Biden a făcut o nouă gafă

Preşedintele SUA Joe Biden a comis o nouă gafă în această săptămană, în contextul îngrijorării din ultima vreme privind starea sa. Biden a luat marţi cuvântul într-un centru de Operaţiuni de Urgenţă, la Washington, pentru a vorbi despre condiţiile meteorologice din SUA.

În timpul discursului, Joe Biden  a citit, din greşeală, de pe prompter o instrucţiune care îi era adresată – ”spune din nou”.

”Căldura extremă este prima cauză a mortalităţii legate de condiţiile meteorologice în Statele Unite, depăşind inundaţiile, uraganele şi tornadele la un loc”, a declarat liderul american.

”Spune din nou la un loc”, a continuat Biden.

Joi, Joe Biden, care luptă pentru a-şi salva candidatura la preşedinţie, a dat asigurări că nu are „nu are de gând să plece”, într-un scurt dialog cu un susţinător, notează AFP.

În cursul unei recepţii la Casa Albă cu ocazia zilei naţionale a Statelor Unite, cineva din public i-a strigat: „Luptă în continuare! Avem nevoie de tine!” preşedintelui american care a răspuns: „Puteţi conta pe mine. Nu am de gând să plec”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

31 de Comentarii

 1. Americanii conștientizează ce se întâmplă cu acest Biden și, lehamitea i-a cuprins total pentru ambii indivizi. Sunt conștienți că nu pot schimba nimic pentru că, ultima decizie privind candidaturile e luată politic. Doar mitingurile de revolta ar mai putea schimba ceva doar că peste 65-70% sunt departe de viata actuala(narcomani) și îi manipulează oricine în propria favoare

 2. unul cu gafele,altul cu minciunile,vai si amar USA pe mainile cui ai cazut septuagenarii te ingroapa,deja miros si moliile si-au gasit adapost

 3. Și iata cine conduce cu lumea..
  Cam greu să te ții în limitele diplomatice când stii cine este în fața ta și ce te poti aștepta de la unii ca ăsteia..
  Cea mai murdară istorie, cu feciorul lui Biden, denaturează tot..

 4. FACEȚI LEGEA: OBLIGATORIU-IMPERATIV-CANDIDAȚII PENTRU PREȘEDINȚIE SĂ AIBĂ VÂRSTA SUB ȘAPTEZECI DE ANI!

 5. Pe Biden l-au lucrat proprii lui acoliti…altfel scriau repetitiv ce reprezenta „spune din nou”…mi-e scarba pentru ca Trump este si el o papusa. Noi sa ne vedem de treaba si sa ne facem curatenie la noi in batatura. Daca americani sunt asa de degenerati, atunci sa faca bors!

 6. ĂSTA I-A CERUT LUI IOHANNIS SĂ DEA ARME UCRAINENILOR , IAR IOHANNIS ”S-A EXECUTAT” ??!!

 7. Lăsați democrația să intre în SUA. Cea mai nedemocratică țară din univers, dictatura a două partide de peste 200 de ani, lipsa posibilității de a alege dintr-o varietate de candidați. Măcar să simuleze, căci la asta sunt buni.

 8. Asta e problema: ca omul a ajuns la varsta in care organismul incepe sa dea rateuri… intr-o zi toti ajungem la batranete, habar nu avem cum va functiona organismul nostru la batranete..
  Gafele sunt NU consecinta batranetii, ci a problemelor serioase pe care le putem avea la batranete..
  Pacat ca Biden, un politician care a marcat istoria recenta a SUA, se face de ras, a ajuns un Trump sa rada de el.
  Dle Biden, retragerea in demnitate din orice functie, cu atat mai mult cea de presedinte al SUA(nu era atata taraboi daca era vorba despre presedintele Romaniei!) e o fapta istorica, Istoria va consemnna asta la modul admirativ..
  NU peiorativ, cum se prefigureaza…pacat de batranetea lui….

