Biden l-ar fi jignit pe Netanyahu

Joe Biden îl numește pe Netanyahu un „n…c” din cauza campaniei militare a Israelului în Gaza, dezvăluie presa britanică. 

 

Președintele Joe Biden l-a numit pe premierul israelian Benjamin Netanyahu „n…c“ într-o conversație privată despre liderul de la Tel Aviv, arată o serie de rapoarte.

Biden a devenit din ce în ce mai frustrat de Netanyahu din cauza campaniei sale „exagerate” din Gaza și a arătat dispreț față de liderul israelian în spatele ușilor închise, au declarat sursele rețelei noastre partenere americane NBC News.

Președintele Biden a cerut Israelului să fie de acord cu o încetare a focului, dar cei prezenți la conversații ar fi declarat că se tratează foarte dificil cu Netanyahu.

Sursa a spus: „El (n.red Biden) simte că este suficient. Trebuie să se oprească”.

Biden s-a referit în anumite momente la Netanyahu ca fiind doar „acest tip” în discuții private despre relațiile sale cu el – și l-a numit un „n…c” în cel puțin trei ocazii recente, potrivit rețelei.

Consiliul Național de Securitate al SUA a respins însă relatările surselor, insistând că, în ciuda dezacordurilor cu privire la unele aspecte, cei doi bărbați au o „relație de decenii care este respectuoasă în public și în privat”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

20 de Comentarii

 1. Doi boșorogi cu lipsa discernământ care se jicnesc in public după zeci de ani de pupaturi financiare și îmbrățișări pe susținere a orice dorește israela. S-a mutat gherțoii în spațiul public pentru adorari reciproc.

 2. Cand termini repede fondul pricipal de cuvinte, treci la injuraturi, ca profi de Bucuresti, Strasburg, Iasi si Cluj, orase pline de derbedei.

 3. Nu se poate spune pe sleau ” nauc”? Ca la atite puncte se lasa loc de interpretari . Voi sunteti ai dracu de ” political crectlness” ! Daca-i habauc zi-ii pe nume… Ce atita codeala ?

 4. Biden n-a susținut tradițională cuvântare înainte de Superbowl încălcând o mare tradiție.. Moșneagul deja prinde fluturi..

 5. Nostalgic , năpraznic , năstrușnic, nautic , nenic , numeric , nordic , năvalnic, nevrotic , narcotic ? Cum ?

 6. „….l-a jignit cu citeva miliarde de dolari matana (cadou in ivrit)”

  DECI Biden i-a facut lui NENYAHU … MATANII ? 😮 🙂 😀 😛

  [„matana (cadou in ivrit)”]

 7. Imre spune:
  12 FEB. 2024 LA 17:47
  Nemernic San of a bich”
  ____________________
  „Nemernic San of A bich” -> NSA ? 😛

 8. I-a spus ce trebuia sa i se spuna, inainte de a deveni criminal de razboi cu acte in regula.

 9. Aici este exact ca in bancul : Intr-un sat de secui ortodoxsi , vine un popa roman. Badea Ianos vine la spovedanie : ” Perinte bune ziua . Buna ziua fiule . Pentru ce ai venit . Yo vrei spovedesc. Si ce pacate ai ? Yoi multe perinte.Dupa spovedanie preotul ii spune : Ianos baci mergi acasa si faci 50 de metanii. Revino peste trei zile si iti aducem iertarea . Dupa trei zile : bune ziua perinte – buna ziua Ianos baci . Ai facut cele 50 de matanii ? La care Ianos zice : Perinte se poate ? Che eu ghesit doar 25 de motane , poate inlocui restul cu pisice ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.