Belgienii ne iau la preț de matineu: Românii sunt incapabili!

Rezultatul de egalitate al României cu Irlanda de Nord i-a făcut pe principalii favoriți din grupa noastră la turneul final al EURO 2024, belgienii, să îi ia pe tricolori la preț de matineu. Belgia vede România ca fiind un adversar extrem de lejer, în fața căreia nu poate avea nici un fel de probleme.
Evident, opinille aparțin presei belgiene, nu oficialilor, care au fost prezenți, ca de altfel și reprezentanții slovacilor, în tribunele Arenei Naționale la meciul de vineri seară. Atât belgienii cât și slovacii trimiși pentru a vedea la lucru naționala României au umplut pagini întregi de notații sau au stat non stop cu laptopurile deschise, semn că au identificat multe probleme de analizat.

„Ne imaginăm că România și-ar fi dorit să înceapă mai bine anul 2024. Românii au primit o lecție dură și au fost incapabili să obțină un rezultat mai bun decât un 1-1 cu Irlanda de Nord într-un amical.
O remiză cu locul 74 în lume, rezultat care cu siguranță nu-l va mulțumi pe selecționerul lor. Și suntem de părere că putea fi și mai rău. Dominantă în joc, dar incapabilă să penetreze cu adevărat defensiva Irlandei de Nord, România s-a speriat foarte devreme și putea primi gol în minutul 7.
Luați pe sus încă de la început, românilor le-a luat un sfert de oră să își recapete simțurile, înainte să marcheze golul egalizator. De atunci, scorul nu s-a mai schimbat și, prin urmare, România s-a încurcat încă de la începutul anului.
N-a fost cel mai bun mod de a începe pregătirea pentru EURO, turneu care se apropie cu pași repezi – au scris cei de la RTBF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. România joacă un fotbal rămas în anii 70. Astfel vom deruta toți adversarii, care se așteaptă să jucăm în stil optzecist.

 2. Mă,. nu știu de unde or fi aflat, că eu nu am spus la nimeni,.deși sunt cam pe tot frontu,..

 3. Asa dupa cum joaca nationala Romaniei ar trebuii sa nu i se mai permita sa joace in competii internationale ca sa nu mai fim invinsi nici pe teren si nici luati la pret de matineu ,asa cum rid de noi.

 4. Băieții trebuie să practice la perfecție jocul fără minge. Pentru ca atunci când adversarii le ascund mingea să nu stea degeaba pe teren.
  Și pasa la portar. Ca să aibe ceva mai multă posesie și să încaseze mai puține goluri.

 5. Nij’ n-avia sens să încasăm mai multe. Iesential îi să ne întuarcem cu cât mai multe din Germania, in vară! Ca tot românu’ gospodar…

 6. @pauliane ghertoiule, ia fa tu o tura inapoi la gimnaziala din satul de obste, unde sa ramai pana inveti sa scriiiii corect.

 7. La cât fotbal știm noi, ar fi bine sa luam în calcul, ca de fiecare data, jocul rezultatelor…si poate ne calificam mai departe.

 8. Pentru aroganta lor, ar trebui sa-i batem cu 8-4 ( 5-2) cu suturi care sa mearga din bara-n gol !

 9. Coruptie, prostie si neseriozitate peste tot! Cum poti sa faci performanta doar cu fite si cu mahala manelista. De la jucatori pana la antrenori nu se vede decat mediocritate!

 10. DINCOLO de MitStocks OTRAVITE sau AutoPlanse de Mila:
  – DE CE Echipa de Fotbal NATIONAL_Cominista obținut R E Z U I A T E ?

  DE CE Argumentuu’MEU Echipele de Fotbal ANTI-NATIONAL-CAPITALISTA NU obține decât MitStocks, ca niște Flegme VERZI dreeeeept în MECKLA?

  – CE este de FACUT urgent?
  NU numai în FOTBAL?

  Răspuns: AUTO-CURATAREA „En Marche” pre Limba FrancoFONICA!

 11. Ne iau🇷🇴 la preț de matineu… 😊👍 adicâ suntem un fel de Unirea Urziceni in vizită la jupânii… Glasgow Rangers !!😊😊😊👍 E perfect !

 12. Citi din lotul Belgiei sunt autohtoni albi europeni? Cam laudarosi, astia..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.