Biserica din Pipera, ridicată după ce i-a învins pe turci

Mândru de biserica despre care spune că e ”cea mai frumoasă din lume, Gigi Becali și-a văzut împlinită o fagăduință făcută în urmă cu 17 ani. 

Marți, constructorii au montat turla aurită. Supravegheză ultimele lucrări și dă indicații. Proiectul îi aparține. Nu a vrut o biserică foarte mare, ci una foarte frumosă. A comandat pietricele aurite  de 6 milioane de dolari, ca să le pună în interior.

”Am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum voi face o biserică, acolo, pe colț” și așa a făcut.

”Este o biserică pe care al făgăduit-o Domnului în 2007, când am bătut Galatasaray.

Eram în postul sfintei Fecioare Maria și am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum voi face o biserică acolo pe colț.

Am primit pe terenul asta de aici 6 milioane de euro și mulți au zis ”Lasă, că faci în altă parte!”. Făguința mea este acum împlinită după 17 ani.

Acum slavă Domnului că a pus asta (turla n.red.). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume.

Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumusețe… Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5 – 6 milioane de euro”, a afirmat Gigi Becali la un post Tv.

Clinică în curtea bisericii

”Vor fi niște aparate, CT, și probabil jos o farmacie. Vreau să cumpăr și (un lanț de farmacii n.red.) ca să nu mai vândă ei … face medicamentul 100 lei…

 

Aproape gata!

Inginerul-constructor Gelu Mălureanu, Arhitectul Adrian Păun și Ctitorul George Becali, o nouă biserică înălțată în Pipera 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

  1. Ținutul mioritic ar trebui să se numească Țigania. Aveți o țară de tot rahatul !
    Ce a fost România, și ce-a ajuns…

  2. Un spital pentru drogatii dependenti si o scoala in care sa invete pruncii inca din clasa 1-a cunostinte despre sex, inainte de a stia citi si a scrie. Manuale cu poze explicite si desene instructive, nu-i asa, priapricule ? Halal, vede-te-as in spital , la subsol, cu vata in nas !

  3. ‘Colo, dincolo nelu— auzi , bre tamajor, se intelege ca esti un vrednic alogen, mandru sa traiasca in Bozgoria ori Ukracina? Diavolul nu ridica biserici , el doar le surpa. Alogenii , satanistii si toate in-sectele se bucura .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.