Biden dă tonul: Faceți o nouă doză de vaccin

Preşedintele SUA Joe Biden, în vârstă de 80 ani, a primit o doză de vaccin actualizat contra COVID-19, precum şi vaccinul antigripal anual, a anunţat sâmbătă medicul său, transmite AFP.

‘Întrucât intrăm în sezonul răcelilor şi al gripei, preşedintele îi încurajează pe toţi americanii să-i urmeze exemplul’, a scris medicul personal al preşedintelui, Kevin O’Connor.

De altfel, Joe Biden a primit ‘acum câteva săptămâni’ un nou vaccin împotriva virusului respirator sinciţial (VRS), responsabil de infecţii respiratorii şi care se poate dovedi periculos pentru vârstnici şi copii mici.

Autorităţile sanitare din SUA recomandă de acum ca toţi americani care au împlinit 60 de ani să se vaccineze împotriva VRS.

Ele au autorizat săptămâna trecută o versiune actualizată a vaccinurilor ani-COVID-19 de la Pfizer şi Moderna, mai bine adaptată la variantele virusului aflate acum în circulaţie.

Numărul de spitalizări legate de COVID-19 înregistrează creştere în SUA în ultimele săptămâni, dar succesul acestei noi campanii de vaccinare este incert, în condiţiile în care doar 17% din populaţia americană s-a vaccinat cu precedenta doză de rapel împotriva COVID-19.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

25 de Comentarii

  • Chiar o fi facut si al patrulea vaccin absolut inutil si ineficient? Posibil cand esti o marioneta pusa acolo de oligarhi.

 1. „Biden dă tonul: Faceți o nouă doză de vaccin”.
  Doar una? Faceți o mulțime de doze de vaccin!😁

 2. La’ sa-l facă! Oricum, “lapții” lui îs râncezi…

 3. Intrebarea este daca anumite persoane chiar sint injectate cu faizar sau moderna ori ceva apa sarata pentru ca multi vad putini pricep. Planul depopularii globale este in miscare cam asa cum zicea ochelaristul din principiul dominoului cu Gene Hackman. In plus daca se va institui o noua isterie a plandemiei la nivel global va fi jale. Alegerile in amerika pot fi falsificate din nou in numele unui nou bau bau, deci tonul e dat sa faca in lume toti la fel.Este clar ca am ajuns la batrinetea capitalismului adica divizarea societatilor in superbogati si iobagi. In mare parte capitalismul occidental pleaca de la idea ca omul de afaceri ca si afacerist are datoria sa faca bani. O fi adevarat dar pina la un anumit punct deci acesti indivizi devin asa de puternici incit isi numesc marionetele preferate sau actori deghizati in marionete sa se faca ca ne conduc. Anumite idealuri cum ar fi virtutea, iubirea, adevarul nu pot fi cumparate cu bani proven proveniti din imprimante private.

 4. Mosule nici cu vaccin nu se mai intareste. Se usuca si cade. Vine judecata…cati oameni au murit din cauza ta …??? Totul se plateste.

 5. Sa fim seriosi, a vazut cineva sau stie clar cineva ce contine flaconul cu care s-a vaxxinat? Ba, lasati dracului manipularea, va trebuiesc bani multi pentru reconstructia ukrainei si a urmatoarelor tari din jur, distruse pentru care afacere, decimati populatia la nivel global? Dodica, iti trece si cu sau fara vacin. Deja se stiu metodele infricisarii pana la teroare psihic a cetatenor, marsh ba.

 6. He, he, de la incurajare pana la obligativitate nu e decat „un mic pas pentru om si un salt urias pentru omenire”. Oricum se va lasa iar cu lock-down. Ca covidu’ n-o muritu’, doar o tar’ s-o hodinitu’!

 7. Vaccin cu ser fiziologic, asta a făcut Bideu & Co, atunci în plandemie cåt și acum, bă, ești prost…?

 8. Here we go again. Rotația manipulărilor: Zelenski, Covid, Greta Thunberg și eco obsesia. Pe toate ni le administrează metodic una după alta.

 9. Taica Bideu crede ca se adreseaza votantilor lui de la mitingurile partidului democrat.

 10. Astia sunt din ce in ce mai disperati, iar pretxetele sunt din ce in ce mai absurde.
  Incet incet pana si cei mai inceti la minte incep sa priceapa ca ceva nu e in regula cu insistenta si graba aceasta suspecta de a intepa pe toata lumea.
  Tipii chiar se grabesc, e vizibil…

 11. „a primit o doză de vaccin”

  -a primit cu sorcova,
  a primit cu Botezu
  a primit impartashania:
  „a primit” e slogan de programare neuro-lingvistica bolshevica.
  („Elie Wiesel si-a primit tatuajul”)

  -L-AU INJECTAT!

 12. Unde-i baba, sa-i rup laba?
  Baba Jill Biden a taiat panglica la Plandemia 2.0 acum o luna. cand a zis ca a fost testata pozitiv la covid. Robinet era sanatos tun atunci.
  SRI a pornit avalansa de anunturi de 500…2000 de bolnavi covid.
  Vorba lui Bogdan Chirieac: „Noi trebuie sa facem ce zic americanii!”
  CDC-ul american (Centers for Disease Control and Prevention) a anuntat ca vaccinatii (??!!) sunt predispusi sa se infecteze cu noile tulpini.
  Socoteala de precupeata: pe nevaccinati tot nu pot sa-i speriu, sa-i speriu din nou pe prostovanii vaccinati!

 13. „Întrucât intrăm în sezonul răcelilor şi al gripei, preşedintele îi încurajează pe toţi americanii să-i urmeze exemplul”🥲🥲🥲
  Ce are financiar-crizat COVIDUL, vaccinul anti, cu … „raceala si gripa” daca vaccinele anti-gripale nu mai sunt promovate,
  promovate fiind interesele unor PFIZER ARN-ucleice azi ?
  QUO VADIS USA ?

 14. Un diapazon în mana unui bolnav de Alzhwimar nu da niciodată tonul potrivit. Îl așteptăm sa dirijeze corul sclavilor din Nabuco ca să asistam la o revolta a vocilor condusa de Spartacus Citu și navetistul subpamantean, generalul ISJ Joahanus apa de Colonie.

 15. Minte in stil porcesc bosorogul care nu s-a vaccinat decat cu ser fiziologic, ca si in alte ocazii. Stiau colaboratorii de efectele secundare mortale ale vaccinurilor ARNm (mRNA) si n-au riscvat sa le moara marioneta senila. E propaganda pentru genocid ce face bosorogul cu mintile ratacite.

 16. Președintele senil al SUA trebuia să-și facă vaccinul după ureche la cap, poate apoi oprea războiul. Spurcată nație de oameni reprezintă ăsta!

 17. Daca tot ii place vaxxinul, haideti sa i le donam pe cele arvunite de maCiuca &Co sa si le injecteze. Fiti darnici cu „saracii”!Si ca sa nu se „infecteze”,daruiti citeva si urmatorilor : @ esop, @ bunul samaritean ,@deeper , @ Corina , @ veorica Baltareata , @ Leana Popii ,etc

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.