Bebeluşi aruncaţi de la etajul 15, în China. Pedeapsa cu moartea

Un tată şi noua sa concubină care au organizat uciderea celor doi copii mici ai bărbatului aruncându-i intenţionat pe fereastră de la etajul al 15-lea au fost executaţi miercuri în China, a anunţat un tribunal local, citat de AFP, notează Agerpres.

Tragedia, care a stârnit indignare în ţară,  s-a produs în noiembrie 2020, într-un bloc de locuinţe din metropola Chongqing (sud-vest).

Tatăl, prezentat ca Zhang Bo, a explicat că şi-a ucis fiul de un an şi fetiţa de doi ani, rezultaţi dintr-o legătură anterioară, pentru a o mulţumi pe noua sa parteneră, Ye Chengchen.

Voia să se căsătorească, dar familia acesteia nu accepta ca ea să se mărite cu un bărbat care are deja copii.

„Pe 31 ianuarie 2024 dimineaţa, tribunalul popular intermediar nr. 5 din Chongqing a pus în aplicare ordinul de execuţie emis de Curtea populară supremă şi i-a executat pe Zhang Bo şi Ye Chengchen”, potrivit unui comunicat al tribunalului.

Cuplul fusese condamnat la moarte şi de prima instanţă şi la apel, anul trecut.

În China, pentru un număr de 46 de infracţiuni  se poate pronunţa pedeapsa capitala, fiind redus de la 55, în 2015.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

16 Comentarii

 1. Am aflat deja !
  USA nu va face nimic in IRAN !
  Nu va incepe nimic cu IRAN-ul !
  Mi-e insa teama(!) de cei programat ca FALSE FLAG in TEXAS ! (deja!) 🙁

  IQ=?
  😉
  (vom vedea ! … nu souneca un REAL prophet, dezinteresat nu va pre-anuntat ! cred ca-mi fac de lucru 🙁 aiure ca va ajut informational ! 🙁 considerati-ma nebun/beut pna la propba contrarie ! 😐 INSA ACUM deja asa-mi se rata in stele 🙁 ! )

 2. Chinezii sunt ca fosti demi-comunisti prea blanzi cu criminalii lor !

  Apropo, are CHINA mai multi nebuni decatare azi USA fentanilizat-maniaci, Romania sau … Vaticanul ?

  E OK ca se mai prezinta si astfel de fapte altfel ramaneam la ideia ca CRIMINALI IN MASA
  exista doar pe scaunele electric-prajitoare … americane !

  PS: In China copii ne-doriti pot fim dati spre adoptie ! Nu e ca nu puteau rezolva problema altfel ! 😐
  sa insa familiile celor doi adulti si-au pierdut copii … si idiotul a ucis niste minori ce puteau fi predati spre adoptiem statului ! Sunt si in China multe familii care nu pot avea copii din cauze de boala sau genetice !
  La fel ca peste tot in lume !
  Personal cred ca rasa galbena nu e o specie aparte ci-s tot oameni precum negrii africani sau albii europoizi !
  Nu-mi imaginez ca sunt mai putin dotati cu sentimente umane decat negrii sau albii …

 3. Oare ăştia care au aruncat România în cap n-ar trebui pedepsiţi la fel?

 4. În Norvegia le dădea 1 an confort sporit. Monștrii ăștia nu mertă să trăiască!

 5. INTRODUCERE

  DACA Pedeapsa CAPITALA se aplica – OriUNDE in Lumea ASTA Strambata anume de UNele Cazaturi UMANOIDE – dincolo de OriCE InDoiala este PERFECT!

  In CAZuri SIMILARE dpdv al Cruzimii, NU similare in general …
  SI obligatoriu sub CONTROLlul ABSOLUT al BOBORului!

  ADICA Studiouri TV Dedicate si ASHAUN Fel de Conceptie si Desfasurare a Sedintzelor si Studiourilor de VIDEO-AUDIO InREGISTRATE in Timp REAL si IN PERMANENTA INCAT sa se excluda COMPLET ZmeckerNESS Umanoide in Cestii.

  In PLUS, OriCE ZmeckerNESS ale TUTUROR Participantior la ACTUL de DREPTATE prin Justititie, de la Constatarea FAPTuirii si pana la Sentinta sa fie ASPRU pedepsite.

