Bezos i-a luat fața lui Musk

Jeff Bezos a revendicat luni titlul de cea mai bogată persoană de pe pământ, depășindu-l pe Elon Musk, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

Averea netă a fondatorului Amazon a fost estimtă la 200 de miliarde de dolari, în timp ce Musk îl urmează cu o avere de 198 de miliarde de dolari. Musk a pierdut aproximativ 31 de miliarde de dolari în ultimul an, în timp ce Bezos a câștigat 23 de miliarde de dolari, potrivit indicelui.

Acțiunile Tesla au scăzut cu peste 7% luni

Musk a revendicat titlul de cea mai bogată persoană din lume în mai 2023, depășind CEO-ul LVMH (LVMHF), Bernard Arnault, care conduce unul dintre cele mai mari conglomerate din lume și include mărci precum Louis Vuitton, Dior și Celine. Cei trei centimilionari — Musk, Arnault și Bezos — au fost în competiție între ei pentru primul loc de luni de zile. Arnault a deținut titlul în timp ce averea sa a crescut din cauza unui boom al vânzărilor de bunuri de lux care a contribuit la creșterea prețului acțiunilor LVMH.

Desigur, titlul de cea mai bogată persoană de pe pământ se schimbă la fiecare câteva luni, în funcție de performanța pieței. Musk și Arnault dețin încă o mulțime de bogății – din 2020, averea netă a celor mai bogați cinci oameni de pe pământ a crescut vertiginos cu 114% până la un total de 869 de miliarde de dolari, după ce a luat în considerare inflația, conform raportului anual al Oxfam privind inegalitatea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Saracii gazetari numara averile la bogati, asa cum numara cornerele la Dinamo 1948.

 2. Limpede ne e Evidența :
  Oameni buni, eu vă tot spun da’ voi nu vreți să mă credeți:
  Musk nu cântă la cobZă 🥳ului KhaZar, ba a mai avut și tupeul să MUTE DECISIV:
  A pus la îndoială necesitatea existenței NATO după diZolvarea Tratatului de la Varșovia, măR🤣g…
  {● StatMajoriZdu Gărzilor Patriotice Tulcene ●}

 3. De cei pe care Forbes nu i-a pomenit niciodata, cei cativa care detin 90% din averile miliardarilor, nicio vorba?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.