Beckham, plan născut dintr-un ”sentiment mic de invidie”

Fostul fotbalist englez David Beckham, coproprietarul clubului Inter Miami din Major League Soccer, a declarat, joi, că intenţionează să creeze o echipă de fotbal feminin la Miami, informează EFE.

„Încercăm să creăm o echipă feminină de fotbal la Miami, dar au fost câţiva ani complicaţi. Avem multe lucruri pe masă, dar acesta este planul nostru”, a spus Beckham într-un interviu pentru revista „Variety”.

Beckham, care a jucat pentru Manchester United şi Real Madrid în cursul carierei sale şi care a dus clubul Inter Miami într-o nouă dimensiune după ce l-a transferat pe argentinianul Lionel Messi anul trecut, a afirmat că este uimit de popularitatea fotbalului feminin de când a sosit în Statele Unite în 2007 ca fotbalist, pentru a juca la Los Angeles Galaxy.

„Când m-am mutat la Los Angeles în 2007, nu aş spune că eram gelos, dar am avut un sentiment mic de invidie pentru impactul imens al fotbalului feminin aici”, a adăugat Beckham.

David Beckham, în vârstă de 49 de ani, lucrează alături de fraţii Jose şi Jorge Mas la ambiţiosul proiect sportiv al lui Inter Miami, care, în afara lui Messi, i-a încorporat pe uruguayanul Luis Suarez şi pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Răsădit păr pe chelie? Da!
    Operații (in) estetice? Da!
    Bărbat, ce mai!
    PS Nu știu de ce media-l tot bagă-n față; n-a fost nu știu ce fotbalist. Poate că-i jumate fenician. Așa zice el.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.