Biden, vizită neanunţată la spital

Joe Biden a făcut miercuri un control de sănătate misterios și „neprogramat” pe măsură ce preocupările legate de faptul că ar fi senil cresc, scrie Daily Express.

Joe Biden, cel mai vârstnic preşedinte în exerciţiu din istoria Statelor Unite, a anunţat miercuri că merge la vizita medicală de rutină, într-un moment în care capacitatea sa de a guverna suscită îndoieli, transmite AFP.

‘Mă duc (la spitalul) Walter Reed pentru vizita medicală’, le-a spus el jurnaliştilor, plecând de la Casa Albă.

Această vizită medicală ar urma să fie ultima înaintea alegerilor prezidenţiale din noiembrie la care Biden candidează din nou.

Potrivit Casei Albe, rezultatele examenelor medicale de la spitalul militar de lângă Washington vor fi publicate mai târziu în cursul zilei.

În februarie 2023, medicul lui Biden, Kevin O’Connor, a concluzionat că preşedintele era ‘în stare bună de sănătate’, ‘viguros’ şi ‘apt’ să-şi îndeplinească funcţia. Tot atunci, lui Biden i-a fost extirpată o ‘mică’ leziune canceroasă de pe piele.

Sondajele care arată că majoritatea americanilor cred că Biden este prea bătrân pentru a candida din nou la președinție și nu are acuitatea mentală pentru un al doilea mandat, care s-ar termina la 86 de ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. 911 Semnul Fiarei spune:
  28 feb. 2024 la 16:40
  Vaccinul asta nu este pt. Corona si este pt. turbare.

 2. Sper ca Biden a fost vaccinat cu ser fiziologic, spre binelui dumnealui..

 3. Tare ma tem ca Biden, fiind atat de senil uita sa mai moara si ne mai chinuie inca 4 ani.

 4. pe ce punem pariu ca vom primi de la medici un comunicat care ne va spune ca e sanatos tun si numai bun si apt pentru un nou mandat?

 5. NU „ar fi senil”, chiar este ! Si nu-l mai readuc pe „linia de plutire” nici macar o suta de transfuzii cu singe de fata mare si de bebelus si nici macar un tratament pe baza de corn de inorog si cioc de pasare dodo ! (apropo, pina la spîtal s-a dus alergind sau pe rotile ? nu, nu pe scaun cu rotile …)

 6. Ne poate spune bideu-copârșeu(sicriu) ce se mai întâmplă cu aurul românesc (ăla pe care nasolu’ dragnea voia să-l returneze )? Sau e garantat de jmenglezoi pentru titlurile de stat amerloce pe care chinezii le-au cerut de la amerloci înapoi? Alo, isărescu, te bagi la un răspuns onest? Sau suntem atât de îndatorați că nu mai e al nostru? Sau am garantat că cumpărăm 2 sugimarine fransugești cu el? SLAVĂ PĂCII, micronilor !

 7. Biden detine mai multe recorduri, unele dintre ele greu de depasit.
  Cred ca majoritatea suntem de acord ca la imbecilitate nu-l bate pe Bush jr.
  Este senil, se vede fara consult medical, dar exact acest profil are nevoie deep state pentru infustria militara si pentru big pharma.
  Deci? Va avea okay de la medicii militari pentru inca un mandat la Casa Alba condusa din umbra de un negru..,

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.