  Justitia SA FIE InTemeiata din STARTul Elaborarii Legilor SI Aplicarii CORECTE a acestora pe CINSTE si TRANSPARENTA TOTALA.
  Vi se pare EXCESIV?
  MIE, NU!
  Dar, IERI gasii sub Talpa – din Fericire NU ii calcai – DoiKKs, sariti din Iarba

  (unde aveau Toate, To’arashi Shansele sa se usuce decent, far’ de Mirosuri Grele unde nu trebuie, prinsesera si Coaja, sa MOARA demn, NU amestecati la Gramada fa’r de Cinste, cu ALTI i KKs in Haznale … )

  DREEEEPT in Poteca 😊 Forumului unde Commentacks Seriosi se plimba si concept CeleMaiDestepte Comments din Romania … 😊
  Doar, doar or fi UCISI! UCISI! UCISI! ca Niste Martiri de KK, luati pe Talpi si dusi unde se simt ei, The KKs BINE, unde POT PUTZI Sfidator, chinuind Oamenii Normali …
  Uite-i la :
  https://www.cotidianul.ro/acuzatii-de-spionaj-in-parlamentul-european/?unapproved=1264918&moderation-hash=cca5baf7d8b022abff02920496f4765c#comment-1264918
  Nici mintea nu le mai stă la școală. Invazia de ploșnițe i-a băgat în sperieți (cotidianul.ro)

 6. „pentru un număr de 46 de infracţiuni se poate pronunţa pedeapsa capitala, fiind redus de la 55,”

  asa e si cu ” scorul social ”
  -sub o anumita limită direct pedeapsa cu moartea!

 7. Hai ateii.Chinezii au o vorbă: dacă poți să-nșeli, fă-o.Morala pe care Europa o aplică e de sorginte creștină iar contractul social are la bază asta.Societatea funcționează în baza contractului social care a asigurat supraviețuirea și dezvoltarea culturii europene având drept consecință internalizarea eticii și, odată cu ea, dezvoltarea tehnologică necesară mobilitații pe verticală posibile pe plan economic.De asta Europa și America s-au dezvoltat în vreme ce India, cu cinci milenii mai veche și China, nu. De restul nu mai vorbim.Unde protestantismul și neoprotestantismul a fost activ politic, lucrurile au mers în sus.Acum lucrurile merg invers și rezultatul se vede.Menționez că nu aparțin grupurilor menționate și n-am interesul a le face publicitate.E doar istorie.Crestinismul politic este evoluție în momentul de față.Și nu trebuie să fii neapărat creștin, ci doar să-l accepți ca atare și să-i aplici principiile.Dacă admiri comunismul, islamul radical sau viața pe străzile Mumbayului, n-are rost să-ți pierzi timpul prin Europa.

 8. ni se tot arata „mediatic” despre beneficiile pedepsei cu moartea…ce te faci intr-o lume criminala si mafiota unde oamenii NEVINOVATI sunt condamnati la moarte? da multi nenorociti si defecti (ca asta sunt – a putea sa ucizi cu intentie, este O AFECTIUNE CEREBRALA BHAI!) merita, cumva. uitati-va cati psihopati sunt la putere. ne uitam la crimele si sinuciderile evidente si spectaculoase, in timp ce psihopatii te ucid cu „vorba buna”. aici vezi ipocrizia acestei lumi. china maoista este „educata” MATERIAL: TOTUL PENTRU BANI. viata NU conteaza. ci doar CASTIGUL. asta va fi noua oranduire satanica la care toti puneti umarul. si nici macar nu va dati seama!

 9. Marin, SUA a avut pedeapsa capitală și tot a rămas una dintre cele mai violente țări.Ai dreptate.Dar pedeapsa capitală este dorită, în special de dictaturi. În cazul de față, totuși, moartea e o pedeapsă cam prea blândă.

 10. In China si pentru tradare e pedeapsa cu moartea. Toti politicienii europeni si americani ar fi in streang daca s-ar aplica. si majoritatea ziaristilor, menegerilor..

 11. @ Postakel ….Ateu inseamna fara credinta in Zeu……Prin urmare necrestinii nu sunt neaparat Atei….Vestita morala crestina este inferioara moralei sociale…..Religia crestina e singura facuta pentru creduli, ipocriti si mincinosi….Apoi, Crestinismul detine recordul
  mondial la omorat de oameni…Doar crestinii puteau arunca 2 bombe nucleare toatal inutile asupra unor civili intamplator necrestini….Crestinismul este Marele Criminal al Planetei, Colonizatorul, Creatorul a doua Razboaie mondiale si deja previzibil Creator al celui de al Treilea Razboi Mondial.

 12. Ce barbari chinezii astia. In UE (romania) ar fi luat 15 ani din care ar fi stat vreo 9. Poate chiar mai putin daca s-ar fi angajat sa infieze niste prunci din Africa.

 13. URMAREA INTAIA
  – Abuzurile OriCARUI Participant la InFAPTuirea DREPTatii prin Justitie CORECTA (definita ca atare, mai sus …)
  sa fie pedepsite DUBLU iar in Cazurile prevazute de Legi DREPTE de Pedeapsa CAPITALA, aceasta sa fie SI DegRandanta SI PreLUNGITA.

  Iar ca un Factor de Presiune psihica descurjanta intru a comite ABUZURI ImPutzite ca Individ cu PUTERI Legale sa se prevada PosibilItaea ca Apartinatorii Victimelor Decedae sau chiar Victimele Scapate cu Viata sa EXECUTE personal pe Javrele UMANOIDE in Cestie, Sadice si Lashe, DACA au ‘Sange in Instalatie” .

