„Béres, hai afară!”. Protest după vot

În orașul Săcueni din Bihor avea loc luni la ora amiezii un protest îndreptată împotriva primarului Béres Csaba și a partidului său, UDMR. Sute de localnici s-au adunat în fața clădirii Primăriei, furioși că s-ar încerca un mișmaș așa încât edilul să fie dat câștigător în ciuda faptului că, de fapt, ar fi pierdut la alegerile de duminică.

„Oamenii s-au adunat în fața Primăriei și strigă să iasă primarul afară. „Béres, gyere ki!”. Domnul primar este în clădire, dar încă nu a ieșit”, a relatat o cititoare a BIHOREANULUI din Săcueni.

„La noi, alegerile pentru funcția de primar au fost câștigate, cum spun oamenii din secțiile de votare, de contracandidatul lui Béres, Boros Dávid, de la Alianța Maghiarilor, care a primit cu 7 voturi mai multe decât primarul UDMR. Pentru că nu le convine (primarului și partidului său – n.r.), au amânat să încarce rezultatele în sistem sub pretextul că este slabă conexiunea la internet”, a explicat una dintre surse.

VIDEO AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Bine câ nu-i cântă varianta maghiară a lui Melc, melc codobelc, / Scoate coarne buyrești. /!Și te du la baltă și bea apă calda / Și te du la Dunăre și bea apă tulbure.
    Csiga-biga gyere ki, Ég a házad ide ki. Kapsz tejet, vajat, Holnapra is marad. Ha nem jössz ki, megbánod, Nem leszek a barátod!

  2. citat celebru: „iesi afara javra!” 😀
    din inauntru vreun glas sa raspunda: „mai animalule!” (cit. PESEDE)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.