Becali, toate eforturile pentru Champions League

 FCSB a terminat la egalitate meciul cu principala rivală CFR Cluj și menține avansul de cinci puncte peste aceast. Din acest motiv, patronului echipei bucureștene, Gigi Becali, păstrează un optimism foarte ridicat. Acesta este realmente dispus să deschidă toate conturile din bănci, așa cum nu a mai făcut-o niciodată, pentru a crea un lot de jucători cu care să nu mai poată avea nici un rival în lupta la titlu dar și pentru a încerca să ajungă la împlinirea marelui său vis: să stea din nou la masa bogaților în Champions League. Un obiectiv cu adevărat pretențios și care necesită investiții masive în jucători de calitate și cu multă experiență. Latifundiarul din Pipera nu mai vrea jucători tineri și merge acum pe varianta celor care au deja o anumită vârstă, dar preferabil sub 30 de ani. Excepție face brazilianul adus de la Politehnica Iași care are doar 21 de ani, dar care este feblețea lui prin tehnica pe care o posedă și pentru care spune că va aștepta și doi ani dacă va fi nevoie pentru a deveni o piesă importantă la FCSB.

Cursa înarmării cu jucători buni continuă și Becali a anunțat că s-a pus de acord cu FC Hermannstatdt pentru mijlocașul ghanez Baba Alhassan. Sibienii nu ar dori bani ci la schimb, pe Dorin Rotariu și Eduard Radaslavescu la care generosul Gigi s-a oferit să îl dea fără nici o pretenție și pe fundașul Cristi Ganea! Omul care dictează totul la FCSB a intrat în dialog direct cu principalul finanțator de la CFR Cluj, Neluțu Varga, pentru a-i spune că este interesat de internaționalul kosovar Krasniqi la care răspunsul primit a fost strict al unui om de afaceri: Aștept oferta și dacă e cea pe care o vreau ne așezăm și discutăm.

Becali a dezvăluit că este în negocieri avansate pentru un fundaș dreapta și că și-a trimis omul de încredere, în probleme de transfer, Florin Vulturar, în Albania, pentru un mijlocaș și un atacant. Și, adaugă el, dacă va fi nevoie vom căuta și alte soluții pentru că la FCSB așa se procedează. Se vede în 6 luni dacă un jucător transferat se încadrează în jocul echipei, dacă nu e bun de vânzare și se caută altul. Bomba cea mare, greu de transpus în realitate, dar nu imposibilă, ar fi ca Mircea Lucescu să accepte funcția propusă de director tehnic, iar Dorinel Munteanu, care face lucruri extraordinare la Galați, să fie antrenorul FCSB!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Echipa lui Gigi joaca slab si prost e greu de urmarit la TV, e plictiseala.. E total bazata pe mercenari, iar daca nu obtine zecile de milioane de euro de la UEFA mercenarii pleaca. Se

  2. Voi vă uitați la mizeria asta de fotbal?…fotbal condus de pușcăriași și interlopi!…?

  3. Atita vreme cit Jiji este ” antrenor ” si aduce antrenori de mina adoua ( scuze celor ce antreneaza sau au antrenat la FCSB) poti sa ai genii in fotbal , va fi ca si pina acum , adica vraiste.Pacat pentru echipa , are cel mai mare numar de fani in Romania . Si ” MEME stoica nu prea are ce cauta pe la o echipa cu” pretentii” .Dar cin’ s-aseamana se aduna ! Jiji , lasa antrenorii buni rai , cum sunt sa-si faca treaba . Iar pentru jucatori , daca nu-si fac treaba exista si penalitati. La cit le dai salariul ,ar trebui sa fieSTELE . Dar cu licurici nu poti face performanta ,oricit de talentati ar fi.L-ai avut pe Dorinel ,pe Galca , etc ,ti-ai batut joc de ei. Ai vazut ce face Dorinel cu niste ilustri necunoscuti ?

  4. Acest g. becali este un interlop de ultima speță aciuat în fotbal pentru a-și etala ambitiile paranoice de cocalar de a fi tot tot timpul pe ecranele tv și în presa, nefiind interesat de performanta sportiva, doar de aceste interese proprii meschine paranoice!!!!
    Are bani pentru ca vinde la metru terenurile statului foste în administrarea armatei ce le-a furat prin șantaje și smenuri ordinare și astfel ii cumpăra pe arbitrii și pe toți…….

  5. Cata vreme oierul va decide cine intra pe teren, pe cine vinde in plin campionat, FCSB nu va iesi din tara. Se dau mari in campionatul intern, ajutati de arbitraj, dar in afara tarii, cand dau de o echipa adevarata, nu mai fac doi bani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.