Bătaie în Primărie. Firea cere ajutor lui Dragnea

Gabriela Firea a făcut apel la Liviu Dragnea să îl calmeze pe Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, care ar fi aruncat o sticlă cu apă spre viceprimarul Aurelian Bădulescu şi l-ar fi împins, cel din urmă ripostând. Firea a mai spus că se doreşte decapitarea lui Bădulescu pentru că a susţinut-o.

„Cât priveşte şedinţa care trebuia să înceapă la 11 şi să fie în desfăşurare şi votate deja proiectele, aşteptăm să se termine bătaia provocată de domnul Mutu. (…) Mi-a transmis Poliţia Locală că domnul Mutu a ridicat vocea, şi că domnul Mutu a aruncat cu o sticlă cu apă, nu cu un pahar cu apă şi l-a împins. Bineînţeles că domnul Bădulescu a ripostat. Fac apel la domnul Dragnea să îl calmeze pe domnul Mutu. Să îl trimită la treabă acolo la sectorul 6. Politica şi administraţia nu se fac cu pumnul. Dacă domnul Mutu nu a aflat, domnul Dragnea nu a aflat, poate se mai informează”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Potrivit primarului general, se doreşte „decapitarea” viceprimarului Aurelian Bădulescu.

„Interesul e unul singur pentru faptul că Bădulescu m-a apărat în disputa politică cu domnul Dragnea, i s-a spus că îi va fi retrasă susţinerea politică. Acum se doreşte în forţă decapitarea viceprimarului Bădulescu, cu forţa. Nu cred că e normal, iar tot acest spectacol îl oferim nu e în folosul cetăţenilor. Domnul Mutu îi ţine captivi pe consilierii generali ai PSD şi nu le dă drumul până nu promit că vor vota susţinerea înlăturării domnul Bădulescu. Îi ţine sub ameninţarea că vor pierde calitatea de consilier general”, a mai spus Firea.

Precizările vin după ce viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, au fost protagoniştii unui scandal care se pare că s-a lăsat şi cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenţii Poliţiei Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu. Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar al Capitalei..

Viceprimarul Bădulescu a declarat cu o seară în urmă că a minţit la Parchetul General în cadrul audierilor legate de protestul din 10 august 2018 pentru a apăra partidul.

Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că nu a fost implicat într-o altercaţie cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, ci a fost o discuţie mai aprinsă, iar legat de afirrmaţiile viceprimarului potrivit cărora domnia sa ar fi lovit primul, spune să le explice Bădulescu.

„A fost o discuţie mai aprinsă, nu altercaţie”, a declarat Gabriel Mutu, pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă este adevărat că a existat totuşi şi violenţă fizică, Mutu a răspuns: „Să vă spună sursele, dacă luaţi pe surse. S-a explicat de ambele părţi care este legislaţia şi asta a fost discuţia”.

Chestionat cu privire la declaraţia viceprimarului Bădulescu, care striga „Tu ai dat primul”, Mutu a afirmat: „Întrebaţi-l pe dânsul la ce se referă”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Bataie intre PSDeii lui Dragnea!
    Acesti nenorociti de hoti care au distrus Romania in 2 ani se bat intr-o institutie de stat, pe care au capturat-o, efectiv!
    Rusine, infractorilor!!!

    • Tu Lili, asta cu hotii să o spui lui Base si gașca lui din PNL ce au distrus Romania din 2005 pana azi in frunte cu Iohannis.Asa ca cicul mic ca sunt altii la rand.

  2. pt toti secii din psd – de la firea pana la etilistii din braila pana la vicele ala cu mitingul din bucuresti a sunat ADUNAREA si de frica ca sunt lasati fara tainu de bautura au inceput sa paraseasca coarabia – ca niste veritabili shobolani ce sunt

  3. Se cearta si bat intre ei,dar spun de altii! Sa nu va mire rati cand o sa pierdeti alegerile, e tit din cauza voastra! In loc sa aveti grija de tara si sa faceti viata mai buna traitorilor majoritari mentinuti la limita saraciei,voi va „iubiti” doar functiile,scaunele si bunastarea propriei persoane sau familiei! Bumerangul e destul de aproape de voi! Inca nu l-au uitat pe ponta alegatorii!

  4. Gabi Mutu m-a batut, Eu mai mare n-am putut, El a dat cu sticla-n fata, Eu i-am dat un pumn in capsa. Luptam pentru pace !?!?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.