Bătrânel tâlhărit și abandonat pe câmp

 Doi tineri de 18 şi 30 de ani din municipiul Băileşti, judeţul Dolj, au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificată după ce ar fi furat suma de 25.000 lei de la un bătrân de 90 de ani pe care l-au urmărit când acesta a retras banii de la o agenţie bancară.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi de un bărbat de 90 de ani, din comuna Galicea Mare, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras suma de 25.000 de lei, după care l-au abandonat pe un câmp.

„Având în vedere cele sesizate, a fost constituit un colectiv de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti şi Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega, care au desfăşurat, cu celeritate, activităţi investigativ-operative pentru stabilirea situaţiei de fapt. Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei, ocazie cu care a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea, care i-ar fi promis că-l vor duce la locuinţa sa din comuna Galicea Mare. Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti, unde i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp. În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, au fost identificaţi cei doi tineri, cu vârstele de 18 şi 30 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate”, informează IPJ Dolj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Cata minte a avut mosul sa plece cu atatia bani pe drum si sa se lase pacalit de minoritari? Sa nu-mi spuneti ca talharii erau blonzi si delicati!

  2. CE HOȚI UMANI ! NUMA I-AU LUAT BANII! NICI NU L-O BĂTUT RĂU! NICI NU L-O OMORĂT!

  3. Citez din răgetul miniștrilor de interne „Romania e cea mai sigură și stabilă tara din UE”! … doar pentru infractori!

  4. stirile de la ora 5…macar faceti o sectiune speciala pentru tot ce se intampla in Romania…da’ se intampla de 34 de ani, mah! unde ati trait pana acum…? cu ceva ani in urma 2 tineri au intrat peste niste batrani, la tara, i-au legat, i-au furat de pensia amarata daaar, ce sa vezi? i-au si ucis ! iaca asa: CU INTENTIE, MAH! PREMEDITAT MAH! nu accident ca la vlad pascu, pe care vreti sa-l linsati la comanda politruca! UNDE ATI LATRAT MAH, LA TOATE CRIMELE ORIBILE DIN ROMANIA ULTIMILOR 34 DE ANI? HM? DA CORPURI TAIATE BUCATI SI BAGATE IN VALIZE? DAR COPII UCISI SI TRAFIC DE MINORI? PE NICI UNUL NU V-AM VAZUT VEHEMENTI IN CAZUL FETELOR DE LA CARACAL! bhai nene…manipulare grea la slug-oii securici postaci. nu, mah, PEDEAPSA CU MOARTEA NU VA EXISTA IN ROMANIA, ORICAT V-ATI LUAT BANUTZ SA URLATI AICI!

  5. nivelul de degradare la care a ajuns romania…batrinii sint vizatzi pentru case, mosteniri…bani…
    golanii peste tot…inclusiv angajati la primarii, dgaspc uri etc..mafia e mare si sint nemilosi

  6. Suna a film clasic comedie cu mafiot. Era mai simplu sa se inscrie in PSD aau PNL mai putin risscant fara jefuiasca mosi de 100 de ani pe strada, cu castiguri garantate. In campania electorala se sparg milioane de euro recuperati din contracte cu statul. Comasatii castiga prin rotatatie 1 milion dr contract mie, 1milion tie

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.