Beyoncé, ”mult prea albă”. Ce ar fi făcut vedeta

Fanilor li se pare că Beyoncé este ”prea albă„ și o critică pe o rețea socială. Mama vedetei își apără însă  fiica și spune că aceste comentarii sunt pur și simplu rasiste. Îmbrăcată în argintiu și cu părul  platinat, Beyoncé a atras atenția la evenimentul de premieră a filmului său.

Cei care o acuză pe Beyoncé că ar fi făcut intervenții pentru a-și deschide tonul pielii sunt „proști” și „ignoranți”, a spus Tina Knowles, mama vedetei.

„Ea face un film, numit Renașterea, în care întreaga temă este argintiul, poartă păr argintiu, merge pe un covor argintiu și are oținută argintie sugestivă, iar voi, aiuriților, decideți că ea încearcă să devină o femeie albă și că își albește pielea?” a  mai scris femeia.

Comentariile Tinei au fost însoțite de un montaj video, cu o fotografie de la premieră. Ea a participat la premiera mondială a filmului „Renaissance: A Film By Beyoncé” la Samuel Goldwyn Theatre pe 25 noiembrie.

Piesa a fost lansată, ca parte a coloanei sonore a filmului The Lion King: The Gift, în 2019.

Postarea distribuită marți, pe Instagram, a fost apreciată de peste 250.000 de ori. Femeia, de 69 de ani, spune că e „bolnavă și obosită” atunci când vede că oamenii o atacă pe fiica sa, deși ar putea fie să o sărbătorească, ca pe propria soră, fie să o ignore dacă nu le place de ea”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tina Knowles (@mstinaknowles)

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Bideu…ca in bancul cu negrul care voia sa fie alb, si sa aiba multe femei.lmao

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.