda constituie elementul cel mai puternic al manevrării maselor si sunt destui cei care cred și devin apostoli care contribuie la fundamentarea RELIGIEI CONSPIRAȚIEI.
  Zvonul și Calomnia au devenit puternicele instrumente pe baza cărora „serviciile” controlează societatea ” (RC)

  Zilele acestea se dezvaluie o intreaga caracatita a unor persoane avide de putere si bani si inca putem citi …”partidele psdnl”… Uitati-va acolo, va dam noi vinovatul, nu mai cautati…

  Apostolii dezinformarilor, cei care indica „vinovatii de serviciu”.
  Cel putin, in zilele acestea sa vedem adevarul. Sa vedem adevaratii vinovati. Va fi vorba de crestere si decadere sau se va pune batista pe tambal si apostolii dezinformarilor vor acoperi mizeriile?

 56. Ponta a fost la inceput, din ratiuni greu de inteles, de partea sistemului. La scurt timp a fost victima, el, famila si prietenii. Mai usor cu Ponta, dle Nistorescu… Prigoana impotriva lui Ponta a inceput de la referendum. Cine a fost impotriva Referendumului? Manatarca intr-un picior, ghici basica cine?

 57. Obreja a spus că marile ținte erau Traian Băsescu și Elena Udrea și a vorbit pe larg despre tentativele făcute de DNA pentru a-i ușura sentința: „Au fost patru modalități prin care mi s-a spus „dă-o pe Udrea și scapi”

  Cati ar fi rezistat in locul lui Obreja mai ales cand PROPAGANDA facuse din Udrea si Basescu, tinte?

 58. Patraulea, Trandafire, eu am boss-ul meu domnul Ionesco! Am venit bătrâne Tomis! Vom pune la cale un furt de icoane la scară mare! Care oameni de afaceri maestre drag, care? După 89′ toate Leprele, toate gunoaiele sociale „lipite” de uzinele comuniste? Le falimentam și le luăm prin metoda Mebo pe 2 lei gauriti? Amonil Slobozia luat pe preț de Dacie 1300 de Ioan Nicolae? Doru Ioan Taracila 20 000 de hectare în Baragan inclusiv IAS Drumul Subțire? Am Trilioane de Terra de furaciune, distrugere, tocare la fier vechi a Industriei! Care ziariști, care? Ovidiu Bălan? Tinu? Roșca Stănescu? Care? Buscu & Vulpe? Să nu mă „intrebi” cum am făcut primul Milion furat! Bare fierul cât e cald! Să furi la începutul mugurilor capitalismului de cumetrie din România! De la blugi pyramid turcești la fabrici, uzine, C.A.P-uri…România a fost sat fără câini, gigantic sac de aur din care s-a înfruptat copios Burghezia Securista Bugetară!

 59. Românii au acordat prea multă putere MEDIOCRILOR. Da, MEDIOCRILOR ! Asta sunt acești ghenerali , mediocri . Am ”vizionat” ultimul comentariu a lui Cristoiu și l-aș ruga s-o lase mai moale cu ”interviurile” gheneralior ”inculpați”. Suntem sătui de circ ieftin , ar fi mai bine ca dl Cristoiu să ceară justiției să își facă treaba corect.

 60. Cine „făcea” și „desfacea” mugurii capitalismului de cumetrie atunci? Cine? Sf Teodora de la Sihla? Sf Luca al Crimeii? Sf Ioan Damaschin? FPS, FPP. Dl Adrian Năstase cu dl Dan Ioan Popescu erau ” Dumnezei”, Heruvimi, Serafimi peste România! Dl Mircea Dinescu care o vreme ungea căpățâni de porc cu ulei de măsline la Prima TV, manca pui de găina îngrășați Wcologic cu soie Ecologica, era să zic Ecologica sau Bioterra, spunea că i-a fost frică de 2 lucruri în Viață in România, de Moarte și de dl Adrian Năstase! La dânsul când era PM intrai în „Audiență”(?) numai dacă aveai în plic ceva verde cu minim 6 zerouri, așa zicea gura lumii! De unde ca să aibă unu’ de la țară „ceva verde” cu 6 zerouri ca să dea la PM pentru un CAP, o Uzină? Așa te făceai „Antreprenor Român” vorba Maestrului Cornel Nistorescu! Altfel cum? Lupii tineri de acum învață din Dihorii bătrâni de atunci! Tâmpit, idiot total este ăla care mai crede în Lupii tineri din politica din România! Lăcomia, vânzarea de țară nu are vârstă!

