Bayer Leverkusen, invincibilă în Bundeslig

Bayer Leverkusen rămâne invincibilă în acest sezon în Bundesliga obţinând vineri seara cea de-a 19-a victorie, 2-1 pe teren propriu cu Mainz 05, în prologul etapei a 23-a.

Pe BayArena, Granit Xhaka (3) şi Robert Andrich (68) au marcat golurile gazdelor, pentru oaspeţi punctând Dominik Kohr (7). Mainz 05 a încheiat partida în zece jucători după ce Jessic Ngankam (80) a văzut cartonaşul roşu.

Bayer este lider detaşat, cu 61 de puncte, la 11 puncte în faţa celei de-a doua clasate, campioana en-titre Bayern Munchen. Mainz este pe penultimul loc, 17, cu 15 puncte, şi are şanse minime de a se mai salva de la retrogradare.

Runda continuă cu partidele programate sâmbătă şi duminică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. A avut totuși un meci greu, Mainz având și ea câteva ocazii de a înscrie.
    La un moment dat chiar mă gândeam că poate fi un meci aranjat pentru pariuri….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.