 9. Plătește pentru Maidan și agresiunea Li🌈ică asupra Rusiei în UrcRuina.
  UrmeaZă la decont Nulanda și 🥳ul, măR🎯g …

 10. „Puteţi conta pe mine. Nu am de gând să plec”.
  Este ata de limpede ca „omul” e atins de senilitate ! Cata iresponsabilitate sa continuie !!
  Oricum pierde batalia, iar cu Trump (o persoana colerica, care ia decizii la un impuls) e chiar mai rau.

 11. Tot pe loc, pe loc, pe loc, sa rasara busuioc ! … Eu cred ca isi bate cineva joc de asta, in curind or sa-i puna pe prompter „I’m stupid !”

 12. Daca Biden ajunge, „totusi” din nou presedinte, va conduce tara cum au condus pe vremuri regii (copii).
  In plus, ac boala evolueaza rapid, nu cred ca poate termina mandatul. In ultimul an gafele si comportamentul sau s-au accentuat rapid.

 13. 1-”Căldura extremă este prima cauză a mortalităţii legate de condiţiile meteorologice în Statele Unite, depăşind inundaţiile, uraganele şi tornadele la un loc” ”Spune din nou la un loc”
  _____
  2-”Căldura extremă este prima cauză a mortalităţii legate de condiţiile meteorologice în Statele Unite, depăşind inundaţiile, uraganele şi tornadele la un loc, la un loc”

  Consilierii lui ii fac viata nulandier-complicata ! Nu er a mai simplu daca-i puteau varianta 2 pe PROMPTER ? S-au au alta limba ✡️ limba materna, consilierii nulandieri ai lui ? 🙁

  BLEAAAAH !
  MAGA °!

 14. REVIN cu „FIXURILE” mele …
  TOATĂ Lumea consideră NORMAL ca Biden, Individ de 82 de ani să ARATE așa și să arate că este DECREPIT.
  NU! NU ! NU !NU este NORMAL!
  Apare ca NORMAL, pentru că EUROPA si-a deGenerat OAMENII prin Foamea MASCATĂ în Sațietate FALSĂ cu Alimente FAKE.
  ȘI Trump, CevaMaiBinelaADN va arăta cam la Fel în MAXIMUM Cinci Ani. Mai ales că se hrănește greșit, CHIPs, FLORICELE, deși este camGRAS. …
  IDEEA mea SIMPLĂ totuși este că ReFcerea Boborului Român înspre STAREA de POPOR, începe cu STAREA FIZICĂ; Corporală și Mintală, BIOLOGIC vorbind. ȘI la Proporție de MASE.

 15. ReTrezirea GENELOR aflate în Adormire se poate face Numai AȘA Cum am avut IO revelația:
  Activitate FIZICĂ Intensă ȘI HRANĂ. NU MÂNCARE.
  Am văzut și AM VĂZUT de Câteva Luni ÎN LOCul în Care SUNT, Exemplare Umane ReVenite în Normal, mai ales FEMEI, cu Trupuri ȘI SÂNI Normali înspre MARI, NU ca Europenele NOASTRE, deși abia O Generație îî desparte de Epoca OREZULUI Generalizat ca BAZĂ de HRANĂ, când erau MICI și SLABI. ..
  Deci, SE POATE.
  CE SE POATE?
  ReFacerea BIOLOGICĂ prin ReTrezirea GENELOR ăn Adormire din Motive de SubNutriție de Sațietate cu Alimente FAKE, știintific, desigur.
  CM au reușit?
  SUNT STĂPÂNI LA EI ÎN ȚARĂ.
  Toate „izvorăsc ȘI cură” din Aceste Cuvine SIMPLE, de mai Sus.

 16. mi-aduc aminte c-a zis Prophetul MISHTEAUX ca: pe Robinette asta, or sa-l dea chiar ai lui jos ;
  mishteaux chiar nu poate gresi ?
  AUD ?

 17. @(I.R.): l-ai mângâiat pe cap pe Biden. Ce titlu e ăsta, că a făcut din nou o gafă? Corect era că și-a arătat din nou senilitatea. Ziaristica și autocenzura (!) nu fac casă bună. Nici pe departe…

 18. „Joe Biden a comis o nouă gafă”

  Asta nu este stire, daca scriati: „Biden n-a facut azi vreo gafa”, ar fi fost o stire. Putin isi doreste mortaciunea aceasta la comnanda jandarmului mondial, victoria rusilor este asigurata !