  Daca NU, STATul sa faca aceasta, prin Persoane SPECIALIZATE, “Executori de INALTE OPERE”, cum se numeau pudic in Franta … 😊
  SAU in CAZURI de Rapire, Sechestrare, Violare, SI cu Batai, Torturi SI Umilinte Teribile. InImaginabile pentru OAMENI Normali

  (CUM este din Pacate CAZul in MOD Sistematic la Prostituarea FORTATA),

  Ori la Multe ALTE Infractiuni Ingrozitoare si care ACUM, dintr-o Stranie Pudibonderie sunt trecute la “loviri sau alte violente” si care – de Regula – SE FAC uitate de catre Anchetatori, Experti, Juzi, profitand de Prostia, Naivitatea, Lipsa de Curaj a Victimelor, Santajul CLANurilor de Infractori,

  Sa se prevada in Legea de Aplicare a Pedepsei CAPITALE SI Posibilitatea Aplicarii ACESTEIA de catre Rude, Parinti, Apartinatori si in ASTFEL de Moduri, incat sa se apropi de Felul CUM au facut si Criminalii!
  Sub CONTROL Medical si cu ReAnimarea Repetata in Pragul MORTII Criminalului si Repetarea INALTEI Proceduri pana la Epuizarea Rezistentei BIOLOGICE a Cazaturii Umanoide!

  Sub ASISTENTA Pedagogica a “Executorilor Autorizati de Inalte Opere” … 😊 , la CAZurile in care Amatorii sa lesine sau sa se inmoaie psihologic … 😊

 14. URMAREA A DOUA
  In FINAL, as dori sa adresez STATului INCA Romana, prin Intermediul Cotidianul.ro o Intrebare de Baral MORAL si POLITIC in Democratie si DREPTurile OMului:

  DE CE, pana CAND, CUM veti ELIMINA TOTAL Fenomenul TRIVIAL Moral si CRIMINAL Social al CLANurilor, de Tigani sau de OriCARE alte Etnii?
  Ca exista Legi in contra GIO (Grup Infractional Organizat) STIU Toti ROMANII!

  Ca exista CLANuri din CeE in CE mai organizate si NonPedepsite intru ELIMINAREA Totala SOCIALA si/sau FIZICA, dupa ”Bugetul” CRIMELOR STIU Toti ROMANII!

  IA sa vedEM NOI, Romanii CE si CUM si CAND SE va raspunde la aceasta Intrebare LEGITIMA, far’ de care RASPUNS Corect, Cinstit, Rapid

  NU se poate vorbi far’ de VOMA Viscerala despre Democratie si DLOC si NU se poae califica altFEL DEMOCRATIA Trivial_REALA Existenta in Romania si in Lume decat ca o Persoana JURIDIC_SOCIAL_POLITIC InCURVITA in Practica!

  Sper sa NU astept Alti CINZECI de Ani Raspunsul, ca in CAZul Intrebarii mele catre Ambele Regimuri SCURSE de catre Altii (LIFTELE Dreacuu’ … 😊 peste ROMANIA in

  Legatura cu TEMEIUL Legal al PLATII unei CALDURI din Termoficare, afara de COSTUL de Regie la Punctele Termice ale ABURULUI scapat din Ghearele Rotunde si InDesate ale Turbinelor Rotite TURBAT de ABURuu’ InDracit la Temperaturi MARI, de pana la 1000 de Grade Celsius,
  Energie TERMICA obtinuta DIN Combustibil FOSIL Ars si care ABUR iese din Turbina pe care a rotit-o )SLEIT de Energie, afara de Energia TERMICA RAMASA conform Temperaturii de Scapare din Turbina de numai 400 de Grade Celsius

  SI CARE

  NUMAI POATE FI FOLOSIT LA NIMIC ALTCEVA DECAT SA DEA CLADURA IN SERE SI PARTAMENTE, IN URMA “PREPARARII” TERMICE DIN PUNCTELE TERMICE DE CARTIER!

  Turbina, cuplata cu ROTORUL Generatorului de Curent Electric, a SI DAT Curentul Electric pe care il PLATESTI la Citirea CONTORului Electric!

 15. INCHEIERE
  NU MAI AU ROST CALCULE Sofisticate si numai se face posibila

  FACILITAREA (Favorizarea Infractorului … 😊 unor Vanzatori de Piei de Clotze cu REAPARTITOARELE lor inutile de a

  SCOATE Bani MURDARI, fiind FURATI Cinic prin Intermediulu STATului Partas prin FORTZA lui Statala la Gainaria Ticaloasa, de prin 1973,

  de la Prima ZmeckerNess Planetara cu Jongalarea Pretului la PETROL si cand l-au ImProstit UNII la Noi, pe Ceausescu, STIIND ca NU poate pricepe UNele, NU mujlte, To’arashi, Cestii … 😊

  Desenele in Perspectiva, daca NU erau MACHTATE, IN RELIEF, Cestia ASTA cu ABURuu’ la 400 de Grade, il … abureau cu Succesuri … 😊

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.