Bercea Mondial scapă de închisoare

Tribunalul Dolj a decis miercuri că Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, poate fi eliberat şi cercetat în stare de libertate. Bercea are însă interdicţia de a părăsi localitatea. Hotărârea nu este definitivă, poate fi atactă cu recurs de procurori.

Totodată, Bercea Mondial  va fi trimis la psihiatrie. Magistraţii au luat această decizie după ce au descoperit că Sandu Anghel avea un certificat medical eliberat în 2005 din care reiese că este schizofrenic.

Până la aflarea rezultatelor noii expertize, Bercea va fi internat la Penitenciarul Jilava.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.