„Băse” poate ajunge din nou în instanță

Fostul președinte Traian Băsescu trebuie să elibereze mâine vila de protocol. R.A.-A.P.P.S. tramsmite că miercuri expiră termenul la care fostul preşedinte Traian Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol.

Termenul de eliberare a imobilulul – reședință oficială situat în București, Str. Gogol nr. 2, sector 1, transmis Dlui. Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoștință de către acesta, respectiv în data de 01.06.2022.

„În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozitiilor legale. Subliniem faptul că R.A.-A.P.P.S. efectuează toate demersurile prevăzute de lege în vederea obținerii titlului executoriu pentru eliberarea de către fostul Președinte al României, Dl. Traian Băsescu, a reședintei oficiale, asigurându-se totodată că sunt respectate toate dispozițiile legale în materie, precum și drepturile fundamentale și constituționale, respectiv dreptul la viața intima, familială și privată, drepturi garantate de Constituție oricărui cetățean al României”, transmite R.A.-A.P.P.S.

Fostul preşedinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce instanţa supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii. Ulterior, Traian Băsescu a anunţat că îşi cumpără un apartament în Bucureşti pentru a elibera vila RA-APPS.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. In loc să-i scoată lucrurile cu forța în stradă, panaramele se adresează justiției. Cum adică care justiție? Cea care va judeca la calendele grecești, adică la prescripție. Huuo (editat) cocoțate în vârful statului!

 2. Au , nu si-a dat dl. Basescu, singur, o casa in Capitala , din fondul de stat , cumparata pe nimic, pe vremea cand „pastorea” Bucurestiul, desi mai avea o casa in Constanta ? Unde ii este acea casa ? Acum de ce trebuie sa-si cumpere alta casa? Cumva , dupa ce a luat-o la „pret de stat” , a vandut-o la un pret de cateva ori mai mare ? Nu avea voie sa faca asta ! Deci , eu nu stiu care este adevarul , poate a pasat-o uneia dintre fice, dar ma intreb ?

 3. Gunoiul Petrov nu se da dus din casa statului!El de fapt trebuia sa fie la Targsor, sa-i incalzeasca patul celei care este asteptata sa fie adusa cu arcanul,parasuta woodrea !Si el poate fi incarcerat la Targsor,pentru ca oricum e impotent !

 4. Asta a fost comandant de vapor?
  Sigur nu a fost la impartirea onoarei si demnitutii! Nu stie ce sunt astea ….

 5. Fie-vă milă de el! Știți voi ce viață grea au trădătorii și vânzătorii de țară? Credeți că e așa ușor să sugi de la licuriciul cel mare? Sau cât de greu e să folosești milioanele ascunse prin paradisuri fiscale? Sau să vină concurența să-ți bage amanta la bulău?

 6. Ce instanta? Dati afara cu suturi pe acest bandit!!!!!!!!!!!!! Tot neamul lui, toti cei cu numele de „base” sunt niste banditi protejati de lege!

 7. Asta vrea si el, sa junga la instanta si sa invoce neconstitutionalitatea legii care i-a provocat pierderea „unor” drepturi! Astia de la RAPPS, sa-i notifice o chirie uriasa pentru fiecare zi de ocupare a spatiului! Au preturi bune(?), cei de la regie!

 8. Suina Pterov trebuie scos din casa cu suturi in fund. Suina are unde sa stea si sa grohaie cat vrea: are casa din Mihaileanu pe care a furat-o fara niciun drept cand era primar.
  Dar suinul nu-i suin destul pana nu face ce vrea el. Ptr acest suin, legea n-a avut niciodata vreo importantza.
  Cand va fi condamnat ptr declaratia falsa pe propria raspundere, ca n-a colaborat cu Securitatea?……[Rumburak]

 9. Pentru cat a furat, pentru tot raul facut, acest securist merita dat afara cu suturi in fund!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.