 61. De fapt toată lumea știa de la bun început că serviciile protejează clasa politică. De fapt sunt unii și aceiași oameni situați pe paliere apropiate. Corb la corb nu își scoate ochii. Acum se luptă 2 grupuri din PSD și PNL. Rezultatul va fi același, praf în ochii publicului și nimic mai mult.

 62. Pina nu se va face ” despaducherea ” cum inspirat zice C. Nistorescu , a PARTIDULUI STAT PSD ( + sluga pnl ) , nu se va schimba nimic . Absolut nimic . Distrugerea oarba a Romaniei va continua ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic ! Si chiar nu s-a intimplat . Circul trist al televiziunilor miluite , nu tine loc de fapte , de actiune politica ! PS Tribunalul Bucuresti , tocmai a hotarit suspendarea executarii silite a lui Voiculescu ! Vedeti , Ursul trece , fara a tine seama de latratul unor catelusi !

 63. JUSTIȚIA =PROBLEMĂ DE SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE NAȚIONALĂ!
  AM SOLICITAT CSAT anul trecut să analizeze :”EDUCAȚIA – PROBLEMĂ DE SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE NATIONALĂ”. Eu am propus, eu am auzit.Acum o fac cu fermitate, profesionalism și patriotism până la sacrificiu, către CSAT : „JUSTITIA- probemă de siguranță și securitate națională”SE AUDE?Vin cu dovezile????Eu sunt avocat, prof univ si român, de o viață, NU POLITICIAN!”
  NI HIL SINE DEO!
  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

 64. Stimabile ,
  Cred ca, ar trebui sa iti ceri scuze pentru jignirile pe care le-ai adus lui ANCA ALEXANDRESCU , nu divulga si prezenta ea ,mai pardon cu autosesizarea DNA-ului.

 65. Rusia lui Putin își mănâncă copiii de foame.Colaborarea serviciilor forțate de Putin,pentru a ajunge la o înțelegere cu factorii de decizie politică din România,face ravagii în servicii,sunt denuntati delatorii cu simpatii rusești recrutați încă de pe vremea studenției ca Base.Intelegerea cu rușii este aceasta.Sistemul Patriot sa nu ajungă în Ukraina,sa fie negociat cât mai mult până rușii ocupa Harcovul și Odessa,ca sa fie pace.In schimb politicienii cu care sau inteles primesc liber la președinție și guvern,grupul de la Cluj evaporat la pachet cu delatorii colaboratori.Va închipuiți ce probe solide vin la anchetatori,chiar de la cei care iau platit să trădeze?Si mai cer un lucru ,întârzierea cât mai mult posibil a lucrărilor de infrastructură în Moldova spre Ukraina,și creșterea timpilor de așteptare al mașinilor cu cereale ukraineene spre Constanța.Factorul politic care va câștiga alegerile au fost de acord cu asta dar după ce primesc garanția câștigării alegerilor,și se vor ține de cuvânt,după ce vor depune jurământul pe noile funcții.Vedeti cat de frumos și ce ajutor dau serviciile străine pentru canibalizarea servciilor pentru eșalonul trei al noii generații,tinerii agenți colaboratori dubli,cărora trebuie sa li se facă loc prin eliminarea celor vechi, prin scoaterea forțată din câmpul tactic,umplând pușcăriile și aglomerând judecătoriile.Ghita a ajuns legenda,Ponta ca Brucan,numai cu zâmbetul și râsul,urmează Nr 2 tânărul politician pregătit de Slava Pobeda,Simion cot la cot cu vicleanul Ciolacu care mătură pleava,protejandu-si viitorii parteneri de guvernare AUR.Iata rezultatul glorios a lui Ciolacu la hora unirii și păcii între popoare.Aloo nu e vorba de hora unirii cu frații noștri basarabeni,ci cu frații noștrii mai mari care nu ne-au lăsat niciodată în pace.

