Bode, despre cât e de greu să stai în Coaliție

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a afirmat, sâmbătă, că pentru liberali nu a fost şi nu va fi uşor să facă parte din actuala coaliţie de guvernare.

„Nu a fost uşor şi nici nu va fi uşor să stăm în această coaliţie, dar trebuie să ţinem cont că traversăm vremuri complicate, în care românii vor să trăiască în linişte şi să aibă parte de un trai decent, să ştie că este cineva responsabil la conducerea ţării. Românii nu vor nici circul AUR, nici circul USR, nu vor scandal, nu vor ură şi dezbinare în societate, vor responsabilitate şi un plan de viitor concret din partea noastră”, a spus Bode la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung.

El a adăugat că PNL rămâne cel mai important partid de dreapta, având ca obiectiv câştigarea tuturor rundelor de alegeri din 2024.

„Noi, liberalii, suntem cel mai mare partid de dreapta şi vom rămâne aşa şi după alegeri, indiferent cât se chinuie unii să zică că fac un aşa-zis pol de dreapta. Când în formula aceea pui un partid progresist, de aventurieri politici, la pachet cu două formaţiuni de buzunar, poţi spune cel mult că faci un vehicul de salvare al unor lideri care rămân fără un loc de muncă, dar în niciun caz o construcţie politică serioasă”, a precizat Lucian Bode.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

  1. Cu alte cuvinte, cum sa te prefaci ca esti virgina, cand tot cartierul stie ce poama esti. Greu tare

  2. ”.. noi liberalii”……cat de idiot trebuie sa fii, ca sa te numesti ”Bode ”..??v-ati transformat cu totii , in niste basisti spurcati ..!asa, ati scapat de puscarie , si voi, si ei , cu riscul de a deveni un nimic ..!! si, ati reusit ..!

  3. Fraza din final e un atac la orban, dar si la Rares Bogdan, care s-a laudat ca PML negociaza si alte formule de guvernare cu alte partide. care sa fie? care sa fie? pai ramn – USR, Aur,UDMR , micutul Reper s.a.
    Saracu Raresica, daca mai clampane mult cu visul la postul de premier s-ar putea sa nu mai ajunga nici pe lista europarlamentarilor.
    In ce priveste castigarea alegerilor de catre PNL este un vis absurd. sa zica merci daca mai ies pe locul 2….

  4. Sa vada ce greu e sa stai in opozitie si sa faci poze, ca Simion !

  5. Tractoristul vânzător in piata=tarabagiu, actualmente secretar cu diplome la hectar de pe taraba, face vocaliza pentru a nu-i amprti carcasa meclei. Marsh ba gunoiule.

  6. Ce rad porcii astia umflati! De-ar putea si taranul roman sa rida asa……. Astia sunt conducatorii tarii, unul este in excursiei prin Africa si-l doare-n fund de suferinta poporului, iar ceilalti, tot in fund ii doare, isi umplu conturile si fac noi achizitii de terenuri si case!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.