 19. O noua serie din: „Dead Man Walking” (film) !

  Vedeti „Unbelievable” (miniseries) sa aflati motivul pentru care oamenii sunt mai rai si mai periculosi decat zombi pentru o fata de 18 ani.

 20. Nu numai Biden face gafe.E bătrân,toți vom fi odată bătrâni.Vom face și noi gafe.Dar cea mai mare gafă de pe lumea asta a făcut-o nenea Putin.A atacat Ucraina.Fara motiv.Asta da gafă,și încă una planetară.Biden?Gafele dânsului sunt joacă de copil.Iubita mea gloată face gafe zilnic și nu ne enervăm.

 21. Dăunăzi și eu am gafat spunând despre Soșoacă că nu-i nici proastă nici urâtă.Doar un pic supraponderală.Pana și curcile s-au tăvălit prin colb.De râs.

 22. Părerea mea umilă:trebuie găsit alt candidat.Dar poate că e tardiv…

 23. Mă ofer eu CA CAndidat DemonRat !
  Sunt eduKKat ? Sunt !
  Cu vâna de bou, pe cojile de nucă, după BahmutZ !
  Aștept pironul înroșit PERNICIOS, după Ceasov Yar, măR😜g …
  ■} mElena PoMpa 1 – TroMpa {

 24. Vai de capul tău cu susținerea ta de doi bani pentru Bideu. Bă, Robinette poate adormi pe neprevăzute și pică, Doamne, ferește!, cu capul pe butonul de la valiza nucleară. Sărăcuțule la cap!

 25. DECADENTA la americani se vede si prin faptul ca BIDEN (mai) are (azi) doar prosti in jurul lui !
  Nu puteau face un aranjament DRESAT cu el 🙂 ca pentru PRESEDINTI SENILI !
  si scriindui textul in 2-oua culori: ALB si GALBEN, sa fie de citit public cu voce tare doar ce scrie ALB pe PROMPTER si ce-i galben sa fie … doar instructiuni ORATORICE ?
  🙁
  De ce credeti ca LINIA SOROVKIN si … LEAK-ul PENTAGON-ului 🙁 [„li se vede-n carti” 🙁 IQ=?]
  denota impotenta epigonilor CASTRAVETZARI, de azi in USA si chiar USA ca stat DATORNIC 🙁 e in declin nulandier dupa 911 ?
  (PS: ati vazut cum si-a modificat, la sfaturile discrete ale lui mishteaux, demult, dictia IOHANNIS ? 😐
  Penrtru BIDEN se putea folosi metoda celor 2-oua culori pe prompter ! Dar nu … yankeii se cred genii desi evident, vezi concurenta mishteaux, nu-s ! Acum pierd „democratii” 🙁 🙁 🙁 ) ‘L vor da afara pe JOE si iar se va vorbi in TZHINK THANK-urile americane cum ca echipa 3301 s-a plictisit ca-n „7 oct.” 🙁
  MAGA ! 👽👌🤫😎
  TRUMP = POTUS !

 26. Orice om are dreptul natural-uman de-a face, din motive de muritor gafe la batranete, chiar si Biden si chiar si PAPA de la Roma insa nimeni care face des un anumit tip de „gafe” nu are voie sa fie STAPANUL PRIVAT al BUTONULUI ROSU ! 😮😮😮

  Cine uita des istoria deja intamplata … n-are IQ-mare !)

  IQ=?

 27. Cum sa nu rada Kim, Xi si Putin de o SUA care are de ales intre nebunul Trump si senilul Biden.

 28. Ar fi fost o MINUNE sa nu faca gafe!Dar probabil nu-l mai tin pampersii.Pina si @Gh(u)itza se lupta pentru putere. Dar’mi-te Bideu. Mai ales ca i-a simtit gustul.Ce poate face puterea din oameni .” Anthropoid” va spune ceva ?Dar ” Acesti nebuni care guverneaza ” ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.