Boala lui Traian Băsescu. Se compară cu Regele Charles?

Traian Băsescu se află internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Informațiile despre afecțiunea de care suferă fostul președinte sunt contradictorii.

Traian Băsescu s-a dus la spital, vineri seara, cu probleme la prostată, potrivit unor surse apropiate fostului președinte, relatează Stirile Pro TV. El se află internat la secția de Infecțiose, conform sursei citate.

Băsescu va urma un tratament specific afecțiunii de care suferă.

Alte site-uri afirmă, citând tot surse, că Băsescu a fost diagnosticat cu o puternică viroză pulmonară. Starea lui este stabilă, aflându-se sub tratament.

Regele Charles al III-lea a fost operat vineri în urma unei hipertrofii de prostată, la Londra. Regele ”se simte bine”, le-a spus vineri seara unor persoane prezente la London Clinic, regina Camilla, care l-a vizitat de trei ori în două zile, scrie presa britanică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

20 de Comentarii

 1. …sa speram ca barbosul are nevoie de consilierea baselului!…

 2. Cea mai buna Scuza …:)
  de Non .Erectzie … 🙂
  A5DEVARUL este ca Doctorii CRIMINALI:

  – te MINT ca ai avea HiperTrofie de Prostata, când tu NU ai decât o Prostatita CRONICA …

  Din Prostia sau Răutatea LOR o fac HBP.
  Operație PRIN Uretra, care RUPE din Nervii ERECTIEI și scurtează ORGANUL,
  TAIND din Uretra!
  TURP,OPRERATIA de ELECTIE, Javrel Dreacuu’ …
  SE poate face prin CUR,
  Da’ Sadicii de EI se distrează Neam NAROD Style …

 3. Tot alcoolul se transforma in zahar si invers. Boala grea. Base are diabet sigur.

 4. Tardiv! La cat a furat trebuia să decarteze la SANADOR! Jigodia tot la stat degeaba vrea ca sa nu plătească!

 5. Să compară, cum nu!? Păi eștia doi la care face referire autorul au ambii gura formată dupe glajă…

 6. acest ins…gunoi cumil numeste un domn mai sus …a condus si decis destinul IOROPEAN al aceste I „fericite” natii si acestei repetente tara …am votat, am tacut , am spus …NU MA PRIVESTE ..si unii au facut chiar mai mult si acum ca si inainte vreme ..condamnam, acuzam si ne dam in stamba…c asa I romanu …impotent ..legalizat. bine ca asta I LICHEAUA PERFECTA ..totusi nu I o scuza pentru natia adormita..cred ca omu PUTE si chiar gandeam cand ..lichelele marunte l ciuguleau si l laudau ..cat de fromos , dastept si vajnic ii chioru din cei care ;l condamnau la …celebritate..

 7. Nu stim ce suferinta are milogul si nici nu conteaza. Dar, orice bolesnita ar fi, sper sa-l lase lat, sa-l scoata neamurile cu picioarele inainte. Blestemata natie, halal presedinti ne-am ales… Petrov canalia turnatoare, Ionanis trantorul inutil…Poate data viitoare importam vreun asiatic sa ne impinga inainte.

 8. Data viitoare, prostii, că de aia sunt prosti, o sa voteze gaura de la covrig! Țara te vrea prost! Deștepții au părăsit demult Romania!

 9. Asha se intampla cu ashtia care au aderat la doctrina tay mult dicku shi ka laba rabyiilor=un fel de kavit petrov. Khazarii tribului 13 Fortul Jilava merita un tratament mai specific de la veterinar, ex o Helena mai cea cea cu un wiziky intaritor. Este posibil ca pacatele lor nu au leac, shi o sa auzim ca o sa dea de sfarshitul aventurii lui intr-un shantz, transhe=pe langa gard, pe langa drum, danga langa…,nu am gasit alta rama.
  O zi buna.
  Con

 10. Vaccinul a fost real II spusesera Ca era placebo(APA chioara pentru politicienii care faceau reclama ca oile sa se injecteze cu terapia genica mRNA,EXPERIMENTALA )

 11. De ce sa se compare, si Charles a fost informator secu cu nume de cod Petrov?

 12. Rata inecata si Editat crapat – nu ai sa vezi. Nu ca nu o merita ce-i mai rau aceasta piaza rea cu nune de mofeta nationala.

 13. Dupa doua Sticle de Sirop Plantusin se face bine ! Siropul de Tuse Plantusin este bun pentru Plămâni !

 14. Vraja marii! Cică prostata e un fel RAM, adicatelea memorează toate cărțile citite din muzeele lumii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.