Becali a adus un supersonic la FCSB, dar care va încurca mult lucrurile cu regula U21

FCSB a anunțat în cadrul emisiunii ProSport Live reușita celei de-a treia achiziții, fundașul ghenaz Nana Atwi, 22 ani, de la echipa armeană Urartu Erevan, jucător remarcat de Gigi Becali și nu numai de el, în dubla jucată de echipa armeană cu Farul Constanța în tururile preliminare din Conference League.

Este un fotbalist cu o viteză de-a dreptul impresionantă, care a semnat cu liderul din SuperLiga, dar care ar urma să vină abia în vară. Becali spune că a plusat cu 50.000 de euro pentru clubul din Erevan pentru a-i da voie să sosească mai repede. Ghanezul a lăsat o impreseie foarte bună în acele două meciuri, la Erevan a și marcat în poarta lui Aioanii, dar selecționerul naționalei U21, Daniel Pancu, atrage atenția asupra marilor perturbări care se vor produce, vrând nevrând, la echipa bucureșteană, din cauza faptului că noua mutare va afecta mult în privința utilizării jucătorului de la regula U21. Acesta până acum era fundașul dreapta Alexandru Pantea.

„Foarte bun jucător! Am fost în tribună la Farul – Urartu, l-am remarcat de atunci, pentru că practic l-a terorizat pe Borza. O viteză… Nu cred că sunt jucători cu viteza aia în campionatul nostru, iar în retur a și marcat un gol.
E posibil ca Pantea să își piardă poziția de titular la FCSB.E complicat, pentru că te gândești că după trebuie să joace Tavi Popescu titular, altul nu au. Și unde îl bagi pe Tavi? L-au luat și pe Phelipe acum, e și Florinel Coman, sunt cam toți trei… E problema lor, dar dacă nu mai joacă Pantea, o să trebuiască să joace Tavi Popescu 100%, obligatoriu! Și sunt foarte curios de poziția lui… Din punctul meu de vedere, atacant, atacant stânga, unde rege e Florinel…
Dacă iese Pantea, va trebui să joace obligatoriu Tavi Popescu… (n.r. Speranța ta e că Pantea ar putea să continue să joace) Da. Dar îi va fi foarte greu dacă îl transferă pe jucătorul ghanez. (n.r. Deci Antwi ar fi o amenințare pentru Pantea) Da. Eu așa l-am văzut”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Un cioban avea o iapă ,pardon o turmă de oi,…tunde oaia și berbecul !…

  2. Gigi vrea sa castige toate cursele de viteza organizate la noi: 100 m plat, 200 m plat…Acest ,,ghenaz”, va castiga tot. Sa caute si unul care poate castiga la 1500-3000-5000 si chiar 10000..Poate prin Etiopia, Uganda, Kenya…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.