 66. Cred ca-i supraapreciati pe astia ! Hai sa fim seriosi ….
  Prostia celor din jurul lor, muuulti, le-a creat, asa, cu IQ-ul lor modest si cultura/educatia de doi bani, senzatia ca pot face orice. Si au putut multe si nu bune !
  Doar daca n-or fi si ei pionii altcuiva … Conspiratia, termen la moda !?

 67. Ce-au invartit fostii capi ai serviciilor putin stiu.

  Ce n-au facut, politruci, partide, serivicii si tot ce tine de stat poate sa vada oricine. Statul n-a prevenit a luat zero masuri sa opreasca jafurile si distrugirile incepute in anii 1990. Este evident nu trbuie sa vina judcatorii ca s-a lucrat in favoarea unor interese personale sau de grup ale alora care decid. Cine sunt aia daca sunt romani sau nu sunt, pe ce palier secreti sau nu, toti au muncit cot la cot.
  Se vede din 1990.
  Ultimul mare scandal al vaccinurilor, Kovesi o cerceteaza oe Urusula, si fix in aceiasi perioada au inceput turnarile in dosarul legat de firmele de optimizari fiscale al lui Coldea si Dumbrava si altii. Multinationalele tot la asemenea furnizori de serivicii de optimizari fiscale or fi apelat sa se declare pierderi sa-si exporte profituile prin paradusuri fiscale si offshore-uri. Experti in inginerii socio-financiare.

 68. De neinteles utilizarea notiunii de „stat paralel” pentru o grupare mafiota de derbedei (generali pensionari, avocati, procurori, judecatori, uameni de afaceri, soferi, gospodine) care percepea clasica TAXA DE PROTECTIE ! Sau poate este ordin de sus, ROGularea populatiei.

 69. Conacul Înpăratului. Şoferul Godei. Dosarul Revoluției. Ospătarul Piedone. Interesul național. Beizadeaua Bancorex. Nevoia de stabilitate. Cămătarul Pascu. Pensii speciale. Avioane personale.

 70. AU DEJA TRECUT 4 luni si e megasgtraniu cum dinnou i se adeveresc (acum cu spionul Russiei si imbarligaturile de la „Ferma Dacilor” straniile pre-predictii ale misteriosului MIHSTEAUX:

  „facocerul de … VASLUI spune:
  19 IAN. 2024 LA 17:26
  „Vom vedea in 4 luni 😉 ! Stiu ce spun …ochii pe ambasada licuriciului : „esalonul 2” canibalizat de „esalonul 1” ante-stiut dinainte , desi evident ne-„rasuflat” planul 😉 … ar trebui sa de-a de gandit ! Cine stia asta 😉 stie si „altele” mai ales ca … ”

  MISHTEAUX 🙂 nu esti doar special esti si un straniu … ❤️ prophet ! 🙂

  cica … „Vom vedea in 4 luni 😉” … 😛

  Treaba-i BUZATA cat capra, pe guvernu’ PSD-BUKALESK ! 🙁”
  ____________________

  Cum poate sti atat de para-statistic exact in timp ce urmeaza …daca nu cumva in spatele realitatii propagandizate stau CONSPIRATIILE REALE !

  MAGA ! Fra QANNON si judecatoarea CANNON …TRUMP avea problemele prezise de mishteauxn in acel blestemat FBI august cu dosare gasite premditat doar-copertile !
  [cineva „stiutor” are grija de RO]

  SHALOM !

 71. Vad aici niste linbuti care vorbesc să vorbească și văd ruși peste tot și când trag apa la buda.
  Nici Hauristii nu au simpatii rusești ,iar de Sosoaca și rușii s-au săturat. Tema asta cu rușii e cam expirata,o mai mesteca cei din Partidul Tenie când nu mai au hârtie igienică.
  Tema nu mai e credibilă !
  Romania cu a ei „justiție independenta” a fost și este pepinieră de cadre pentru UE .După ce Laura C.K. a condus „experimentul”din Romania in domeniul „justiției independente ” a fost promovată la Bruxelles că să-i mătrășească dosarul Urs Ulei .Voi să știți că nimic nu-i întâmplător!
  Laura C.K.a fost în gașca lui Băsescu ,Coldea,Dumbrava etc a fost cea care a paradit independența justiției independente.
  Aste au fost mai răi decât comuniștii iar Taica Lazar ,procuror comunist torționar a activat fara pauza până la penisionare .
  Pensie de 14 mii euro.
  Daca nu era nevoie de ei nu erau puși acolo și protejați.
  Aveau nevoie de o „justiție independenta”pentru a se proteja ,cum face UrsUla și pentru a scăpa de orice persoana incomoda ,fie politician fie magistrat.
  O parte din magistrati au fost victime alții au făcut averi colosale.
  Naivul moț a încerca să agate și un fost PSD-ist și să-l bage în gașca,e vorba de Ponta .
  Ponta este victima sistemului,a încercat să facă slalom dar nu i-a reușit,in ce privește caracterul lui e de KK.
  PSD-ul a fost o victimă a sistemului ticălos până a înțeles că dacă vrei să mai existi in politica ,nu ai alta varianta!

