Bani mai mulți pentru SRI şi SIE

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi suplimentarea din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului a bugetelor Serviciului Român de Informaţii (SRI) şi a Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Bugetul SRI a fost suplimentat cu 191,62 milioane lei, reprezentând credite de angajament şi credite bugetare, fonduri destinate angajării şi achitării drepturilor salariale, a contribuţiilor angajatorului aferente acestora şi pentru plata drepturilor la pensie cuvenite pensionarilor aflaţi în evidenţa Casei de Pensii Sectoriale a SRI pentru luna decembrie 2023.

Bugetul SIE a fost suplimentat cu 5 milioane lei, reprezentând credite de angajament şi credite bugetare, pentru capitolul „Ordine publică şi siguranţă naţională”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Bugetul SIE trebuie suplimentat
  pentru capitolul „Ordine publică şi siguranţă inter-naţională”

  -Satan trebuie sa-i ispiteasca si pe aia,
  propunem 2’000’000’000
  pentru inceput.

 2. La SRI de fapt sunt bani pentru CIA intrucat serviciul lucraza pentru acestia…

 3. Serviciul „Român” de Informații
  Partidul „Național” Liberal
  Președintele „României”

 4. Din punctul meu de vedere, e de bine, știi ce zic.
  Ce nu înțeleg io, e de ce nu apare și pe ce poziții angajează. Că personal, am niște combinații ca agent, de nu are ei aer, știi ce zic.
  Sau o fi tot pe pile, doar s-o ardă pe buget și să se facă de, când vine vorba de ceva serios?
  Adică știi ce zic.

 5. Si la SRI si la SIE ar trebui redus drastic personalul. Avem mai multi agenti decat tari mult mai mari. E o mostenire a comunismului. in plus, ar trebui demilitarizate.

 6. Orice colonie bananieră are nevoie de o juntă militară care să pună biciul pe sclavii analfabeţi şi manelişti. Ar trebui suplimentate posturile de securişti să aibe şi copiii şi nepoţii de securişti bani de un BMW sau o viluţă.

 7. Romanii inca nu sunt convinsi ca noii securisti ai romanului Astalosh lucreaza pentru ei.

 8. Parcă e a 3-a oară sau a 4-a oară când le baga fonduri din bugetul statului anul asta! Doar ăștia au dreptul și voie sa trăiască?

 9. & ,,Jingle bells, jingle bells
  Jingle all the way”

  ,,Santa Klaus Is Comin’ to Town !”
  ‘ ?

 10. De ce se alocă fonduri acestor trepăduși ? Ce au făcut ei in ultimii 30 de ani ? România arată cu arată din cauza lor si a prostiei poporului care a crezut in mai toate minciunile vărsate de politicieni. Tătucul lor Virgil (Măgureanu cu nume de trib) a resuscitat vechea securitate, iar astăzi îi vedem roadele. Avem politicieni numai unul și unul , a tunat și i-a adunat pe acesti nemernici in posturile cheie al țării, iar securiștii noștri de rit nou ce au făcut. Au risipit românii care aveau forța de renaștere a acestei țări în cele patru zări, au acaparat tot ce era productiv și au distrus sau vândut pe nimic , fură prin interpușii lor politici în mod continuu din bugetul țării. Au creat (prin academiile și universitățile bidon) o clasă de proști care au pereții plini cu diplome (numai bune de utilizat la closetele din curțile școlilor rurale). Ceea ce este mai rau au distrus justiția si jurnalismul …Nu ne mai apăra nimeni de acest stat nenorocit creat de imbecilli securiști, iart poporul în loc sa se unească și sa dea cu ei de pământ ori pleacă in pribegie ( cvine mai poate), ori își așteaptă sfârșitul. Anul 2024 va fi minuat (pentru ei) , boboru’ îi va vota (vin din nou polmenile electorale), iar ei se vor înscăuna din nou la masa plina a guvernării și ne vor vinde ca pe vite intereselor meschine ale occidentului. Nu blamez occidentul (acesta a făcut ce știe el mai bine – colonizarea), boboru’ trebuie să se trezeasca.

 11. Chiar bre,.. Dau ei socoteală către cineva , de cum și pe ce cheltuie purcoiul de bani, ?? Atunci când de fapt sunt un ”SRL”, pot face afaceri de care vor , mai ales cu statul ?? Cum se justifică ?? Chiar sunt ei gospodari competenți și patrioți ??

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.