Biden mai face o încercare de a-şi repara imaginea

Preşedintele SUA, Joe Biden, va acorda un al doilea interviu lunea viitoare, după dezbaterea din 27 iunie cu oponentul său republican Donald Trump şi pe fondul presiunii în creştere de a renunţa la candidatură în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 5 noiembrie.

Interviul va fi difuzat de NBC în jurul orei 21:00, ora Washingtonului (2:00 GMT), potrivit presei.

Vinerea trecută, Biden şi-a făcut prima apariţie în faţa camerelor de luat vederi după dezbaterea dezastruoasă cu Trump şi a respins orice posibilitate de a se retrage din cursă, spunând că o va face numai dacă „Dumnezeu Atotputernicul” i-ar cere să facă acest lucru.

„Nu cred că există cineva mai calificat decât mine să fie preşedinte şi să câştige această cursă electorală”, a declarat cu acel prilej Biden, care, în cazul în care ar fi reales preşedinte, va avea peste 85 de ani la încheierea mandatului.

Prestaţia slabă a lui Biden la dezbaterea din 27 iunie împotriva fostului preşedinte Donald Trump a provocat o criză politică la Washington, cu multiple apeluri din partea legiuitorilor şi a personalităţilor influente din cadrul Partidului Democrat care i-au cerut preşedintelui să se retragă din cursă.

Preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, foarte influentă în rândul „elitelor” Partidului Democrat, a refuzat miercuri să-i acorde sprijinul explicit preşedintelui Biden, într-un interviu în cadrul programului „Morning Joe”.

„El este cel care decide dacă va candida. Cu toţii îl încurajăm să ia această decizie, pentru că timpul ne presează”, a insistat ea.

Potrivit ultimelor sondaje, Trump este în avantaj în faţa lui Biden. Media sondajelor efectuate de site-ul FiveThirtyEight arată că fostul preşedinte monopolizează 42,1% din intenţiile de vot, cu 2,1 puncte procentuale mai mult decât rivalul său democrat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Probabil, vrea sa faca infarct in direct? Sa iti fie mila de el sau sa te minunezi la ce poate face puterea din om?

 2. Robinette va primi întrebările și răspunsurile în plic. Va încerca să le memoreze, dar îl va lua somnul încă de la prima lectură.
  Orice încercări ulterioare vor fi sortite eșecului.

 3. Hai sa fim seriosi. Astea sunt emisiuni de propaganda cu intrebari prestabilite date unor posturi/ziare de casa.
  Nu risca mumia un interviu pe bune. Doar vrea sa-si repare imaginea, nu?

 4. Sa înțelegem că omul ăsta este cel mai bun dintre toți cetățenii americani?

  De fapt mesajul ăsta a fost transmis de-a lungul anilor prin filme de acțiune când eroul principal trebuia să se întoarcă de la pensie pentru a rezolva o situație critică. Succes 🇺🇸

 5. Vrea sa iasa de la Casa Alba cu picioarele inainte,e de inteles dupa 55 ani de gargara politica …Daca ajunge Trump presedinte,pentru China si Rusia incepe dezastrul,Trump e mult mai periculos decat inofensivul Biden

 6. Vorba e , cine i-a pus o ”pilă la Șeful ăl mare să-i mai prelungească beteșugurile p-aci? Nu cumva patriarhul Kiril? Dar cum face să afle ce zice Șeful ăl mare ? Pe eMAILL sau cu ^porumbeii sau cu clopoțeii ? ”hodorog , hodoronc, zdronca , zdronca si clopoteii imi tiuie urechile , neicusorule , puicusorule …

 7. A propos de prenumele de Robinette, e franțuzesc. Dacă era Robin era englezesc (amerloc). Posibil să fie originar din Canada sau din Luisiana.

 8. Prostului îngropat în Rusia..
  În primul rând Trump va face ordine în coștireața de la Bruxelles apoi se va apuca de clanul Clinton si Biden care sunt cei mai corupți din toată SUA..

 9. Uite cine vrea să conducă Statele Unite și HEGEMONIA mondială,acest moșulică senil!!?. In ce hal a ajuns SUA cu acest mare „războinic” de Joe Biden.
  Uite cine vrea să-l învingă pe Puțin și Rusia,in Ucraina.!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.