Bărbat atacat cu un cuțit în parcare

Poliţiştii braşoveni caută un bărbat care, miercuri seara, a atacat, cu un cuţit, într-o parcare din municipiul Braşov, pe proprietarul unui autoturism care a refuzat să-i dea cheile maşinii.

Conform unei informări transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, agresorul i-ar fi cerut victimei cheile de la autoturism, iar când aceasta a refuzat, a încercat să îi provoace leziuni cu un cuţit, pe care, ulterior, l-a abandonat la locul incidentului şi a fugit.

„La acest moment poliţiştii efectuează investigaţii pentru identificarea persoanei agresoare, dar şi pentru lămurirea tuturor aspectelor infracţionale, cercetări aflate sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov”, mai precizează informarea transmisă de IPJ Braşov.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. cum se respecta si se aplica legile, nu m-ar mira sa nu vedem si arme de asalt!

  2. Doamne, în ce hal a ajuns țara asta de rahat! Ăștia mîndri că suntem in ue,nato, parteneriat strategic, corectitudine politică, unde sunteți? Spuneți naibii ceva! Vă place ce ați făcut cu rromania?

  3. #”Laura”, postare dumitale e jegoasa, demna de tot dispretul. Expresii ca „tara de rahat” si „rromania” nu-ti fac cinste. Dimpotriva. Fireste, asta doar in cazul c-ai fi romanca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.