Baronul Iulian Dumitrescu, surprins la cel mai luxos hotel din lume

Viață de nabab. Baronul de Prahova Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA sub control judiciar, a fost surprins la cel mai luxos hotel din lume, Burj al-Arab din Dubai, unde camera costă mii de euro. Imaginile au fost publicate de Puterea.ro.

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, are interdicţia de a-şi exercita funcţia, însă el şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia CJ din parte PNL.

El este acuzat că, în perioada noiembrie – decembrie 2022, i-a pretins unui om de afaceri să achiziţioneze, în schimbul sumei de 47.500.000 de lei, părţile sociale deţinute de cumnatul său la o societate comercială, valoare supraevaluată faţă de valoarea reală, şi ar fi primit până în data de 4 decembrie 2023 suma totală de 16.210.000 de lei.

Una dintre societăţile omului de afaceri ar fi avut în derulare, la momentul respectiv, un contract cu CJ Prahova, iar ulterior achiziţionării acţiunilor de la cumnatul lui Iulian Dumitrescu i s-ar mai fi atribuit unul nou.

Totodată, DNA susţine că au fost depistate nereguli în declaraţiile de avere ale lui Dumitrescu.

În acelaşi dosar, sunt anchetaţi sora lui Iulian Dumitrescu, pentru complicitate la luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi cumnatul acestuia, pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Stie bine ca nu are ce sa-i faca asa ca trai neneaca pe banii tantalailor din judetul PH-patria hotilor. Sunt hoti prahovenii dar si cei mai tantalai din Romania.💩

 2. Bine, nu neg bagabontelile penale ale acestui topirlan de Prahova (m-a fascinat intotdeauna la mecla sa tunsoarea perfecta „cu castronul” !) dar de la o poza cu unii balacindu-se intr-un fel de canal „Dimbovita la Grozavesti” si hotelul in cauza pe fundal, iar golanul asta pe mal si pina la „surprins la cel mai luxos hotel din lume” e ceva cale … Desi sint convins ca, la cit a furat, ar putea usor sa cumpere citeva etaje

 3. Face asta „ceva” pe „cercetarea” DNA!
  Fix cum fac toti coruptii si interlopii din Romania!
  Pariem ca individul va ramane bine mersi in PNL, cu fyunctii si privilegii si mai ales cu șpăgi peste șpăgi si va merge in cele mai luxoase hoteluri in continuare!

 4. Ha, ha! Uimitor câ’ de ofticoș’ îs usericii di pe forum…

 5. Păi, șî voi, miticilor: unde voiaț’ să meargă un baron? …la Eforie Nord, cu poolimea dă Berceni?
  „Cartierul Berceni își începe povestea cu sute de ani în urmă. În 1701, principele transilvănean Rákóczi fuge din detenție, la polonezi, și se combină cu prințesa Sieniawska. În 1703, Viena îi declară război. Fără sprijin, Rákóczi cere ajutor generalului transilvănean Bercsényi, care îi face armată lui Rákóczi și face o călătorie la Paris pentru a cere bani regelui Ludovic. Nu-i primește. Rákóczi pierde războiul, iar armata lui se risipește: unii se predau, alții ajung în Banat, iar o ceată de huszári condusă de Bercsényi Miklós se retrage la sud de București, în timpul războiului dintre austrieci și otomani. Voievodul Valahiyei, Brînkoveanu, pentru a-i pacifica și a-i păstra în slujba lui, le dă o bucată de pămînt lîngă Mînăstirea Văcăreşti, unde aceștia își ridică un sat. De la cei stabiliți acolo, rămășițe ale armatei lui Bercsényi, a rămas numele: șușeaua Berceni”.
  …că la Sinaya, în județu’ lui prop’iu – la palatu’ nemțăsc înfipt dă arkhitekții cekhi, p’întră bordeili ‘coperite cu tablă a’ prostimii valakhe balkanice prahovene, păntru rejili Regatului nevolnik a’ Rro’ – dom’ baron a fost, dă s-a săturat!
  „La 5 august 1866 principele Karcsi Întîiu’ a’ Romîniei a ajuns la Mînăstirea Sinaia […] în 1874, cătunele rămase în afara comunei Comarnic au primit numele dă Sinaya […] de la cel al Mînăstirii Sinaya, al cărei nume provine la rîndu’ său dă la cel aț Muntelui Sinay”.
  Io nu știu de ce nu se pune Monarkhiya regățeneaskă la lok, șî gradele aristokratice să fie re-instaurate! …să aveț’ baroni, markizi, konți, lorzi! …că beyzadele aveț’ dăstule… Aves bakhtalo!

 6. TREBUIE URGENT TRIMISI ZIARISTII SA-L INTREBE DACA-I PARE RAU PTR CE A FACUT ..!!!!

 7. Se apropie ziua in care se va repeta exact ce a fost in 1947 cind toti cheaburii,boierii patronii,sau alte lepre care ii asuprea pe bietii romani li sa confiscat averile si unii din ei au fost trimisi si la puscarie.Asta se va intimpla in foarte scurt timp si in Romania cu toti acesti derbedei care sfideaza poporul roman .

 8. Eu, ca marchiza (da’ nu din aia de casa de sarantoc !), sint de-a dreptul oripilata ! Au ajuns toti ceapistii sa se dea care baron, care conte, ba avem si ceva printi (din care unu’ e putin fugit prin Malta) sau principi !

 9. E foarte curios ca nimeni din presa nu intreaba DNA-ul : CARE E STADIUL DOSARULUI ! Se asteapta PRESCRIPTIA ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.