Sechestrat de rude într-o magazie

Poliţiştii au depistat, miercuri, că un bărbat de 73 de ani era sechestrat de către rude, într-o magazie, în localitatea Eforie Sud, ancheta în acest caz fiind în derulare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în ziua în curs, în jurul orei 12,45, lucrătorii Poliţiei Municipiului Mangalia au fost sesizaţi că un bărbat, de 73 de ani, ar fi ţinut împotriva voinţei sale într-o anexă din curtea unei rude, în localitatea Eforie Sud.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul nu prezenta urme de violenţă”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi internat, cu acordul său, într-un centru pentru bătrâni.

În cauză, o femeie, de 49 de ani, a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri, totodată, fiind înştiinţaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copiilor Constanţa şi cei ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Comunei Tuzla.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.