V. Blidar (Astra): Lucrurile au mers bine pentru noi în 2023 (video)

Suntem puțini care putem afirma că lucrurile au mers bine în 2023, susține Valer Blidar, președintele grupului de firme Astra, într-un interviu acordat directorului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu. Iar partea bună este că nu „merg doar tramvaiele, ci și alte produse pe care le avem în fabricație“, mai spune omul de afaceri arădean. Valer Blidar se întreabă însă unde o fi reindustrializarea mult trâmbițată a României, fiindcă „de la noi nu se vede“. Ce alte declarații a mai făcut președintele grupului de firme Astra vedeți în interviul de mai jos:

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. O intrebare nevinovata: cat la suta din tramvaiele Imperio sunt piese concepute si manufacturate in Romania? Ca sa fiu mai precis, nu ma intereseaza mana de lucru. Ci componente originale „made in RO”.

  2. ce poză suge-tivă. Barem blidar ăla arata a ”roman” sadea, după cum ii sunt si antiromânismele. Și cine-i ține isonul la @cotidianul?
    Auzi la ei, ”imperio”, să vă fie de cap, slugilor, iobagilor!

  3. dupa 89 am fost demantelati ca tzara de cavaleri de malta, de secu, care s au dat cu noua putere, si de hotzi si shulfe.
    daca nu realizati asta, va certati pe forum daca e Astra romaneasca sau straina. de fapt azi suntem slugi la marii financiari, iar ei se p..sa pe noi.

  4. si noi un director si gata trei latrai pe el!
    Domnule Blidar, jos palaria. Desiii, iti tot vine sa pleci in Patagonia si sa tai legatura telefonica…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.