Moldova Blinken dă peste cap spațiul aerian

Vizita secretarului de stat american la Chișinău dă peste cap spațiul aerian al Republicii Moldova. Astfel, până la ora 21:00, se interzic zborurile de aviație generală, elicoptere, baloane cu aer cald,  parapante, inclusiv utilizarea aparatelor de zbor fără pilot în Sectorul 1 al TMA Chișinău. 

Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova a anunțat că, pe parcursul zilei de 29 mai, utilizarea spațiului aerian va fi temporar restricționată.

„Pe parcursul zilei de 29 mai 2024, utilizarea spațiului aerian al Republicii Moldova va fi restricționată, în contextul vizitei oficiale în țara noastră a E.S. Antony J. Blinken, secretar de stat al Statelor Unite ale Americii. Astfel, în intervalul orelor 08:00 – 21:00 (ora locală), se interzic zborurile de aviație generală, elicoptere, baloane cu aer cald, motodeltaplane, parapante, precum și utilizarea aparatelor de zbor fără pilot (dronă) în Sectorul 1 al TMA Chișinău”, au comunicat reprezentanții Autorității Aeronautice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Joska a decis războiul.. Asta e informație din america. Astfel el impinge UE, pionii săi, care sunt stoltemberg, blinken, ursula, și mulți din miniștrii de externe sau de apărare cumpărați, la a purcede la războiul european. Deci moșul senil nu părăsește funcția și vrea potopul după el..Acu deocamdată se forțează inrolarea, armata obligatorie, la care și romania va purcede,. Pe urmă sub comandă centralizată, deci nu romînă, nu suedeză, nu bulgară,..inrolații sunt impinși peste granițe in ukraina.. Ce urmează ? Dumnezeu cu mila.. Dar informația e credibilă, iar declarațiile și măsurile duc la această concluzie.. Deșteptarea bre,..

 2. E razboi. Bombele agresorului Putin zboară haotic. Dronele Hoardei Rosii se sparg si cad dincolo de granițele Ucrainei agresate. De la cumplitii muscali te poti aștepta la orice.

 3. Si uite cum propietarul moldaviei vine sa isi vada mosia cat si cum este de bogata. O sa cumpere moldavis armament de la amerloci de o sa intre in faliment! Da nu e problema! Or sa se imprumute de la europeni si armele o sa fie amerloce! U-te* bre! Blinkenus a impacat si capra si varza!!! Da? Moldoveni ce face cu ei? Ii trimite in excursie in Ukraina! Pe toti? Nu! Toti ce au peste 16 ani(cu acordul parintilor)…

 4. 500, 1500, 3000 cu UPCM lovesc Urcacii cu preciZie chirurgicală.
  UrcRu8nq a rămas fără bipeZi și fără electricitate, e rândul Moldovenilor să intre la tocător.
  Cine urmeaZă apoi ? măR🤮g …
  ■]RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene -RumburKK[■

 5. Dar ciorile au voie sa zboare cand vine perciunatul prin vazduh in Republica Moldova ca sa aduca razboiul in zona?

 6. Foarte bine! Sa stie Ivan ce doboara. Sa nu se mai incurce cu avioane de linie sau cu baloane. Daca strica GPS-ul ovvreiului, il trimite direct la Moishe. Slava Z!

 7. Liderii SUA, NATO, UE sunt la un pas de a declanșa Apocalipsa Nucleară, acești criminali împotriva umanității, sapă morminte de vii întregii lumi.
  Arestați și tămăduiți de nebunie mintală prin muncă forțată în lagăre de muncă.

 8. Daca Rusia da o bomba nucleara, e clar vina Moldovei pentru ca a atacat atat de marsav Rusia. Se stie de multa vreme ca Moldova isi doreste extinderea granitelor pe teritoriul Rusiei. S au lovit de o singura problema, nu sunt vecini cu rusii, dar altfel planul e facut.

