Boc. „Păi, bă fraierilor… Doamne, iartă-mă”

Prezent la o emisiune la ZIUA LIVE, Emil Boc a fost întrebat  despre eventualitatea renunțării la administrația locală pentru una europeană, de top, mai ales că zvonuri în acest sens au tot circulat în ultima  vreme, scrie pesurse.ro.

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii ‘domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles‘: Păi, bă fraierilor… Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât!

Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!”, a explicat nervos edilul.

”La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de  mii de ori: nu plec!”, a conchis Boc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. inapoi in munti, mokane , de unde ai venit ..!!sa n-ai noroc.., pitic de gradina imputit..!

  2. Ăștia – absolvenți dă UBB-u’ davidului Doftor-în-Nimikutza-Goliath țitat enternațioanal dă boyi din întriaga Lume, și suporteri (inclusiv finanțiar, da din banii altora, a’ tutuLor napociților indiferent dă rasă, origine ethnică, limbă vorovită, confesiune dominikală, și nivel dă calificare) a’ klonei fuțibolizdice a V-a mUuuu – cunosc țifre numa’ dă ordenu’ sutelor dă mii… HAHAHAHAHA! …că ei făcea’ Arrithmetikă, nu Matematică ca la Universitatea Tehnică Cluj… Deși, pă lîngă Soțializm (Științiphik! …Doamne, iartă-mă!), prețis or făcut Lojikă kă așea ierea vremurili lu’ Ceașkă kă…
    P.S. ‘Milikă, ai încheiat preschimbarea cărților dă indentiție dupe model milițienizd-ioropenizd? …kă ku ani în urmă motivai că nu poți renunța la coughnumele ceșkizd „Năpoaca” fiindcă nu ai la Primărie bani dă preschimbat bolintinili cetățenilor! Acu’ ai avut bani ioropeniși ie$$perimentali păntru cărțili dă indemnitate dă model ie$$traterrestru, păntru clujeni! …ai schimbat, fariseule?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.