Bani furați din contul Raiffeisen Bank

      Scrisori și apeluri. Este rubrica pe care cotidianul o pune la dispoziția cititorilor săi. Cei care se simt trași pe sfoară de stat și de instituțiile sale, care și-au pierdut orice speranță că-și vor mai găsi dreptatea într-o anumită speță sau care, pur și simplu, au un punct de vedere pe care vor să-l facă tuturor cunoscut pot scrie pe adresa redactia@cotidianul.ro. 

Un astfel de caz este semnalat domnul Ovidiu Crăciun care ne scrie:

           Numele meu este Ovidiu Crăciun și sunt administratorul societății SC GERAICO PROD COM SRL cu sediul în Hațeg, județul Hunedoara, societate înființată în 1994, cu cifra de afaceri în 2021 de 24 milioane euro, cu domeniul de activitate în Distribuția de produse alimentare, băuturi răcoritoare și alcoolice, avand aproximativ 200 de angajați.

               Vă transmit atașat prezentarea situației prin care trecem peste 2 ani, mai exact din 16.03.2020, atunci când ne-au fost furați din contul deschis la Raiffeisen Bank suma de 175.000 lei, bani care nici în prezent nu ne-au fost restituiți de catre bancă, deși este evident că atât sistemele de securitate cât și viteza de reacție a băncii au fost mult sub nivelul de normalitate al unei astfel de instituții bancare.

 

Precizare: Cotidianul.ro nu-și asumă răspunderea pentru cele afirmate sau scrise de cititori în scrisorile și apelurile trimise, însă prezintă starea de fapt așa cum e văzută de aceștia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

1 Comentariu

  1. De regula sunt angajati ai bancii sau chiar din conducere,asa cum s-a intamplat si cu fondul meu de pensie de la NN(ING)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.