„Boc a fugit de la ședința Consiliului Local”

Emil Boc a reușit să stea fix 16 minute la ședința de consiliu local din 28 mai, de 3 ore și 45 minute, ultima înainte de alegeri – nesocotind aici monologul său de început, de 34 minute, scrie Ziar de Cluj.

În sală, pericolul de moarte ce-l pândea era format din 2 cetățeni veniți din Mănăștur, îngrijorați că o să li se îmburdă blocul de la săpăturile de la “metrou”. Răspuns la scrisoarea Asociației lor de Locatari, după ce a fost ținută la murat 3 luni, n-au primit. Dar când tema a fost preluată de presă, hop s-a și mobilizat instituția să astupe gaura din care suflă urât. Așa că la ședință li s-a zis din gură că nosă. Nu arătau foarte liniștiți.

Cititi integral AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

 1. Bucurestiul e un oras fara strazi
  de care ar avea nevoie si cei mai proaspeti veniti din CJ, de exemplu;
  -propunem daca nu daramarea strategica a unor blocuri
  macar sfredelirea lor!

  (maxtor e pacifist
  si poate propune solutia ideala-cea a compromisului…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.