Becali: Coman cântă la pian, n-are voie să-l care

Florinel Coman era ca și transferat în campionatul Qatarului, la Al Duhail, în urmă cu numai două luni, pe 5 milioane de euro, clauza de eliberare a jucătorului. Patronul FCSB căuta cu disperare să smulgă de la șeicii care patronează Al Duhail acceptul ca Florinel să poată juca în preliminariile Champions League.

Tergiversările lui Becali și pretențiile sale i-au enervat din ce în ce mai tare pe arabi. Aceștia au răbdat cât au răbdat, dar au renunțat la transferul lui Coman, preferând să plătească dublu pentru spaniolul lui Lazio, Luis Alberto. În mod paradoxal, latifundiarul din Pipera nu a fost nici un moment supărat că a pierdut cele 5 milioane. Dimpotrivă, faptul că îl va avea pe diamantul său cel puțin în preliminarii l-a entuziasmat la maxim.

Pentru Florinel Coman, Becali e gata să facă toate favorurile și compromisurile. Dacă la toți jucătorii din lot cere să facă ambele faze ale jocului, lui Coman nu îi va cere niciodată să vină în apărare. Gigi Becali a explicat clar acest lucru la PRO SPORT LIVE.

„Coman este singurul jucător din echipa mea care poate să nu facă faza defensivă. El cântă la pian, nu are voie să-l care. Coman e altceva, e geniu. Când pune piciorul pe minge, e posibil să marcheze un gol. Nu trebuie să-l pui să facă faza defensivă. Trebuie jucat cum îl juca Gică. Asta vreau de la Coman. Îl faci fundaș stânga pe Coman? La echipa națională de asta nu joacă! Nu poți să-l faci fundaș stânga pe Coman”.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Ascultați ce vă zîc io: amărîtu’ ăsta minoritar tatuat NU VA TRECE DE MIJLOCUL TERENULUI, în meciurile de acolo!
    Echipa asta va fi rușinea turneului.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.