Bilanțul de la Matei Balş ajunge la 12 decese

Încă un pacient cu COVID-19, transferat după incendiul de la Institutul Național „Matei Balș” a murit, joi, ridicând, astfel, bilanțul, la 12 decese.

Ministerul Sănătății a fost informat, joi, despre încă un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un pacient în vârstă de 89 ani, transferat după incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Pacientul era diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate.

Ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Sa speram ca in secolul 22 se va termina cu mortii in urma incendiului de la Matei Bals.
    Da’ nu garantez!

  2. Ar putea fi si 12 milioane de decese cu sau fara legatura cu Bals (exact cat populatia Romaniei la ora actuala…atentie AEP si STS nu suntem 19 milioane) si inventia usr – marca statul corporatist american = soros & comp, nu mai pleaca de la ciolan. Sint intangibili, batuti in cuie…Isi permit si misto-uri, ca acest Kakabau…

  3. Bravo Cotidianul! Toti care mor de acum, mor tot din cauza incendiului chiar daca nu au fost in salonul cu pricina. Si totusi avea 89 de ani!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.