 9. `„MOLDOVA -CAM PUȚINI DE MÂNCAT- MAJORITATEA E RUSI,GĂGĂUZI,LIPOVENI,ROMÂNI+RUSOAICE,-SĂ NE ABȚINEM A ZIS CANIBALUL ȘEF ȘI MERGEM ÎNAINTE-SPRE VEST ! PE MALUL PRUTULUI-DORMIM,NE ASCȚIM DINȚII ȘI TRECEM PRUTUL –HAI PE EI ȘI MOLDOVA ROMÂNEASCĂ -50% RUSOFILI –STAȚI AȘA-MÂNCAȚI-I DAR PE MOLDOVENCE -DOAR MUȘCAȚI-LE- AȘA BA DE UNELE-BA DE ALTELE !PE ALIANIMENTUL CARPAȚI-MILCOV CANIBALII NU S-AU OPRIT- AU TRECUT ÎN VALAHIA AU MÂNCAT BA UN BRAȚ,BA O MÂNĂ,ȘI E DESTULĂ DISTRUGERE- HAI ÎN ARDEAL ȘI-N UNGARIA–AICI PE BĂRBAȚI ÎI -MÂNCĂM DE OUȘOARE- IAR PE DOAMNE DOAR LE MUȘCĂM DE ȚÎȚE–Ș-APOI,.,/

 10. PĂI DACĂ ZBOARĂ NUMAI AMERICANUL PE CERUL AMĂRÂTEI R.MOLDOVA -POATE FI SINGURA ȚINTĂ PENTRU „CANIBALII SIBERIENI -” CARE POT ARUNCA NUMAI ÎNT-UNUL CU CE AU EI ! CE ZICI AMERICANE?-E O CURSĂ ASCUNSĂ DE „SUPRAEUROPO MAIA”? CICĂ UN SCRIITOR DE GROAZĂ, MORT DE CÂȚIVA ANI -URMĂRIND DE ACOLO -NU ȘTIM DE UNDE-CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN LUME -ȘI VĂZÂND ACUZAȚIILE GROAZNICE ADUSE RUȘILOR DE CANIBALISM -(neînțeles)-a scris pe e-mail o bucată expresionit-groaznică și a trimis-o în lumea vie -NORMAL EMAIL-URILE AU FOST BLOCATE -DAR CUM ȘI I.A ARE SCĂPĂRI, UN BOȘIMAN A COPIAT EMAIL-UL, L-A MULTIPLICAT PE FRUNZE LATE -ȘI UNUL A AJUNS LA MINE ! „CANIBALII ȘI SOARTA RĂZBOIULUI DIN U”KKRAINA” (DE VINGOSTEIN ULANOV)—CANIBALII COMUNIȘTI FLĂMÂNZI ȘI GOI ,CU DINȚII ASCUȚIȚI ,AU FOST SLOBOZIȚI ȘI ASMUȚIȚI PE CIVILIZATA -ÎNȘELATA DE TAUR -CODANA EUROPA!VALURI ,VALURI SE REVARSĂ CETELE SĂLBĂTICITE DE COMUNISMUL COSTRUCTIV,DE LECȚIILE DIN UNIVERSITĂȚILE MOSKOVITO-VLADIVOSTOACE,ADUNATE DE PRIN RACHETELE TRIMISE ÎN KOSMOS.MĂNÂNCĂ PRIMA DATĂ CE A MAI RĂMAS ÎN UCRAINA -CAM PUȚINI -CEI MAI MULȚI UCRAINI -UCRAINI AU PĂRĂSIT ȚARA…-PE RUȘI I-AU OCOLIT!……………..//

 11. @Blinkenus taie si spanzura!!! „Moldoveni ce face cu ei? Ii trimite in excursie in Ukraina! ”

  -BASARABIA E KOSOVO!

 12. O gramada de onanisti pro-rusi isi dau cu parerea. Frecati-o cat inca mai puteti c-o sa ramaneti fara ea in cur-ind…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.