 72. romulusdorina

  IMI CER SCUZE FAȚĂ DE ANCAA, dar i-am aratat alianta dreapta, ce tu vrei, dAr nu poti pt ca e deFORMATIE PROFESIONALĂ

 73. Securistii si politrucii cei mai multi hoti. Nu trebuie sa fie Piedone, oricare dintre ei este piedone.
  Piedone este un fenomen.

 74. „MAGA ! Fra QANNON ”
  ________________
  Fra … 😛
  Bine zis !
  SHALOM maestre ! [I❤️me]

 75. Coruptie patronata de guvernul american…adica aia care invadeaza si fura tari in numele apararii democratiei…cunoastem…nu ne mira..numai ca America se cam duce dreaqu…

 76. Ăștia mai mult sigur că au „deranjat” pe cineva de sus din putere,sau la nivel politic’ deci au călcat pe bec o să fie „arși” !!! Hummm,n-au învățat ăștia că si-n SRI și -n MAE trebuie să fiți „discreți”?!?!

 77. ce jsutitzie…ce dreptate…dupa 89 totul e in ciuda firii….
  o sleahta de nenorocitzi au furat munca unei tzari intregi…
  au dezmostenit generatii…au insclavagit milioane…au gonit din tzara alet milioane de oameni dupa ce le-au distrus locurile de munca si industria..

  Ce justitzie, ce dreptate vretzi voi sa definitzi in romania postdecembrista…
  oamenii nu aveau bani si nu aveau access la bani..nu aveau propietati…i-ati inrobit si i-ati gonit din tzara..
  iar unii au furat pazitzi de SRI, ‘Justitie’ si armata…
  ii tot dati cu democratzia..statul de drept…CARE…totul e minciuna..crima si furt…
  nu mai stitzi sa spunetzi adevarul …doar balmajitzi minciunile

 78. Erau odata intrebari de genul, care este culmea…?

  La sugestia dlui Cristoiu s-ar pune acum intrebarea care este culmea tradarii? Coldea l-a tradat pe Base si LCK pe Coldea ca sa revina in prim plan pe scena politica.

 79. Trandafire, Patraulea, eu am boss-ul meu domnul Ionesco! Vom pune la cale un furt în stil mare! ICA 60 000 000 de Euro furaciune brici, os de os! Dr Mencinicovschi este la 2 metri, eu după 3 ani de Rahova, am un imperiu Media de 800 000 000 de Euro! Sclavi, sclaveti, iobagi îmi pupă mâna și fesele și viceversa! Maestrul Nistorescu Cornel zice că statul paralel a fost înfrânt! Mie Justiția din România mi-a anulat furaciunea celor 60 000 000 de Euro furați de la spitale, de la gura copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie! Statul paralel e de fapt perpendicular la ugerul bugetului! Londra, Paris, Tokyo mă așteaptă! Dar numai în japoneză!

 80. Prosti borfași mai are Romania in conducere! Prosti dar prosti grav! Trăiesc pe pielea prostirii și a umilinței proprii, nu sunt decât umiliții banului și cum banul e ochiul dracului, sunt umiliții dracului începând cu plăvanul și până la ultimul excrement cu pensie nesimțită. O să le iasă pe ochi toate escrocheriile frate cu dracu.

