Basarab Panduru, mari suspiciuni după Rapid – UTA 4-1

Rapid a revenit pe șine după deraierea din etapa anterioară de la Iași, învingând clar acasă, cu 4-1 pe UTA, care nu mai pierduse de șase etape și se afla la porțile play-off-ului. Meciul a avut de toate, incidente între suporteri în afara stadionului, solate cu patru răniți și cinci mașini avariate, o întrerupere de câteva minute pe parcursul primei reprize pentru ca salvarea să poată intra pe teren și să ducă de urgență la spital un spectator căruia i s-a făcut rău, cinci goluri și foarte multe suspiciuni în studiourile TV din partea unor oameni de fotbal care chiar știu bine acest fenomen. La un post TV, fostul mare portar de la Sevilla, Helmut Duckadan, iar la altul fostul mijlocaș al Stelei, Basarab Panduru, și-au exprimat clar suspiciunile despre corectitudinea acestui meci, ținând cont că UTA și Rapid sunt în relații apropiate, în Giulești urmând a ajunge în vară talentatul Rareș Pop de la arădeni iar invers a jucat deja Claudiu Micovschi, care a și marcat și a mai fost luat sub formă de împrumut Cătălin Vulturar în această iarnă. Modul în care s-au marcat unele goluri ale Rapidului, cu grave greșeli, ca de curtea școlii ale fundașilor arădeni, care pur și simplu au dat pase de gol atacanților giuleșteni, au alimentat aceste reacții de numeroase semne de întrebare.

„Începutul a aparținut Rapidului. După toate problemele pe care le ai, ce îți poți dori mai mult? Te-ai trezit din minutul 1 că te ajută Benga. Te întrebai unde e UTA aia care a speriat lumea în ultimele etape, nu era deloc pe teren.

Apoi se întâmplă ceva ciudat, cu Fabry liber pe 11 metri, nici nu știu ce făcea Braun în fața lui Micovschi.

În minutul 77 au intrat Tudorie și Morar la UTA. La prima fază am văzut că Vlad Morar e cu mâinile pe sus. Atunci am înțeles că s-a terminat totul! Tu nu vrei să egalezi, vrei să faci circ! Știam că s-a terminat. Apoi, la ultima fază, a venit golul ăsta. Racheta asta! Cum s-a dus!”

Iar Helmut Duckadan a fost și mai direct: „Rapid, 30 de minute din repriza a doua, o degringoladă totală. La golul 3, nu am înțeles nimic. Nu vreau să îmi dau cu presupusul. Omondi a dat pasă de gol, nu se poate! UTA era peste Rapid. Nici coechipierii nu îi dădeau lui Rrahmani pasă așa! Cam multe greșeli ciudate”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. LINIȘTE, bre! Kooperativa MUNCEȘTE, bre, dimpreună cu deakonul șî cu restu’ battaleonului dă Albitri hoți VĂRuiți șî neVĂRuiți, în kommèdia Zupăr mămăLiga, la kommanda FeReFelei șî a LePeFelei criminale pă străzi, cu șpăgi date la judecători șî cu DeNeAua plutind în nori. Ăia n-are nevoie dă bruiajele voastre, că trebe să face BANI, bre!
    „Dăcît că”, dacă privim mai atent, tilivizuinili șî gurnalili di Șporți vede payèle dîn okii unora – nu șî bîrnili dîn a’ lu’ Beee’ dă la FeCeSeBeaua – că șî ‘colea s-a ajuns ca în berokrațîia di la Bruksăl: o gașkă solidară, mincinoasă, dă model ioanițOi’96, aleasă dîn culise „pă sprînceană”, coruptă pînă-‘n măduva oaselor, manipulatoare, abonată la brînzica șî lîna dă oaye dă la saivan. Îi vede pă rapizi („pă bune”!), da’ nu-i vede pă p’aFarijdii Rejilui Blaturilor, pă regățenii hermanștazi, mUijdinapocijdi, etc., nici pă kraiovijdi, hoțelijdi, șî alte slugi tradiționale dă soare pline.
    Oare or fi DOUĂ asociațîi kooperatizde? …că au pe cine moșteni, dăstui: pușcăriabilu’ MiticăDăLaLigă, Nașu’, olteanu’ Pădureanu, Rommèo!
    https://www.youtube.com/watch?v=Vi52zfxFhcE
    We’ll never know… În răstimpu’ ăsta, fraieru’ narcisiak Nieluțu’ dă la Cluj umblă după cai verzi p’în l’Affrik, să fackă kă’tu’-prav, înainte dă a băga clubu’ în faliment (fără nici o performanță notabilă a echipei dă cîn’ a preluat iel frînele, dă la Sirvici): cAkademii dă Fuțibol, premiate Nobăl păntru anti-ra$$ism… ku Konoplianka dă la Konop…

  2. Oile de serviciu ale lui Becali behăie pe unde pot și ele, dacă castiga UTA era bine pt oi invers nu este bine

  3. Este absurd sa presupui ca in mandatul d-lui Burleanu, celebru fotbalist inainte sa devina sef FRF, s-ar intampla manarii.
    Exclus total, cum, in fotbalul mioritic curat ca lacrima? N-are cum…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.