Boc și-a ieșit din minți

Emil Boc a avut o ieșire incalificabilă în ședința Consiliului Local de vineri. Acesta i-a jignit pe consilierii locali USR și pe deputatul Viorel Băltărețu, cu o remarcă agresivă, scrie Foaia Transilvană. 

Furios pe consilierii locali din Cluj Napoca pentru că au cerutat o analiză a modului cum sunt cheltuiți banii publici, edilul a izbucnit:

„Știu, vă înțeleg, nu sunteți de aci de acasă, nu înțelegeți spiritul clujean, nu aveți cum dacă nu sunteți de aici, e posibil să vă înțeleg pe voi USRiștii, nu aveți inimă de clujean. Aveți așa, o inimă împrumutată, un implant, mai mult sau mai puțin reușit. Implanturile, unele reușesc, altele nu reușesc.

Știți cum e, ca la medicină, implanturile astea nu merg aici în Ardeal, aici e altă vână, altceva, și atuncea cred, eu vă sfătuiesc ca cei care sunteți din afara Clujului, lăsați pe alții să vorbească despre Cluj, cei de aicea. Cei care veniți împrumutați, lăsați Clujul să-și vadă de treaba lui, aici acasă, că simțim noi mai bine ce este pentru Cluj. Da?”, a răbufnit Boc la adresa consilierilor locali USR.

Zilele trecute, Boc a călcat din noi pe bec. Edilul a refuzat să acorde un interviu pentru Euronews nemulțumit că nu primise întrebările înainte.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. sa ceri lui Boc socoteala, cand el socoteste ca vataful.

 2. Titlul corect era „Boc si-a recapatat mintile”. Peste tot, useristii pun doar bete in roate si nu-s in stare decat sa faca parade LGBT.

 3. Inima de clujean = „sa va f… Dumniezau”. :)))

  Fara Imperiu, astazi pastorea doar peste blocuri. Si drogati. Clujul, placa turnanta a tot ce vrei, si care in 2024 merge pe lemne. Si multe temple, ca bisericile le put („nu iesim cu nimic” – si adevarat spun ei, ca nu iese banul de-acolo).

 4. Era una dancila care vota pro lgbt si agenderi in parlamentul UE. Cripto-userista ? 😉

 5. „cei care sunteți din afara Clujului”

  I-auzi tupeu la taranul cu coasa. :))))

 6. are dreptate Boc,pe cand Cotidianul face campanie electorala USR

 7. Bă renegatule te-au prostit ungurii că tu nu ești român, ești ardelean. I-a te uită cum din mic și atârnat, mutat în Cluj-Napoca ți-a devenit vână. Ce discurs de ungur iredentist 18% “lăsați pe alții să vorbească despre Cluj, cei de aicea”. De ce dracu nu ți-au strigat asta românii clujeni când ai venit din Răchițele și te-au primit cu brațele deschise. Ăia de la Ungaria care au cumpărat hotelul Melody ca să implanteze în centru orașului o școală-agentură anti românească și anti România au voie să declare că la “aici e acasă”, dar românii regățeni nu, netrebnic ce ești? Când vicepremierul Ungariei Semjen Zsolt umbător prin secuime în hainele ocupanților hortiști, revizionist declarat afirmă “Guvernul Ungariei a început să sprijine construirea de grădinițe în Transilvania, deoarece educația începe de la bază, de la grădință, până la universitate” nu ai țipat la el, să-și facă grădinițe și universității în Ungaria fiindcă copii și tinerii din România fac școală și învață cu materii și manuale de la Ministerul învățământului România. Ne nemernic. Ce sat fără câini a ajuns România și cum nu scăpăm de slugile cu care a distrus țara Băsescu.

 8. Stim toti cum pot acesti maimutoi din USR au talentul sa scoata lumea din sarite, ce limbaj de golani folosesc, cum iti baga sub nas telefonul ca sa te filmeze si cum sunt experti la provocat scandaluri.
  Boc este un om destul de echilibrat. Sunt convins ca nu intrebarea l-a enervat, ci modul in care i-au cerut sa raspunda……[Rumburak]

 9. Dar ce este acest „spirit clujean”? Ciordeala CARITAS? Drogangeala UNTOLD? Vopsirea băncuțelor şi coşurilor de gunoi în tricolor? Securismul? Tupeul? Neruşinarea?

 10. Boc sluga cu „cap” dar fără minte, un Petrovist ca toate lichelele care ne conduc

 11. Este spirituel spoirii hardelemnesti Al ca(l)catului. Am stat in Clouuuj doi ani, nici mort nu mai stau, nici macar in vizita. Tupeu, fitze, golani, bani, smecherii etc samd, insa toate palesc in fata veninului, substanta unica din care nici in Amazonia nu gasesti.

 12. sa-si iasa „da pa post”. ce face cu mintile lui (care?), treaba lui.

 13. Cine știe? Posibil ca soacra lui Boc să-i fi comunicat că se simte bine, e sănătoasă tun și că are mare chef de vorbă. Îl înțelegem că doar nu e prima dată când o ia pe arătură. Boc evident, nu soacra.

 14. Clujul e un oras de tot rahatul.Cred ca e unicul in tara care in 35 ani a avut 2 primari,Funar si pigmeul asta.

 15. Clujenii e bogati.
  Cu un pitic infatuat si care face buf atunci cand cade de pe scena, dupa un ascutit de coasa. Intre timp, coasa reala se ascute… :))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.