 81. Eu am boss-ul meu domnul Ionesco! Vom pune la cale un furt de icoane, de uzine, de Petrom, de Rulmentul Brașov, de Tractorul Brașov! Eu PM in anii 2000-2004 nu primeam în Audiență decât plic sigilat cu 6 zerouri in hârtie verde! Remus Truica paharnicul meu, a mâncat firimiturile care cădeau de la masa mea și a lui Dan Ioan Popescu, precum manca Lazăr din Biblie! Truica a ajuns multimilionar în Euro, vile în Caraibe, Lamborghini, Ferrari, sex pe saltea cu apă cu Patricia Kaas! Morala? Decât în salopete jegoase cu ulei pe Strung CNC, mau bine sa fii paharnic la PSDR! Decât sărac, mai bine milionar în Euro! Decât să plângă mama mai bine să plângă măta!

 82. DESPRE STATUL DE DREPT după 1990 DOAR UNUL VORBESTE SI SCRIE DE + 3 DECENII, despre STATUL ESUAT , toti dau buluc??

 83. Este Vecernia, timp de pocăință și de rugăciune! Arhimandritul preot Paroh Argatu Voiculescu Dan primește enoriașii simpatizanți A3-CNN pentru spovedit și împărtășit! Cei cu dosare la DNA cu furaciune peste 1 milion de Euro vor avea prioritate! 10% ia comision din furaciune dl Savaliuc! DNA trebuie desființat urgent, precum și abuzul in serviciu! Dl Gelu Duminica vrea Staboare Țigănești pe post de Tribunale! Te culci cu fata, iese roșu pe cearceaf alb, o iei de nevastă, te culci tot cu fisa, iese maro la cearceaf îl iei de nevastă pe tacsu! Furi un Logan, dai un Mercedes cu volan pe dreapta la păgubaș! Aista’i justiție? Aista’i balamuc…

 84. În anii 90′ maestrul Nelu Cristoiu a descoperit o găina albă care avea uter de capră neagră. Rezultatul? Găina cu uter a născut fără cezariană pui vii. Acum Nelu Cristoiu vrea ca să ii ia Generalului de Securitate SRI Florică Coldea un interviu live! Până începe Nelu Cristoiu întrebarea și până o termina, ajunge Florică Coldea la Andropauza și Mircea Badea la 98 de ani!

 85. Dna Elena Udrea fiind în sejur la Targsor pentru șase ani jumate, zice că Codruța Kovesi trebuie să fie cu ea tot la Targsor la curățat cartofi la bucătărie! Dna Udrea avida de castraveți in saramură și de morcovi întregi cu mustăți cu tot, se consideră inocenta, Ioana D’arc a României! Nu o contrazice nimeni! Martirii trebuie ca să sufere pentru popor și „nu” pentru capriciile unui alcoolic cu Enurezis nocturn! Fiecare pasăre pre limba ei piere….

 86. Judecatorii, judecatorii, judecatorii ! Unde sunt si care sunt judecatorii, cei care dadeau SI DAU IN CONTINUARE sentintele ? Este foaret important. Ei pot fi reactivati oricand !

 87. Nu vrem bani/Nu vrem valută/Vrem ca Petre/Editat . Industria României este un morman de fiare vechi! Oare? Dl Dinu Patriciu mort proaspăt, d’aia avea cam 2 miliarde de euro, iaht, vapoare, flota de avioane, Petromidia morman de fiare vechi? Dl Dan Ioan Popescu cu 600 000 000 de Euro furaciune Tractorul Brașov tăiat și dus în port la Constanța, morman de fiare vechi? 600 000 000 de Euro , membru marcant psd, liber ca pasărea Colibri, vile în Miami, statuie pe Hall of Fame? O amărâtă din Craiova cu copil de 4 ani, furaciune parizer de 4 Euro, luat 4 ani la Targsor? Masonilor în grad 33 Dan Ioan Popescu a ” driblat” justiția din România, a scuipat pe poporul român, viața dulce in America pe Tractorul Brașov în port Constanța? Una la pușcărie pe 4 ani, 4 Euro furaciune? DIP Jmecher pe Industria României la Fier vechi? Mișto SRI, mișto justiție…

 88. Bufonii din MAGA nici macar nu isi citesc propriile stiri.. Lor nu li se spala creierul – sunt hipnotizati. Unul dintre discursurile lui Rumpistol a folosit sugestii clare post-hipnotice pentru ai indemna pe gascanii MAGA sa comita crime. Cultul mistic a lui Trump este egal cu leziuni grave cerebrale, nu departe de senilul demoncrat Biden. Cine este Trumper este o abominatie a naturii. Punct.

