Bayern Munchen, spital de campanie

Bayern Munchen este o forță mondială în lumea balonului rotund, cu o mulțime de performanțe pe plan intern (campioana ultimilor 11 ani) și internaționale.

Este considerat drept un model de organizare la nivel de club, cu un nivel de profesionalism extrem de ridicat. A surprins enorm faptul că în acest sezon bavarezii au pierdut clar lupta cu Bayer Leverkusen la titlu, dar și faptul că Bayern s-a transformat în modul cel mai nedorit cu putință într-un autentic spital de campanie, pentru că deține un record incredibil dar nedorit, în acest sezon medicii au diagnosticat nu mai puțin de 24 de rupturi musculare. Vine în această săptămână meciul cel mai important al sezonului, returul sferturilor de finală ale Champions League, cu bavarezii gazdă în fața lui Arsenal, care pleacă de la scorul de 2-2. Însă două piese grele în plan ofensiv, Serge Gnabry și Kinglsey Coman, sunt out cu rupturi musculare de cel puțin cinci săptămâni, care pun astfel în pericol și prezența lor la EURO cu echipele naționale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.