Bărbat de 47 de ani, găsit spânzurat într-o zonă de uscat de pe râul Siret

Două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Tecuci intervin, duminică seara, în cazul unui bărbat de 47 de ani găsit spânzurat pe o limbă de pământ de pe râul Siret.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, apelul în acest caz a venit de la dispeceratul Vrancea, care a fost alertat de doi pescari care treceau prin zona respectivă.

„Victima, un bărbat de aproximativ 47 de ani, a fost găsită pe râul Siret, pe o limbă de pământ (ca o insulă) în dreptul localităţii Nicoreşti”, au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

Circumstanţele producerii evenimentului urmează să fie cercetate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. „o zona de uscat de pe rîul…” o zona de exprimare alambicata într-un ocean de întelesuri… je mal a la tet…

  2. In linistea serii/ Sa ma lasati sa mor/ La marginea marii.
    E clar ca sinucigasul avea suflet dee poet.
    Probleme irezolvabile: ori l-a parasit amanta, ori l-a tradat nevasta cu vecinul de peste gard……[Rumburak]

  3. Romanul de rand, care nu mai poate de atata fericire pe datorie, democratie si libertate.
    Romanul despre care stirile nu au nimic de zis.

  4. Știam pe unul cares-a-ngropat în datorii că să se judece cu fosta care i-a luat fata de 11 ani și s-a mutat la un fost pârnăiaș cu pile.Pârnăiașul i-aviolat fata.Avocatul l-a curățat frumos de bani și a amânat procesul de cinci ori.Omul, cu casa dată la mezat pe bani și banii la avocat, s-a spânzurat.As arată clasa noilor ciocoi, escrocherie cu diplomă și patalama de la guvern. Îmi aduc aminte de ce spunea un pastor american”Biblia în buzunarul de la piept și ’45-ul în buzunarul drept, la îndemână.E tot ce are nevoie un om.” Avea dreptate omul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.