Bănică și-n înjurată, și amenințată. „Sunt în șoc!”

Invitată să concerteze la Cluj, Andreea Bănică  a avut parte de un tratament sub așteptările ei. 

Rapperul german Toni Cottura a uitat ”cu cine stă de vorbă” și nervos pentru că „a așteptat prea mult să intre pe scenă”,  spune  cântăreața, acesta i-a adresat cuvinte injurioase și a amenințat-o.

„Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult, scrie  Libertatea.

Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi…(…)Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. Formația copilăriei mele…
  -mah Andreea Bănică junior
  asculta la astia,
  I′ve been watching you and
  I love the way you move, oh yeah.
  There is something on my mind
  Let it do with your behind, baby.
  There’s a passion that I feel
  That you know that I′m for real, baby.
  I cannot let it pass
  I’ve got to have some of that ass right now.
  I wanna fuck you in the ass, right now.
  I wanna fuck you in the ass.
  I wanna fuck you in the ass.
  I wanna fuck you in the ass.
  I wanna fuck you in the ass.
  I wanna fuck you

 2. Se baga in seama expirata asta. O non- valoare ca asta nici daca te plateste nu merita s-o asculti/ s-o vezi ca ai cosmaruri 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.