Bărbat găsit împuşcat în propria locuință

O femeie din Baia Mare şi-a găsit soțul decedat în condiții suspecte. Bărbatul, în vârstă de 82 de ani era împuşcat în cap cu o armă improvizată. Mai mult, în cameră a fost ddscoperită o legitimație emisă în fosta URSS. Surse judiciare, citate de Antena 3, nu exclud ca bărbatul să fi fost un spion rus.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, au transmis polițiștii.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere sau de omor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Nu exista informații clare. Poate e un fost sau colaborator traficant de țigări sau droguri, altfel, cum putea sa fie omorât cu arma langa el. S-o fi saturat de șantaj și amenințări, și caput.

 2. Un muscal care a preferat sa se omoare singur decat sa fie aruncat pe fereastra de baietii Putinantropului Antropoid.
  Exemplul lui ar trebui sa-l ia toti cei care primesc ruble ptr postarile de pe acest forum.
  [Eduard K K T KuMotZ, soldat-prostoi, comandir ot lopata, spetzialist Diribau, citateli Pravda i Murzilka]

 3. A TRAS LENIN VISIANOROVICI HRUȘCIOV CU TUNUL LUI PUTIN ! N-AȚI ÎNȚELES!? PUȘCATUL ERA FRATELE LUI BANDERA!

 4. Legitimatie emisa in fosta URSS (probabil una de intrat la biblioteca din Smolensk sau la piscina din Arhanghelsk), dar omul e automat cosiderat aproape sigur drept „spion rus” !! Mda, la 82 de ani (!!) probabil ca o spiona, de dupa perdea, pe vecina Vasilica din blocul de vizavi ! Logica de militian sef de post in comuna Patirlagele, pe modelul : „Recunosti ca esti mistret ?” !

 5. Îi spiona pe ăia de la Gărzile Patriotice Tulcene !
  Coșmarul lu’ Putin și al Rușilor, măR😜g
  {● StatMajoriZdu’ ●}

 6. Surse judiciare, citate de Antena 3, nu exclud ca bărbatul să fi fost
  din neamu lu gadea, r.tudor sau restu avortonilor de p-acolo!

 7. Ineptule BL, spune-le celor de la latrina 3 CA Corect(voita construcția) ar fi, având în vedere legitimația de pe timpul fostei URSS, ca acela ar fi putut fi „spion”🤕 SOVIETIC și deci, putea fi și ucran și din Kirghistan, s.a.
  Cel mai bine ar fi ca latrina 3 cnn să-l roage pe robinette sa stea de vorba cu mortu’, să-i dea amănunte despre naționalitate.

 8. Tre’ să fii oligofren ca Gâdea și Radu Tudor ca să crezi că asasinul a lăsat legitimația REALĂ a lui sau a victimei la locul crimei.

  Dacă e emisă în URSS, atunci tre’ căutat în MI6 sau MOSSAD.

 9. Uitarea pasaportului este un eveniment banal. Si Mohamed Atta cica l-ar fi purtat neglijent, in buzunarul de la spate. Cand sa intre avionul in turn, din cauza curentului pasaportul a zburat lin pana pe trotuar.
  Sunt lucruri care se intampla, asta e.
  P.S. Intr-o nota mai serioasa, posibil ca omul sa fi fost lichidat de SBU. Posibil sa fi facut parte din minoritatea ucraineana din Romania. Precizare care lipseste din raport.
  Oricum autoritatile romane trebuie sa dea un semnal clar ca pe teritoriul romanesc NU SUNT PERMISE ASTFEL DE METODE. Da, da, imediat iese Iohannis sa spuna ceva, ca el mereu ia atitudine….

 10. Chestia asta cu „spionul rus” este o modesta caramida parte a isteriei anti-ruse care se construieste cu harnicie printre altii si de catre A3. Ceea ce e de mirare nu este insa acest lucru ci faptul ca exista persoane, inclusiv printre forumisti, care pedaleaza pe ideea respectiva. Nu imi imaginam vreodata sa existe atatia oameni lipsiti de cea mai mica farama de creier.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.