Fiesta campionilor (VIDEO)

FC Barcelona este noua campioană a Spaniei. Barcelona a câştigat, duminică, pentru a 25-a oară campionatul, după ce a învins, în deplasare, pe Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, scor de 4-2.

Argentinianul Lionel Messi a contribuit decisiv la victorie

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Philippe Coutinho ‘7 şi Lionel Messi ’38, ’82, ’85, iar pentru La Coruna au marcat Lucas Perez ’40 şi Colak ’63.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, FC Barcelona are 86 de puncte, iar a doua clasată, Atletico Madrid, – 75 de puncte. La Coruna a retrogradat.

În ultimul deceniu, catalanii au câştigat campionatul în La Liga de 7 ori.

Current mood! ?#7heChamp10ns ?

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.