 89. Astept ca si V. Stoica si fosta sotie a lui Traila, Cristina Traila, alti doi banditi sa fie luati la intrebari.

 90. La vremuri noi, tot noi.Asta a înșurubat ilici iliescu după loviluție, ăsta a fost mandatul lui.Tonții l-au votat din plin iar ăi mai tonți dintre tonți îi votează și azi.S-au mutat beizadelelor cu Secu cu tot.Lui Secu i-au crescut cornițe și a fost sancționat, asta-i tot.

 91. Monstrul SUA-NATO-UE-OCCIDENT COMITE CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII SUB UMBRELA NATO-UE, ORGANIZAȚII TERORISTE, JEFUITOARE, COTROPITOARE,MANIPULATOARE CU ,, DEMOCRAȚIA „, CĂ AȘA E TURMA DE PROȘTI, IGNORANȚI, INCULȚI,PRIMITIVI ETC.

 92. lisele parlamentare si guvernamentale nu trec fara avizul serviciilor.cand eu de 3 ani cer ALEGERI GENERALE ANTICIPATE, aplaudacii, acoperitii=descoperiti=omerta, postari de gică contra, politruci rasPLĂTITI cu fonctii, coana joitzyca, excurisii in canare, case la monte carlo, maldive, dubai, vai vai vai. auziti consilierii de a ministerul mediului, 29 mil euro pt afaceri cu teste rapide, bucatareasa de la calugareni, 12 mil euro cu masti???pe cati a facut miliardari doar, PANDEMIA? DAR RAZBOIUL???1000 REFUGIAȚI INTR-UN APARTAMENT ???c de ce tac politicienii, micutul piedone de la comisia juridică a senatului, falsa colegă aparatoare a alinei bica,laura vicol,cristescu, visan, purtatorul sacoselor lui udrea ce pozează in victimă???

 93. „Schema gruparii Coldea este rudimentar de simplă. Oamenii de afaceri șantajați prin justiție, așa-numitul „câmp tactic”, organizat de Dumitru Dumbravă când acesta se afla la butoane, erau salvați de către avocatul Doru Trăilă în schimbul unor sume consistente de bani. Care apoi erau transferate în tranșă către firmele lui Dumitru Dumbravă, iar de acolo ajungeau în contul firmelor deținute de Florian Coldea. Dar, pentru a optimiza schema trebuiesc luate in consideratie manevrele din justitie, atrași procurori și judecători. Numele acestora nu apar în comunicat. Și nici nu știm dacă există cu adevărat în dosarul cauzei. Cu atât mai mult cu cât nu au fost chemați la audieri. Și nici nu a fost solicitat acordul Consiliului Superior al Magistraturii în acest scop.
  Dar, potrivit Dedu și Florea, în realitate oamenii de afaceri erau urmăriți, interceptați, și după ce se descopereau ilegalități pe care le săvârșeau, erau împinși în colimatorul justiției și apoi șantajați contra unor sume mari de bani pentru a fi „scăpați”. Dar s-a întâmplat ceva și mai îngrozitor. Și anume, faptul că unii dintre aceștia erau culeși cu penseta și transformați pur și simplu în oameni de afaceri, împinși către fapte infracționale, ajutați să le comită, pentru ca apoi o bună parte din banii obținuți astfel să fie sifonați de gruparea Coldea… ” Sorin Rosca Stanescu

 94. De ce si-a facut DUMBRAVA injectii faciale
  de
  „Lipoliza Injectabilă!”
  ce aluzie de graaav-bolnav vrea sa de-a „publicului” ?
  COLDEA e mai de treaba ca DUMBRAVA taman pentru ca e mai naiv si mai chelie-narcisist decat el !
  ______
  Daca n-ai sti truck-ul americanesc anti-parnaie ai zice ca are SIDA sau LEUCEMIE 😀 😀 😀 !
  (asta-i maestrie …sa minti pana-n ultima clipa sa sa arati real ca „suferi” 😛 )

 95. procesul lui ION STAN ar trebui redeschis si inculpati toti acesti nemernici care au contribuit la distrugerea unei vieti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.