Bărbatul de 38 de ani, care fusese dat dispărut, găsit spânzurat

Un bărbat de 38 de ani, din Cernavodă, dat dispărut după ce rudele acestuia au alertat poliţiştii în urmă cu două zile, a fost găsit spânzurat la marginea oraşului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în extravilanul oraşului, a fost găsită o persoană spânzurată.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată în comunicat.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Pe 8 ianuarie, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi că un bărbat de 38 de ani, din localitate, a plecat în mod voluntar de acasă, cu o zi înainte, fără a reveni, autorităţile făcând publice semnalmentele acestuia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. L-a parasit si pe asta nevasta sau iubita?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.